סבלים מנפצים עם רעש של טילים? בואו נציף יחד את המייל של משטרת ישראל בתלונות
שלום,
אני גר בצפון ולאחרונה כל יום אני שומע פיצוצים קטלניים כאילו זאת מלחמה!
מדובר בפיצוצים איומים ברמה של גראד או קטיושה שנופלת בקרבת מקום..
כל פעם אני שומע איך הכלבים נבחים אחרי כל פיצוץ כזה.. אני מתאר לעצמי מה הם חווים כאילו הם בגאנום.
השמיעה של הכלבים הרבה יותר רגישה מהשמיעה שלנו כך שבשבילם כל פיצוץ זה דבר קטלני לדעתי.
בנוסף לכך, לא יתכן שבמדינה כמו ישראל יהיו פיצוצים כאלה!! יש אנשים שבתמימותם יכולים לחשוב שנפלה קטיושה..
ואני שואל את עצמי כל יום מחדש - כיצד יתכן שלא שומעים על התופעה האומללה הזאת בתקשורת?
כיצד יתכן שאף אחד כמעת לא מאז לדווח?
כיצד יתכן שהמשטרה לא עושה את העבודה?
ובכן, יש לי תשובה לכל שלושת השאלות.
1) זה לא מעניין את התקשורת.. מעניין אותה רק אם יש רצח/אם ילד התפוצץ או נהרג/ אם מדובר בפלסטינים/אם מדובר בחרידים ועוד.
2) אנשים מפחדים לדווח ולהזדהות. שאלתי את השאלה הזאת וענו לי שהם עבריינים והם מפחדים שהעבריינים האלה ירביצו או יעשו משהו למי שדיווח.
3) המשטרה לא עושה את העבודה כי לא מדווחים לה.
חשבתי לעצמי מה הפתרון לבעיה.
אז הינה הפתרון -
לכל מי שסובל מהבני *** האלה שיעשה את זה -
שלחו למשטרת ישראל הודעה בכתובת הזאת:
http://www.police.gov.il/ContactUs.aspx
אבל אל תזדהו בפרטים האמיתיים שלכם.
כתבו סתם מייל מחורטט ותקראו לעצמכם אנונימיים.
תפציצו אותם בתלונות!! מצידי שיקרוס להם האתר..
אשמח אם מישהו יתרום הודעה מנוסחת הייטב לרעיון כדי שכל אחד יוכל לשלוח בקלות ב copy paste
אנה ממכם, שטפו פעולה ושתפו את הרעיון בפייסבוק כמה שיותר.
אני גר בצפון ולאחרונה כל יום אני שומע פיצוצים קטלניים כאילו זאת מלחמה!
מדובר בפיצוצים איומים ברמה של גראד או קטיושה שנופלת בקרבת מקום..
כל פעם אני שומע איך הכלבים נבחים אחרי כל פיצוץ כזה.. אני מתאר לעצמי מה הם חווים כאילו הם בגאנום.
השמיעה של הכלבים הרבה יותר רגישה מהשמיעה שלנו כך שבשבילם כל פיצוץ זה דבר קטלני לדעתי.
בנוסף לכך, לא יתכן שבמדינה כמו ישראל יהיו פיצוצים כאלה!! יש אנשים שבתמימותם יכולים לחשוב שנפלה קטיושה..
ואני שואל את עצמי כל יום מחדש - כיצד יתכן שלא שומעים על התופעה האומללה הזאת בתקשורת?
כיצד יתכן שאף אחד כמעת לא מאז לדווח?
כיצד יתכן שהמשטרה לא עושה את העבודה?
ובכן, יש לי תשובה לכל שלושת השאלות.
1) זה לא מעניין את התקשורת.. מעניין אותה רק אם יש רצח/אם ילד התפוצץ או נהרג/ אם מדובר בפלסטינים/אם מדובר בחרידים ועוד.
2) אנשים מפחדים לדווח ולהזדהות. שאלתי את השאלה הזאת וענו לי שהם עבריינים והם מפחדים שהעבריינים האלה ירביצו או יעשו משהו למי שדיווח.
3) המשטרה לא עושה את העבודה כי לא מדווחים לה.
חשבתי לעצמי מה הפתרון לבעיה.
אז הינה הפתרון -
לכל מי שסובל מהבני *** האלה שיעשה את זה -
שלחו למשטרת ישראל הודעה בכתובת הזאת:
http://www.police.gov.il/ContactUs.aspx
אבל אל תזדהו בפרטים האמיתיים שלכם.
