Zero dark thirty - שרשור תגובות/קונספירציות ועוד
Zero Dark Thirty
גלגול המאורעות שהובילו לחיסול בן לאדן. עשוי היטב, מעניין, ויחסית אמין (אם כי לוא דוקא נאמן למה שקרה באמת).
ממליץ לבחור ערב עם זמן וסבלנות, סרט של שעתיים וחצי, אבל שווה את זה. משהו בין סרט אקשן לאפוס היסטורי.
9/10
גלגול המאורעות שהובילו לחיסול בן לאדן. עשוי היטב, מעניין, ויחסית אמין (אם כי לוא דוקא נאמן למה שקרה באמת).
ממליץ לבחור ערב עם זמן וסבלנות, סרט של שעתיים וחצי, אבל שווה את זה. משהו בין סרט אקשן לאפוס היסטורי.
9/10
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא שאני יודע מה קרה באמת אבל לך יש מיידע אמין למה שקרה ?Zrizi כתב:Zero Dark Thirty
9/10...
לא טענתי שיש לי מידע. למעשה, אין לי שום מידע.istarmini כתב:לא שאני יודע מה קרה באמת אבל לך יש מיידע אמין למה שקרה ?Zrizi כתב:Zero Dark Thirty
9/10......
יש סרטים בהם אתה צופה ולא מאמין שזה הגיוני. זה לא המקרה. זהו סיפור סביר, עם השקעה בריאליזם, לרבות הציוד של חיילי הNAVY SEALS.
מצד שני, ברור שסרט מסוג כזה הינו סיפור עם הרבה יחסי ציבור לצבא ארה"ב, הCIA, וממשל אובמה, ולכן אין סיבה להאמין שהוא מספר את האמת, כל האמת, ורק את האמת.
בקיצור - סרט טוב.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
Zrizi כתב:לא טענתי שיש לי מידע. למעשה, אין לי שום מידע.istarmini כתב:לא שאני יודע מה קרה באמת אבל לך יש מיידע אמין למה שקרה ?Zrizi כתב:Zero Dark Thirty
9/10......
יש סרטים בהם אתה צופה ולא מאמין שזה הגיוני. זה לא המקרה. זהו סיפור סביר, עם השקעה בריאליזם, לרבות הציוד של חיילי הNAVY SEALS.
מצד שני, ברור שסרט מסוג כזה הינו סיפור עם הרבה יחסי ציבור לצבא ארה"ב, הCIA, וממשל אובמה, ולכן אין סיבה להאמין שהוא מספר את האמת, כל האמת, ורק את האמת.
בקיצור - סרט טוב....
לדעתי זה סרט שמראה את צבא ארצות הברית בצורה פטאתית ממש. אין פה יחסי ציבור כי במקרה הטוב אלו יחסי ציבור שליליים.
הם יצאו למשימה שהיתה אמורה להיות מפתיעה ומהירה ולעומת זאת נפל להם מסוק בחצר הבית הם פרצו בית והרגו די הרבה "חפים מפשע" הם היו צריכים לפוצץ את המסוק שנפל על מנת לא לחשוף סודות צבאיים והגרוע מכול זה שאם בן לאדן היה דואג לעצמו לדרך מילוא הוא היה בורח זמן רב לפני שהיגיעו אליו.
כל מה שכתבתי אינו ספויילר כי הוא סופר ברבים לאחר הריגתו של בן לאדן וחשיפת שברי המסוק בשטח
כך שאין פה שום הרואיות צבאית מקסימום עבודה שיזיפית של אנשי מודיעין.
נערך לאחרונה על ידי molvy ב 04/04/2013 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- molvy
- חבר מכור קשה

