איזה סקין את מעדיפים ל xbmc מחכה לשמוע תגובות
-
whiterabbitai
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני מתחילה לכתוב מאמר מסודר בנושא סקינים עבורכם , כמובן שעוד לא ניסיתי את הכל ולכן חוות דעתכם חשובה , איזה סקין מתאים לצעירים איזה סקין מתאים למבוגרים וכדומה.
לאחר קריאת כל התגובות אני יסיים מאמר מסודר עבורכם שיהיה יום מקסים לחברי הקהילה.
לאחר קריאת כל התגובות אני יסיים מאמר מסודר עבורכם שיהיה יום מקסים לחברי הקהילה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
ACE....
אם הייתי יודע שכולם עובדים איתו, לא הייתי מתאים 14 סקינים לעברית
אם הייתי יודע שכולם עובדים איתו, לא הייתי מתאים 14 סקינים לעברית
אני ניסיתי כל אחד ואחד מהסקינים שהתאמת, ובסוף בחרתי להשתמש ב-Hybrid (עם תפריט אופקי). הוא היה הכי מרשים ופונקציונלי מבחינתי, ואהבתי במיוחד את עיצוב הרשימה במוד "פרטי המדיה" שלו.TheWiz כתב:ACE....
אם הייתי יודע שכולם עובדים איתו, לא הייתי מתאים 14 סקינים לעברית...
- Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
-
whiterabbitai
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
סיכום חלקי
ניסיתי את aeon 3 וגם 4 , ממשק נחמד אבל מסובך למתחילים לדעתי! , לפי מה שבדקתי עד עכשיו הסקין הרגיל והמשודרג של thewiz הכי נוח ופשוט לשימוש למשתמש חדש!.
thewiz הגדיר שם הכל לעברית והוסיף חדשות מאתר ynet כ rss בתחתית המסך.
המסקנה שלי לביינתים ואני כמובן ממשיכה לבדוק את כל סוגי הסקינים הקיימים בעברית , זה שמשתמש מתחיל של xbmc צריך להתקין את ההתקנה של wiz ללמוד אותה ורק לאחר שיתרגל וישלוט בתוכנה שיתקדם במידה וירצה.
thewiz הגדיר שם הכל לעברית והוסיף חדשות מאתר ynet כ rss בתחתית המסך.
המסקנה שלי לביינתים ואני כמובן ממשיכה לבדוק את כל סוגי הסקינים הקיימים בעברית , זה שמשתמש מתחיל של xbmc צריך להתקין את ההתקנה של wiz ללמוד אותה ורק לאחר שיתרגל וישלוט בתוכנה שיתקדם במידה וירצה.
ברירת מחדל וace. יותר מעדיף את ace
אבל את השאר עוד לא ניסיתי אז
אבל את השאר עוד לא ניסיתי אז
Aeon Nox 4.0!
ניסיתי את ACE אבל הוא לא מתקרב לדעתי ל Aeon Nox 4.0
הסקין הזה מקבל עדכונים כל רגע פנוי מלא אנשים עובדים עליו ומוסיפים מלא מודים מסביב
הבעיה היחידה היא שהוא כבר הרבה זמן לא העלה עדכון ואם רוצים גירסה עדכנית צריך לעבוד עם GIT... אז הוא פחות חברותי
ניסיתי את ACE אבל הוא לא מתקרב לדעתי ל Aeon Nox 4.0
הסקין הזה מקבל עדכונים כל רגע פנוי מלא אנשים עובדים עליו ומוסיפים מלא מודים מסביב
הבעיה היחידה היא שהוא כבר הרבה זמן לא העלה עדכון ואם רוצים גירסה עדכנית צריך לעבוד עם GIT... אז הוא פחות חברותי