כתבו סתם מייל מחורטט ותקראו לעצמכם אנונימיים.
תפציצו אותם בתלונות!! מצידי שיקרוס להם האתר..
אשמח אם מישהו יתרום הודעה מנוסחת הייטב לרעיון כדי שכל אחד יוכל לשלוח בקלות ב copy paste
אנה ממכם, שטפו פעולה ושתפו את הרעיון בפייסבוק כמה שיותר.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ברוך הבא למועדון -אחיך לסבל מאזור הקרבות במזרח הוד-השרון.
ולא! זה ממש לא מעניין את משטרת ישראל אלא אם יש פצועים/הרוגים חלילה וחס.
לרוב מדובר בילדים עם נפצים ממש, אבל ממש גדולים! ועם אפקט פיצוץ שיעיף לך את הסכך...
סוריה זה כאן!
ולא! זה ממש לא מעניין את משטרת ישראל אלא אם יש פצועים/הרוגים חלילה וחס.
לרוב מדובר בילדים עם נפצים ממש, אבל ממש גדולים! ועם אפקט פיצוץ שיעיף לך את הסכך...
סוריה זה כאן!
גודלים לנו מחבלים בין הרגלים מתחת לאף מבלי שנשים לב אפילו ואף אחד לא נתן להם את ההגדרה מחבלים.
אבל תדעו לכם, הערסים האלה הם מחבלים.
הם מחבלים בסדר היום של אנשים שרוצים לישון צהריים
הם מחבלים עבור הכלבים שסובלים מהפיצוצים
הם מחבלים עבור כולם.
מדובר במ-ח-ב-ל-י-ם.
תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם.
המחבלים האלה שמתעסקים עם נפצים שיכולים להוריד ראש הם גם טיפשים.
וחמור מכך, קיימת סכנה שהם ימכרו את הנפצים האלה או יותר נכון - חום גלם לפצצות
למחבלים מהזן הישן והמסוכן יותר(הפלסטינים)
זה רק תרחיש אחד והזוי אבל בהחלט אפשרי.
אלה נפצים שלפי חוץ הפיצוץ שלהם, אפשר להבין שהם עסויים מחומרי נפץ דיי רציניים יחסית.
לא סתם זה יכול להוריד רגל.
המשטרה והמדינה המטופשת הזאת מעלימה עין מהערסים האלה..
אבל כשיקרה היום שילד נהרג מנפץ כזה בעקיפין או באופן ישיר, שלא יגידו שאף אחד לא הזהיר.
אין מקום לנפצים כאלה במדינת ישראל!
אבל תדעו לכם, הערסים האלה הם מחבלים.
הם מחבלים בסדר היום של אנשים שרוצים לישון צהריים
הם מחבלים עבור הכלבים שסובלים מהפיצוצים
הם מחבלים עבור כולם.
מדובר במ-ח-ב-ל-י-ם.
תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם.
המחבלים האלה שמתעסקים עם נפצים שיכולים להוריד ראש הם גם טיפשים.
וחמור מכך, קיימת סכנה שהם ימכרו את הנפצים האלה או יותר נכון - חום גלם לפצצות
למחבלים מהזן הישן והמסוכן יותר(הפלסטינים)
זה רק תרחיש אחד והזוי אבל בהחלט אפשרי.
אלה נפצים שלפי חוץ הפיצוץ שלהם, אפשר להבין שהם עסויים מחומרי נפץ דיי רציניים יחסית.
לא סתם זה יכול להוריד רגל.
המשטרה והמדינה המטופשת הזאת מעלימה עין מהערסים האלה..
אבל כשיקרה היום שילד נהרג מנפץ כזה בעקיפין או באופן ישיר, שלא יגידו שאף אחד לא הזהיר.
אין מקום לנפצים כאלה במדינת ישראל!
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
וואו. אצלנו הפסיקו עם הטירוף הזה כשנגמר פורים.
אני ממש מקווה שזה לא נמשך אצלכם כל השנה
.
התקשרתי להתלונן כמה וכמה פעמים. הם אמרו שהם "שולחים ניידית"..
אני ממש מקווה שזה לא נמשך אצלכם כל השנה
התקשרתי להתלונן כמה וכמה פעמים. הם אמרו שהם "שולחים ניידית"..
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אה! גם אנחנו התקשרנו להתלונן ושלחו ניידת...
