שלום לכולם, חבר שלי עכשיו עובר בית והוא רוצה לרכוש מערכת 5.1 אקטיבית(כנראה לפי התקציב)
לשימוש של סרטים ומוזיקה ומשחקי מחשב.
התקציב הוא - 1000+- גמיש
המערכת תתחבר למחשב ואם יש אפשרות אז גם למסך טלוויזיה(בו זמנית).
תודה מראש!
מערכת 5.1 לחדר חדש.
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
- Johnik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

קצת חריגה?Johnik כתב:בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי...
- Johnik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
רק נתתי כיוון מה שווה לקנות יש סטים גם ב 400ש"ח מה שאני המצלתי אחד הטובים מסוג סטים 5.1 למחשב. ולגבי המכיר זאפ נותן סדרי גודל של המכיר ולא מכיר סופי שלא נדבר על יד 2 (אם זה רלוונטי) ולקנות אותו גם פחות...justlog כתב:קצת חריגה?Johnik כתב:בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי......
-
justlog
-
- חבר פעיל מאוד

כמובן התכוונתי שסתם לפי זאפ המחיר הוא כמעט כפול.Johnik כתב:רק נתתי כיוון מה שווה לקנות יש סטים גם ב 400ש"ח מה שאני המצלתי אחד הטובים מסוג סטים 5.1 למחשב. ולגבי המכיר זאפ נותן סדרי גודל של המכיר ולא מכיר סופי שלא נדבר על יד 2 (אם זה רלוונטי) ולקנות אותו גם פחות...justlog כתב:קצת חריגה?Johnik כתב:בתקציב הזה הייתי ממליץ ללכת לכיוון של Logitech Z906 קצת עם חריגה אבל אם אתה רוצה 5.1 מלא וזה יתחבר למחשב זה פתרון לא רע לדעתי.........
בכול מקרה אני אנסה למצוא אותה בעוד אתרים, עוד הצעות?