זה ממש לא ספויילר
כל העובדות הללו פורסמו בעיתונות כאשר התפרסם הסיפור של הריגתו של בן לאדן.
לא חידשתי כלום והסרט גם הוא די נאמן לעובדות שפורסמו על המבצע.
למרות מה שאמרתי אני מכבד את בקשתך ומציין שזה ספויילר
למרות מה שאמרתי אני מכבד את בקשתך ומציין שזה ספויילר
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אני יגיד לך דוגרי אני אישית התאכזבתי מהסרט :Zero Dark Thirtymolvy כתב:זה ממש לא ספויילר
למרות מה שאמרתי אני מכבד את בקשתך ומציין שזה ספויילר...
אל תצפה ליותר מידי ממנו. יש קטעים פה ושם טובים.
אבל הסוף מעפן לפי דעתי..ורשמתי לך מה אני חושב כל כך בלבן.. למטה.
ספויילר בלבן:
במציאתו של בן לאדן (בסיפור האמיתי/במציאות) החיילים הרי ראו אותו בעיניים.
אז למה בסרט לא מראים אותו בככל? אחד החיילים דפק לו כדור לראש..
איפה זה זה בסרט? מבאס לאללה!
כל תהליך הריגתו בבית חשוך מאוד.. כל קטע האחרון לא היה מבויים טוב
ואפקטיפי לפי דעתי. הרי כל העולם יודע מה קרה בדיוק שם.. אז למה בסרט לא יכולים לבצע את זה גם?
גירסת המציאות......
הצבא פשט על הבית ולקחו את בן לאדן בעודו בחיים, בינתיים הוא מתוחקר במתקן סופר סודי וסתם מכרו בלוף לכל העולם שאכן הרגו אותו ושרפו את גופתו והשליכו לים.
נו באמת סדאם השמיד חצי מדינה בזמנו, הוא נאסר ותועד בחיים ואפילו ההמון היו עדים למשפטו.
אני לא קונה את זה שהוא נהרג , ובטח תיאמו גירסאות עם היחידה להסתרת האמת על מנת להוציא כמה שיותר מידע ממנו. (ואני לא מרחם על מה שעובר עליו עכשיו).
הצבא פשט על הבית ולקחו את בן לאדן בעודו בחיים, בינתיים הוא מתוחקר במתקן סופר סודי וסתם מכרו בלוף לכל העולם שאכן הרגו אותו ושרפו את גופתו והשליכו לים.
נו באמת סדאם השמיד חצי מדינה בזמנו, הוא נאסר ותועד בחיים ואפילו ההמון היו עדים למשפטו.
אני לא קונה את זה שהוא נהרג , ובטח תיאמו גירסאות עם היחידה להסתרת האמת על מנת להוציא כמה שיותר מידע ממנו. (ואני לא מרחם על מה שעובר עליו עכשיו).
- molvy
- חבר מכור קשה

מסכים עם מה שכתבתclubnet כתב:אני יגיד לך דוגרי אני אישית התאכזבתי מהסרט :Zero Dark Thirtymolvy כתב:זה ממש לא ספויילר
למרות מה שאמרתי אני מכבד את בקשתך ומציין שזה ספויילר...
אל תצפה ליותר מידי ממנו. יש קטעים פה ושם טובים.
אבל הסוף מעפן לפי דעתי..ורשמתי לך מה אני חושב כל כך בלבן.. למטה.
[/color]...
אם תקרא את הביקורת שלי על הסרט תראש שגם אני די התאכזבתי והשתעממתי בסרט.
ניסיתי להביע את דעתי על המבצע הצבאי שלדעתי די דומה למה שראו בסרט.
- clubnet
- חבר מכור קשה

אתה לא רציני במה שכתבת לנו פה אני מקווה!mwafak כתב:גירסת המציאות......
אני לא קונה את זה שהוא נהרג , ובטח תיאמו גירסאות עם היחידה להסתרת האמת על מנת להוציא כמה שיותר מידע ממנו. (ואני לא מרחם על מה שעובר עליו עכשיו)....
במציאות כל הממשל ישב בחדר סגור, וצפה איך הורגים את בן -לאדן..
אז מה שכתבת זה אולי תסריט במוח שלך בלבד!
על סמך מה אתה אומר את זה ??clubnet כתב:אתה לא רציני במה שכתבת לנו פה אני מקווה!mwafak כתב:גירסת המציאות......
אני לא קונה את זה שהוא נהרג , ובטח תיאמו גירסאות עם היחידה להסתרת האמת על מנת להוציא כמה שיותר מידע ממנו. (ואני לא מרחם על מה שעובר עליו עכשיו)....
במציאות כל הממשל ישב בחדר סגור, וצפה איך הורגים את בן -לאדן..
אז מה שכתבת זה אולי תסריט במוח שלך בלבד!...
יש תמונות הוכחה? מעניין דווקא אותו לא תיעדו כשהוא הרוג כמו שעושים לכל המחבלים !!
מה פתאום ארה"ב שורפים גופה וזורקים לים ? למה השתיקו את התקשורת ברגע שאחד מחיילי היחדיה "המחסלת" ניסה לחשוף את האמת ! תעשה טובה ותחשוב קצת.
"הממשל" שאתה מדבר עליו יודע טוב איפה הוא כעת ומה עושים לו על מנת לחשוף עוד חומרים שהם רוצים לדעת (הרי הם תמיד יודעים שיהיה מישיהו במקומו) ולהרוג אותו בלי השגת מידע תיחשב שמשימה כושלת.
שאלה עוד יותר מעניינת : אתה בטוח שהם הרגו אותו כמה חודשים לפני הבחירות הנשיאותית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- molvy
- חבר מכור קשה