שלחו ניידת של העירייה - אבל אלו בקושי יודעים איך מפעילים הגה, גז, וגם עם האוטומט הם מסתבכים
שלחו ניידת משטרה - אבל השוטרים לא רואים טוב אז פיצצו להם כמה בשביל הכיף, והם עדיין לא מצאו
שלחו ניידת של מד"א - הם כבר לא פיספסו את הטמבל שהוציא לעצמו עין.
אבל הפיצוצים נמשכים (קצת פחתו לאחרונה עם אני רוצה להיות ישר עם עצמי) לך תבין!
שלחו ניידת של העירייה - אבל אלו בקושי יודעים איך מפעילים הגה, גז, וגם עם האוטומט הם מסתבכים
שלחו ניידת משטרה - אבל השוטרים לא רואים טוב אז פיצצו להם כמה בשביל הכיף, והם עדיין לא מצאו
שלחו ניידת של מד"א - הם כבר לא פיספסו את הטמבל שהוציא לעצמו עין.
אבל הפיצוצים נמשכים (קצת פחתו לאחרונה עם אני רוצה להיות ישר עם עצמי) לך תבין!
הפיצוצים האלה כמעת קורים בגינה שליMultimediaman כתב:וואו. אצלנו הפסיקו עם הטירוף הזה כשנגמר פורים.
אני ממש מקווה שזה לא נמשך אצלכם כל השנה.
התקשרתי להתלונן כמה וכמה פעמים. הם אמרו שהם "שולחים ניידית".....
יצא לי ממש לראות את הנפץ מתפוצץ בשמיים מטרים ספורים ממני וזה היה פיצוץ מטורף
זה נמשך איזה חודש אם אני לא טועה
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא יעזור כלום, אין דין ואין דיין.. הפקרות לשמה,
יש חוקים שכתובים, אבל הם לא שווים את הנייר והדיו.
אצלי יש בעיה אחרת, אני גר קרוב לים, אז כל יום כמעט (לפעמים אפילו בימי שישי בערב!) מתחילים עם הפיצוצים, לפעמים זיקוקים לפעמים סתם בומים לא מזוהים.. והכי מטריפים אלו האפונועים ב 3 לפנות בוקר על המדרכה מטר מהחלון עם כל הפוזה והרעש..
ואם כבר שוטר תופס את אותו אופנוען "גאון" הוא מזהיר אותו (כמה פעמים ניתן לתפוס אופנוען שדוהר במדרכה במהירות האור???)
ופעם אחת היה משהו הזויי במיוחד, שוטר תפס מישהו שהרעיש אצלנו באזור ופתאום הוא מחבק אותו (בקולי קולות כמובן ובשעה 2 וחצי לפנות בוקר ביום חול!!!) "מה המצב אחי, איפה אתה לא מתקשר יותר מה עם..." וכל השטויות האלה, פשוט בדיחה! בדיחה עצובה!
אני כמובן לא מכליל את כל השוטרים, אבל מספיק אידיוט אחד בשביל לשרוף יער שלם, הבעיה שזה לא רק אידיוט אחד, אצלנו האידיוטים יכולים לשרוף את כל יערות סקנדינביה גם יחד..
יש חוקים שכתובים, אבל הם לא שווים את הנייר והדיו.
אצלי יש בעיה אחרת, אני גר קרוב לים, אז כל יום כמעט (לפעמים אפילו בימי שישי בערב!) מתחילים עם הפיצוצים, לפעמים זיקוקים לפעמים סתם בומים לא מזוהים.. והכי מטריפים אלו האפונועים ב 3 לפנות בוקר על המדרכה מטר מהחלון עם כל הפוזה והרעש..
ואם כבר שוטר תופס את אותו אופנוען "גאון" הוא מזהיר אותו (כמה פעמים ניתן לתפוס אופנוען שדוהר במדרכה במהירות האור???)
ופעם אחת היה משהו הזויי במיוחד, שוטר תפס מישהו שהרעיש אצלנו באזור ופתאום הוא מחבק אותו (בקולי קולות כמובן ובשעה 2 וחצי לפנות בוקר ביום חול!!!) "מה המצב אחי, איפה אתה לא מתקשר יותר מה עם..." וכל השטויות האלה, פשוט בדיחה! בדיחה עצובה!
אני כמובן לא מכליל את כל השוטרים, אבל מספיק אידיוט אחד בשביל לשרוף יער שלם, הבעיה שזה לא רק אידיוט אחד, אצלנו האידיוטים יכולים לשרוף את כל יערות סקנדינביה גם יחד..
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!