חניבעל - סידרה חדשה (Hannibal)
למי שלא מכיר \שמע מדובר בסדרה חדשה (פרק ראשון יצא השבוע).
בסדרה מסופר על הרוצח הקניבל הידוע לשימצה בתחילת דרכו, ועל פרופיילר של ה FBI בשם וויל גרהאם (כפי שנראה בסרט Red Dragon) שידוע ביכולתו להיכנס לראש של הרוצח ולחשוב כמוהו ועל ידי כך לפענח את מה שקרה \ הוביל לרצח.
הסדרה עוקבת אחר המערכת יחסים המוקדמת בין הפסיכיאטר (חניבעל) ובין הפציינט שלו (וויל גרהאם - הפרופיילר) כשברקע מתרחש מרדף אחר רוצח סדרתי שנוהג לאכול איברים מגופות קורבנותיו.
טריילר:
בסדרה מסופר על הרוצח הקניבל הידוע לשימצה בתחילת דרכו, ועל פרופיילר של ה FBI בשם וויל גרהאם (כפי שנראה בסרט Red Dragon) שידוע ביכולתו להיכנס לראש של הרוצח ולחשוב כמוהו ועל ידי כך לפענח את מה שקרה \ הוביל לרצח.
הסדרה עוקבת אחר המערכת יחסים המוקדמת בין הפסיכיאטר (חניבעל) ובין הפציינט שלו (וויל גרהאם - הפרופיילר) כשברקע מתרחש מרדף אחר רוצח סדרתי שנוהג לאכול איברים מגופות קורבנותיו.
טריילר:
ראיתי את כל הסרטים בסדרה (כולל הרביעי המיותר), קראתי את 3 הספרים ואני ממליץ עליהם.
קשה מאד לעשות סדרה כזאת. זה דורש לשנות את העלילה המקורית ולעוות הרבה פרטים. בנוסף הדמות הסופר כריזמטית של חניבעל לקטר חקוקה כל כך, עד שקשה להתיחס אליה כדמות רגילה עם הרבה דקות מסך. בסרט שתיקת הכבשים, וגם בספרים הוא עובר כגאון, נוול שכיף לאהוב, וכל משפט שלו הינו רב משמעות.
ראיתי את הפרק הראשון ואני מספיק מסוקרן בשביל לראות עוד כמה פרקים, אבל אני מרגיש ש90% שזאת תהיה אכזבה, ושהשחקנים לא יכולים "להחזיק" את הדמויות. אני חושב שזה יהיה שילוב של Criminal Minds עם The Following. מקווה שאני טועה.
קשה מאד לעשות סדרה כזאת. זה דורש לשנות את העלילה המקורית ולעוות הרבה פרטים. בנוסף הדמות הסופר כריזמטית של חניבעל לקטר חקוקה כל כך, עד שקשה להתיחס אליה כדמות רגילה עם הרבה דקות מסך. בסרט שתיקת הכבשים, וגם בספרים הוא עובר כגאון, נוול שכיף לאהוב, וכל משפט שלו הינו רב משמעות.
ראיתי את הפרק הראשון ואני מספיק מסוקרן בשביל לראות עוד כמה פרקים, אבל אני מרגיש ש90% שזאת תהיה אכזבה, ושהשחקנים לא יכולים "להחזיק" את הדמויות. אני חושב שזה יהיה שילוב של Criminal Minds עם The Following. מקווה שאני טועה.
אני מאוד אהבתי את הפרק הראשון ...למען האמת, עפתי באוויר...
הייתה הרגשה של משהו חדש באוויר וגם היה מאוד מסקרן.
שתי הדמויות מורכבות ועמוקות ואני מקווה שלא אתאכזב בהמשך...
שתי הדמויות מורכבות ועמוקות ואני מקווה שלא אתאכזב בהמשך...
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
סידרה פוליטיתymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
מעצבן בסידרה פוליטית שכזאת שמבוססת על ניואנסים...
