מערכת 5.1 לחדר חדש.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
justlog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209

שליחה

שלום לכולם, חבר שלי עכשיו עובר בית והוא רוצה לרכוש מערכת 5.1 אקטיבית(כנראה לפי התקציב)
לשימוש של סרטים ומוזיקה ומשחקי מחשב.
התקציב הוא - 1000+- גמיש
המערכת תתחבר למחשב ואם יש אפשרות אז גם למסך טלוויזיה(בו זמנית).
תודה מראש!

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי

justlog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Johnik כתב:בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי
...
קצת חריגה? :P

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

justlog כתב:
Johnik כתב:בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי
...
...
רק נתתי כיוון מה שווה לקנות יש סטים גם ב 400ש"ח מה שאני המצלתי אחד הטובים מסוג סטים 5.1 למחשב. ולגבי המכיר זאפ נותן סדרי גודל של המכיר ולא מכיר סופי שלא נדבר על יד 2 (אם זה רלוונטי) ולקנות אותו גם פחות...

justlog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Johnik כתב:
justlog כתב:
...
...
רק נתתי כיוון מה שווה לקנות יש סטים גם ב 400ש"ח מה שאני המצלתי אחד הטובים מסוג סטים 5.1 למחשב. ולגבי המכיר זאפ נותן סדרי גודל של המכיר ולא מכיר סופי שלא נדבר על יד 2 (אם זה רלוונטי) ולקנות אותו גם פחות...
...
כמובן התכוונתי שסתם לפי זאפ המחיר הוא כמעט כפול.
בכול מקרה אני אנסה למצוא אותה בעוד אתרים, עוד הצעות?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”