מזל שהוא לא התגייר וחזר בתשובה!!
את כל השאר אני יכול לסבול
את כל השאר אני יכול לסבול
חלק גדול מהסרט היה פשוט משעמם, היה אפשר לקצר אותו בשעה, רק החלק שרואים אותם טסים לאחוזה היה שעה וחצי, בסדר הבנתי מסוק טס , אשכרה עשו שיחזור של כל הנסיעה, רבע שעה רואים אותם טסים לאחוזה
בכלל הרסו חצי עולם בשביל לתפוס בן אדם עם חצי רגל בקבר שבקושי זז, כאילו שברגע שהרגו אותו חיסלו את הטירור, עשרות אלפי אנשים נהרגו בשביל לתפוס אותו, כולל אזרחים, שלא נדבר על הכלא המיוחד שארצות הברית פתחו בשביל "לדלג" על החוקים שהם עצמם כתבו, אבל האמרקאים תמיד היו סטומים, לא מעניין אותם מה קורה ומה עושה הממשל שלהם העיקר שיש להם שקט בתוך ארצות הברית
בכלל הרסו חצי עולם בשביל לתפוס בן אדם עם חצי רגל בקבר שבקושי זז, כאילו שברגע שהרגו אותו חיסלו את הטירור, עשרות אלפי אנשים נהרגו בשביל לתפוס אותו, כולל אזרחים, שלא נדבר על הכלא המיוחד שארצות הברית פתחו בשביל "לדלג" על החוקים שהם עצמם כתבו, אבל האמרקאים תמיד היו סטומים, לא מעניין אותם מה קורה ומה עושה הממשל שלהם העיקר שיש להם שקט בתוך ארצות הברית
- clubnet
- חבר מכור קשה

על סמך מה אני אומר את מה שכתבתי,mwafak כתב: על סמך מה אתה אומר את זה ??
יש תמונות הוכחה? מעניין דווקא אותו לא תיעדו כשהוא הרוג כמו שעושים לכל המחבלים !!
מה פתאום ארה"ב שורפים גופה וזורקים לים ? למה השתיקו את התקשורת ברגע שאחד מחיילי היחדיה "המחסלת" ניסה לחשוף את האמת ! תעשה טובה ותחשוב קצת.
"הממשל" שאתה מדבר עליו יודע טוב איפה הוא כעת ומה עושים לו על מנת לחשוף עוד חומרים שהם רוצים לדעת (הרי הם תמיד יודעים שיהיה מישיהו במקומו) ולהרוג אותו בלי השגת מידע תיחשב שמשימה כושלת.
שאלה עוד יותר מעניינת : אתה בטוח שהם הרגו אותו כמה חודשים לפני הבחירות הנשיאותיתאו שכבר עשו את זה לפני וחיכו לתזמון הנכון על מנת שישמש כקלף בתעמולת הבחירות. !?
...
על כך שקראתי על כך באינטרנט וגם בעיתון שאותו חייל דיבר(סיפר).
הרג את בן לאדן.
הנה לך מס' קישורים לכך:
http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1927563
http://www.haaretz.co.il/news/world/us- ... /1.1806647
ופה סרטון של אילנה דיין מהתוכנית "עובדה."
http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/20 ... 731006.htm
ותן לי לשאול אותך שאלה אוקיי..
על סמך מה אתה מסתמך, על מה שכתבת?
האם גם לך יש הוכחה לכך?
- TalOnishuk
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כדאי לקרוא את התגובה ב IMDB שבאה מפי לוחם SEAL שאומרת שכל הסרט הזה הוא בלוף אחד שלם , ומרבית חברי יחידת SEAL TEAM 6 נהרגו , מדובר ביחידה מעוטרת פרסים ( המשחקים RAINBOW SIX מבוססים בגדול עליהם ) .
אישית , אני מאמין לו. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שממשלת ארה"ב מסלפת עובדות ועובדת על כל העולם.
אישית , אני מאמין לו. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שממשלת ארה"ב מסלפת עובדות ועובדת על כל העולם.
כמוך וכמוני יש עוד הרבה אנשים מאמינים לגירסה שאני ציינתי.... ימים יגידו והאמת תצא לאור יום אחד.TalOnishuk כתב:כדאי לקרוא את התגובה ב IMDB שבאה מפי לוחם SEAL שאומרת שכל הסרט הזה הוא בלוף אחד שלם , ומרבית חברי יחידת SEAL TEAM 6 נהרגו , מדובר ביחידה מעוטרת פרסים ( המשחקים RAINBOW SIX מבוססים בגדול עליהם ) .
אישית , אני מאמין לו. זאת לא תהיה הפעם הראשונה שממשלת ארה"ב מסלפת עובדות ועובדת על כל העולם....