שמעתי שהיא סידרה טובה, אבל אין מצב שמישהו יתרגם.
כי זה פשוט לא מעניין..
אהה????clubnet כתב:סידרה פוליטיתymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
מעצבן בסידרה פוליטית שכזאת שמבוססת על ניואנסים...תהייה בטוח שגם אף אחד לא יתרגם אותה..
כי זה פשוט לא מעניין.....
אני ממש לא חובב סדרות פוליטיות אבל יכול להגיד לך שזו אחד הסדרות הטובות , איכותיות ומעניינות שראיתי בחצי שנה אחרונה.
אף אחד לא יתרגם כי זה סדרה פוליטית
scsa כתב:אהה????clubnet כתב:סידרה פוליטיתymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
מעצבן בסידרה פוליטית שכזאת שמבוססת על ניואנסים...תהייה בטוח שגם אף אחד לא יתרגם אותה..
כי זה פשוט לא מעניין.....פשוט לא מעניין? חחח מה הקשר? ראית אותה בכלל?
אני ממש לא חובב סדרות פוליטיות אבל יכול להגיד לך שזו אחד הסדרות הטובות , איכותיות ומעניינות שראיתי בחצי שנה אחרונה.
אף אחד לא יתרגם כי זה סדרה פוליטיתנו באמת
...
- clubnet
- חבר מכור קשה

כן אני מבטיח לך שאף מתרגם בסצינה הישראלית, לא ישב לתרגם סידרה כזאתי..scsa כתב:אהה????clubnet כתב:סידרה פוליטיתymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
...
מה לעשות זה לא עושה להם את זה כנראה.
וסדרות כמו הבוס תרגמו? כן? חח וואי איזה שטויותclubnet כתב:כן אני מבטיח לך שאף מתרגם בסצינה הישראלית, לא ישב לתרגם סידרה כזאתי..scsa כתב:אהה????clubnet כתב:סידרה פוליטיתymg כתב:מדברים על תרגומים, למה אין תרגומים ל House of cards?
...
מה לעשות זה לא עושה להם את זה כנראה....
לא מתרגמים את זה כי חרשו על זה כבר ביס ובהוט כמה ימים אחרי הבכורה. כמעט כולם כבר ראו את הסדרה.
יס והוט הביאו לנו אותה במכה אחד ישר. 13 פרקים בבת אחת.
בן אדם באמת למה אתה אומר סתם שטויות. מה זה בכלל ההגדרה "סדרה כזאתי"
אתה בכלל רואה לפעמים איזה שטויות מתרגמים?
דרך אגב כמו שאמרתי קודם , בדקתי עכשיו בQSUBS וזה בדיוק מה שחשבתי ,
מישהו אפילו כותב שם "מה הטעם? הסדרה משודרת גם ביס וגם בהוט. "
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
ראיתי את הרק הראשון
לא נפלתי, מזכיר משהו את הסידרה שרלוק הולמס שמשודרת עכשיו ביס.
ברור שהסיפור שונה
אבל הבסיס זהה ....
נראה איך יתפתח, מה שכן האיכות זוועה ....
S01E01 720p HDTV x264-DIMENSION
לא נפלתי, מזכיר משהו את הסידרה שרלוק הולמס שמשודרת עכשיו ביס.
ברור שהסיפור שונה
אבל הבסיס זהה ....
נראה איך יתפתח, מה שכן האיכות זוועה ....
S01E01 720p HDTV x264-DIMENSION
- clubnet
- חבר מכור קשה

אז אם ידוע שיש תסידרה שמוקרנת בארץ, למה צריך לבקש תרגום?scsa כתב: דרך אגב כמו שאמרתי קודם , בדקתי עכשיו בQSUBS וזה בדיוק מה שחשבתי ,
מישהו אפילו כותב שם "מה הטעם? הסדרה משודרת גם ביס וגם בהוט. "...
היית כותב לחבר..(ymg) שיש תסידרה בכבלים.