כשאני מנסה להפעיל את המדיח, 2 הנורות של ניקוי (ציור של מברשת) ושל הסיום מהבהבות זו אחר זו.
ניתקתי מהחשמל לכמה שעות וגם ניסיתי לרסט (לחיצה ארוכה על כפתור ה 'התחל') - לא עזר.
יש למישהו רעיון לפני שאני מזמין את השירות של בוש? (250 שקלים - לא כולל חלפים... מצטער שלא הרחבתי אחריות )
1. אם תתקשר לחברה ותרכוש אחריות/ביטוח, אני מניח שהתקלה תכוסה תחתיה ללא חיוב נוסף.
2. אם תזמין שירות ויש צורך להחליף/לתקן, עלות הטכנאי תהיה ללא חיוב (תקוזז מהמחיר הסופי).
3. מהתאור שלך אני מניח שהתקלה אצלך בכפתור הפעלה או בסנסור של דלת המדיח.
עדכון: התקלה נפתרה על ידי טכנאי שמצאתי ב'מדרג' (בן אדם מדהים ומקצועי ביותר) - הוא עשה איזה סוג של ריסט כללי למכשיר (היה צורך להוציא אותו ממקומו).
ולפי מה שהוא אומר - כנראה שמקור התקלה הוא בעובדה שהבת הקטנה שלי מאד אוהבת לשחק עם חוגות והיא כל הזמן מסובבת את החוגה של תוכניות המדיח... משהו שלא מומלץ למדיחים.
היי,
אמנם הבעיה נפתרה,
אך לידע כללי,
גם לי זה קרה בעבר.
זו לא ניראת תקלה.
נדמה לי שפשוט נכנסת למצב של הגדרת קשיות מים.
אני לא יודע איזה דגם יש לך,
אבל הנה לינק לחוברת ההפעלה של המדיח שיש לי. http://www.bosch-home.co.il/Files/Bosch ... 0E02EU.pdf
בעמוד 9 תוכל לראות את המצב הזה של נורות מהבהבות לצורך הגדרת קשיות מים.
Jade - איפה היית עד עכשיו?? היית חוסך לי 200 שקלים (וגם שטיפה ידנית במשך יומיים) - למרות שאני לא בטוח שזו התקלה כי אצלי הנורות הבהבו ובחוברת מצוין שהן דלוקות. בכל מקרה תודה רבה.
איננשטיין - צודק 100%. לטכנאי קוראים שי והוא מגן-יבנה ולמיטב ידיעתי הוא מטפל גם במכשירי חשמל אחרים כמו מכונות כביסה וכדו. טל: 052-2330909