Technics speakers SB-2840, ביקורת?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
כבר היינו בסרט הזה כאן, בדיוק באותו אולם. רמקולים 8Ω זולים שהיו פעם חלק ממערכת משולבת. דרייברים יצוקים, למינציה דמויית עץ על תיבת MDF זול. אני מוכן להתערב שהגרילים מתחברים עם ארבעה חיבורי זכר גולה / נקבה שחורים. בכל יפן היה יצרן אחד שסיפק פינים כאלה לכל יצרני הקבוקי של התקופה. אם יש חיבורים כאלה על הרמקולים שלך - מזל טוב. הרמקולים שלך שייכים לכאן.eran88 כתב:מישהו יכול להגיד משהו על אלה?...
לא לחבר אותם בכללeran88 כתב: המלצה אם לחבר אותם לרסיבר וינטאג׳, או לרסיבר חדש?...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בהחלט לא. היו רמקולים טובים גם לקנווד, סוני, סאנסוי ויצרנים אחרים. הכל תלוי בדגם ובמצבו.rooster כתב:מהרמקולי וינטאג' היפנים שניתן להשיג (פה ושם ופעם ב...) בארץ, היחידים ששווים משהו הם ה-HPM של פיוניר וה-NS של ימאהה?...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
תמונות זה תמיד טוב. בבקשה.
הי,
תמונות מצורפות ושתי שאלות על הדרך:
1. האם לפי הנתונים הרמקולים איכותיים? (נשמעים פצצה, בעיקר הבאס והמיד גבוה ובינוני).
2. איפה ניתן לרכוש רשת חדשה נגד אבק? לתקן זה לא אפשרי נכון?
3. חלק מהרמקולים מעוכים פנימה. יש דרך לסדר את זה לבד, או שרק בחנות מוסמכת? (ואולי זה בכלל לא קריטי..)
מעבר לזה,
הבאתי רסיבר של JVC: R-K20L
שווה משהו? הוא נותן עוצה יפה לרמקולים אבל הייתי רוצה למקסמם איכות ועוצמה, אז ללכת על רסיבר ישן, או חדש?...
תודה!
תמונות מצורפות ושתי שאלות על הדרך:
1. האם לפי הנתונים הרמקולים איכותיים? (נשמעים פצצה, בעיקר הבאס והמיד גבוה ובינוני).
2. איפה ניתן לרכוש רשת חדשה נגד אבק? לתקן זה לא אפשרי נכון?
3. חלק מהרמקולים מעוכים פנימה. יש דרך לסדר את זה לבד, או שרק בחנות מוסמכת? (ואולי זה בכלל לא קריטי..)
מעבר לזה,
הבאתי רסיבר של JVC: R-K20L
שווה משהו? הוא נותן עוצה יפה לרמקולים אבל הייתי רוצה למקסמם איכות ועוצמה, אז ללכת על רסיבר ישן, או חדש?...
תודה!
לא שמעתי את הרמקול הזה אבל הקרטון הדחוס הזה שממנו עשוי החלק האחורי שלו קצת מעצבן אותי.
רואים אותו בד"כ במכשירים לא מי יודע מה.
אם הסאונד ערב לאוזנייך, אז אשרייך.
אם אתה רוצה "לפתוח" אותם כמו שצריך, תשתדל לבעוט מתישהו את הרסיבר הזה ולרדת בשנתון.
רואים אותו בד"כ במכשירים לא מי יודע מה.
אם הסאונד ערב לאוזנייך, אז אשרייך.
אם אתה רוצה "לפתוח" אותם כמו שצריך, תשתדל לבעוט מתישהו את הרסיבר הזה ולרדת בשנתון.
לא נסלח ולא נשכחjpm כתב:תסלחו לי אבל שטויות כאלו כמו שדיברתם לא שמעתי מעולם רוב הוינטאג' איכותי וטוב כולל הרמקולים שהבחור הציג הטכניקס אני אשאל אתכם שאלה פשוטה לאן נעלם החום שהיה פעם הרגש בסאונד הצליל המלא והבשרני שהיה פעם כיום רוב הסאונד הוא בהיר וקר מאוד ללא רגש אומנם נשמע מאוד ברור אבל לא מרגש בכלל כאילו עוד מערכת סטריאו עוד איזה מגבר לא משהו מיוחד כיום אתה פחות.מעורב רגשית בסאונד בגלל המערכות סטריאו עם הסאונד הקר והבהיר מידי שלא תבינו אותי לא נכון הצליל כיום הוא טוב אבל ללא עומק בסאונד כמו שהיה פעם...
אפריל 2013 בליבנו לנצח
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
תודה על המשוב המפורט, המתודולוגי והמגובה בסימוכין מעולם האקדמיה והמחקר.jpm כתב:תסלחו לי אבל שטויות כאלו כמו שדיברתם לא שמעתי מעולם רוב הוינטאג' איכותי וטוב כולל הרמקולים שהבחור הציג הטכניקס אני אשאל אתכם שאלה פשוטה לאן נעלם החום שהיה פעם הרגש בסאונד הצליל המלא והבשרני שהיה פעם כיום רוב הסאונד הוא בהיר וקר מאוד ללא רגש אומנם נשמע מאוד ברור אבל לא מרגש בכלל כאילו עוד מערכת סטריאו עוד איזה מגבר לא משהו מיוחד כיום אתה פחות.מעורב רגשית בסאונד בגלל המערכות סטריאו עם הסאונד הקר והבהיר מידי שלא תבינו אותי לא נכון הצליל כיום הוא טוב אבל ללא עומק בסאונד כמו שהיה פעם...
מאוד החכמנו ממנו.
- Janti
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
נעלם לאן שנעלמו סימני הפיסוק, הנושא, הנשוא, התחביר העברי, הבושה, והשכל הישר. כמו בהודעות של הטרול השכונתי. האם שוב "צדיק" - מלאכתו נעשית בידי אחרים???תסלחו לי אבל שטויות כאלו כמו שדיברתם לא שמעתי מעולם רוב הוינטאג' איכותי וטוב כולל הרמקולים שהבחור הציג הטכניקס אני אשאל אתכם שאלה פשוטה לאן נעלם החום שהיה פעם הרגש בסאונד הצליל המלא והבשרני שהיה פעם כיום רוב הסאונד הוא בהיר וקר מאוד ללא רגש אומנם נשמע מאוד ברור אבל לא מרגש בכלל כאילו עוד מערכת סטריאו עוד איזה מגבר לא משהו מיוחד כיום אתה פחות.מעורב רגשית בסאונד בגלל המערכות סטריאו עם הסאונד הקר והבהיר מידי שלא תבינו אותי לא נכון הצליל כיום הוא טוב אבל ללא עומק בסאונד כמו שהיה פעם...
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
·כנראה נמצא במסע חיפושים אחר אולר ומספריים.Janti כתב:נעלם לאן שנעלמו סימני הפיסוק, הנושא, הנשוא, התחביר העברי, הבושה, והשכל הישר. כמו בהודעות של הטרול השכונתי. האם שוב "צדיק" - מלאכתו נעשית בידי אחרים???.........