האם צריך אנטיוירוס ל HTPC?
- whiterabbitai
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
Avira מרגיז מאוד בגלל הפרסומות שלו. זה בעייתי במיוחד ב-HTPC שכן באמצע שרואים משהו ב-XBMC פתאום קופצת פרסומת של האנטי וירוס וחוסמת את המסך. זה קורה הרבה. ממליץ דווקא על AVAST.abnatan כתב:MSE בסדר גמור, אבל על AVG לא הייתי ממליץ בגלל צריכת המשאבים שלו.
עוד אופציה טובה היא Avira בגירסה החינמית....
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לדעתי גם מיותר, אין צורך לא ב FIREWALL ולא באנטי וירוס.
למשל במקרה שלי על ה LAPTOP שלי, בעבר הייתי מתקין גם FIREWALL של חברה מוכרת, גם אנטי וירוס של חברה מוכרת וגם מפעיל את ה FIREWALL של ה ROUTER. הפסקתי עם המנהג המגונה הזה, לגבי ה FIREWALL, אני לא מתקין יותר וגם ביטלתי אל ה FIREWALL שמגיע עם מערכת ההפעלה. לגבי האנטי וירוס, אני לא מתקין תוכנה צד שלישי אלא משתמש באנטי וירוס שמובנה עם WIN8, גם על זה אפשר לוותר.
הדבר היחידי שהשארתי זה ה FIREWALL של ה ROUTER שכמובן לא גוזל שום משאבים מה LAPTOP.
לסיכום, אם אתה יודע אילו קבצים אתה מוריד אין צורך בכל הדברים האלה.
למשל במקרה שלי על ה LAPTOP שלי, בעבר הייתי מתקין גם FIREWALL של חברה מוכרת, גם אנטי וירוס של חברה מוכרת וגם מפעיל את ה FIREWALL של ה ROUTER. הפסקתי עם המנהג המגונה הזה, לגבי ה FIREWALL, אני לא מתקין יותר וגם ביטלתי אל ה FIREWALL שמגיע עם מערכת ההפעלה. לגבי האנטי וירוס, אני לא מתקין תוכנה צד שלישי אלא משתמש באנטי וירוס שמובנה עם WIN8, גם על זה אפשר לוותר.
הדבר היחידי שהשארתי זה ה FIREWALL של ה ROUTER שכמובן לא גוזל שום משאבים מה LAPTOP.
לסיכום, אם אתה יודע אילו קבצים אתה מוריד אין צורך בכל הדברים האלה.
אני לא חושב שזה מיותר אפילו אם זה HTPC
מה לא מכניסים דיסק או קי? (רוצים לראות תמונות ילדים/משפחה)
מה לא גולשים לפעמים?
לא מורידים לפעמים קבצים?
אנטי וירוס MSE/NOD32 כמעט ולא מורגשים אל תדברו איתי על מפלצת כמו AVG או נודניקים כמו AVAST/AVIRA
מה לא מכניסים דיסק או קי? (רוצים לראות תמונות ילדים/משפחה)
מה לא גולשים לפעמים?
לא מורידים לפעמים קבצים?
אנטי וירוס MSE/NOD32 כמעט ולא מורגשים אל תדברו איתי על מפלצת כמו AVG או נודניקים כמו AVAST/AVIRA