הXBOX360 יוכל לעשות UPSCALE אחרי עידכון סתיו!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Omeckron פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

http://www.engadgethd.com/2006/09/21/xb ... 1080p-vga/

בכתבה לא ממש מדובר על הנושא הזה, או אפילו באור חיובי על ה360, אבל ניתן להבין בצורה מאוד ברורה מבין השורות שהקונסולה הזו תוכל לעשות UPSCALE לDVD אחרי עדכון הסתיו הקרוב.
זה בשילוב עם העובדה שישדרגו את מערך המדיה סנטר, הופעת הבכורה של העונה השלישית של BATTLESTAR GALACTICA בשירות הלייב בחינם ואפשרות לניגון HD DVD הופכת את הקונסולה לאופציה לא רעה אפילו לשימוש אנשים שלא משחקים בכלל במשחקים.

עכשיוו רק נשאר לחכות לעדכון לראות עד כמה מקיף העדכון.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

לא יכול לחכות כבר לעידכון! זה פשוט מדהים איך שכל עונה הם מוציעים עדכון שפשוט מדהים אותי מחדש עם כמות הפיצ'רים והתוספות החדשות שלו!

נ.ב
מה שם המשתמש שלך ב LIVE? אולי נשחק ביחד? לא פגשתי עדיין ישראלי אחד שם :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78775
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5376 פעמים

שליחה #3 

חשוב לציין שהיכולת הזו לא כזו קשה לביצוע, החוכמה היא לבצע אותה באופן איכותי. עד כה, הקונסולות לא ממש הצטיינו בניגון DVD איכותי...

Omeckron פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

OOkladek כתב:לא יכול לחכות כבר לעידכון! זה פשוט מדהים איך שכל עונה הם מוציעים עדכון שפשוט מדהים אותי מחדש עם כמות הפיצ'רים והתוספות החדשות שלו!

נ.ב
...
האירופאי הוא OMECKRON וזה של ארה"ב הוא OMECKRONUS.

עופר, אני לא יודע מאיפה לקחת את זה לגבי יכולת ניגון הדיוידי שלו, לי יש דיוידי יעודי של פיוניר עם יציאת קומפוננט, דיוידי בכלל לא רע אם כי אני לא זוכר דגם מדויק (עם PROG SCAN) , והוא לא משתווה לאקסבוקס.

מה גם שאת הקודקים ואת הכרטיס מסך עושה למיקרוסופט ATI, חברה שבמקור מפתחת DSP לדו מימד וזו ההתמחות שלה, ככה שיש לי ביטחון במוצר.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עופר תוכל להרחיב על מה שאמרת אני לא ממש מצליח להבין באיזו צורה ניגון ה DVD הוא לא איכותי (כמובן שאנחנו מדברים על כונן ה HD DVD שעומד לצאת)

נ.ב.
אני ממש לא חושב שאני מקבל את התמונה הרצויה אצלי (מכל מקור של תמונה) ואני תוהה למה ברשותך אם תוכל לעזור לי
המסך שלי הוא Panasonic TH-50HD8 (המסך מחובר לרסיבר שלי גם COMPONENT וגם ב SVIDEO)
הרסיבר שלי הוא Pioneer VSX-1014
ה DVD שלי הוא Pioneer DV-383 מחובר לרסיבר דרך קומפוננט
ה XBOX360 שלי מחובר אף הוא דרך קומפוננט
ה XBOX שלי מחובר דרך SVIDEO
אני מחובר ל YES והממיר שברשותי זה ה3100 אשר מחובר דרך SVIDEO
ברוב המקרים אני ממש לא מרוצה להתמונה שאני מקבל ניסיתי לחשוב פעמים רבות מה יכולה להיות הסיבה אבל לא מצאתי תשובה האם אתה יכול לכוון אותי, לתת לי רעיונות, מה אפשר לשנות/לתקן/לחבר בדרך שונה על מנת לקבל תמונה יותר טובה?
דבר נסוף הוא כזה כמה שאני מנסה לקרוא ולהבין בנושא הזה אני מתקשה (ואני אומר לך את זה בתור איש מחשבים שאוהב את כל הדברים הטכניים/טכנולוגים האלה) ב XBOX שלי בחרתי שתמונה תצא ב 1080i האם זה מה שתואם למסך שלך?
ודבר אחרון עד היום לא הצלחתי להבין את סוגי ה ASPECT RATIO של המסך שלי מלבד ZOOM מה עליי לבחור לתכנים בפורמט רחב ומה עליי לבחור לתכנים בפורמט רגיל?

תודה רבה מראש על הגדשת הזמן (אני יודע שהפצצתי אותך פה :) ).

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

Omeckron כתב:
OOkladek כתב:לא יכול לחכות כבר לעידכון! זה פשוט מדהים איך שכל עונה הם מוציעים עדכון שפשוט מדהים אותי מחדש עם כמות הפיצ'רים והתוספות החדשות שלו!

נ.ב
...
האירופאי הוא OMECKRON וזה של ארה"ב הוא OMECKRONUS.

עופר, אני לא יודע מאיפה לקחת את זה לגבי יכולת ניגון הדיוידי שלו, לי יש דיוידי יעודי של פיוניר עם יציאת קומפוננט, דיוידי בכלל לא רע אם כי אני לא זוכר דגם מדויק (עם PROG SCAN) , והוא לא משתווה לאקסבוקס.

מה גם שאת הקודקים ואת הכרטיס מסך עושה למיקרוסופט ATI, חברה שבמקור מפתחת DSP לדו מימד וזו ההתמחות שלה, ככה שיש לי ביטחון במוצר.
...
למה יש לך שם גם לאירפואי וגם לאמריקאי? (בשביל ה CONTENT ב LIVE?) בכל אופן אני הוסיף את האמריקאי כיוון שאני מחובר רק אליו

נ.ב.
זה אומר שאתה משלם ל LIVE פעמיים?

Omeckron פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

יש לי שניים כי התוכן ביניהם לא חופף, בייחוד במה שקשור בסדרות טלויזיה, רק האמריקאי הוא גולד אז אני משלם רק עליו.

ד"א, פעם הבאה תערוך את ההודעה המקורית להודעה אחת במקום שתיים רצופות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”