דעה בעניין טלויזיות 60 ו70 אינץ' SHARP LE835 / LE847
שלום לכולם,
לפני כשנה רכשתי טלויזיה 60 אינץ' LE835 בגדול אני די מרוצה ממנה (למרות שיש כמה פינות שהייתי משפר בה).
הוצע לי להחליף אותה ב847 ה60 אינץ' חינם או להוסיף סכום קטן בעבור ה70 אינץ'. אני זקוק לדעתם האם שווה וכדאי לעשות את ההחלפה או אם בכלל שווה להחזיק טלויזיית 70 אינץ'. האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים? האם באמת ה847 דגם חדש ומתקדם יותר?
ובנושא אחר בעבור טלויזיית 55 אינץ' מה עדיף ES6150 או LS5700 של LG. הראשונה ב7 אלף והשנייה ב6 אלף.
תודה רבה רבה!
לפני כשנה רכשתי טלויזיה 60 אינץ' LE835 בגדול אני די מרוצה ממנה (למרות שיש כמה פינות שהייתי משפר בה).
הוצע לי להחליף אותה ב847 ה60 אינץ' חינם או להוסיף סכום קטן בעבור ה70 אינץ'. אני זקוק לדעתם האם שווה וכדאי לעשות את ההחלפה או אם בכלל שווה להחזיק טלויזיית 70 אינץ'. האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים? האם באמת ה847 דגם חדש ומתקדם יותר?
ובנושא אחר בעבור טלויזיית 55 אינץ' מה עדיף ES6150 או LS5700 של LG. הראשונה ב7 אלף והשנייה ב6 אלף.
תודה רבה רבה!
קודם כל תודה על התגובות. היה לי מאוד מוזר המצב הזה שקניתי את ה835 לפני שנה בדיוק ועכשיו ה847 הוא עולה ב4 אלף פחות (כאילו ההפרש בין 2 ספינות הדגל של שארפ בין שנה לשנה צנח ב4 אלף?!). לגבי ה70, ישנה תוספת די משמעותית עכשיו שאני מתעדכן מהמוכר, לא נראה לי שזה שווה 5-6 אלף. בכל מקרה אין ספק ש70 זו חוויה לא נורמלית מה גם שבתלת מימד הגודל מאוד משמעותי. לגבי החסרונות ב835 - לדעתי הצבעים מאוד חוורים (אפילו אחרי כיול, אם מישהו מצא כיול טוב אשמח שישתף ואולי זה ישנה את דעתי), התאוריה/טכנולוגיה של 4 הצבעים של שארפ בקואטרון לא באמת נראית בפועל, לפעמים אני צופה במסכים פשוטים יותר של סמסונג או LG ואני מתלהב הרבה יותר מאיכות התמונה שלהם, חוץ מזה שידורי הHD בשארפ סיפקו אותי, אבל שידורי הSD היו זוועה (ביחס לטלויזיות אחרות שאמרתי), לא הייתי מסופק משידורי הSD בשארפ. יש עננות בכל הדלקה שלוקח לה זמן להפסק. הצבע השחור בהיר מדי. אין אצלי צפייה בזווית אבל שמעתי שזה גם חסרון בדגם הזה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קצת מוזר העניין הזה למרות שכולנו שמחים בשבילך...nisani כתב:שלום לכולם,
הוצע לי להחליף אותה ב847 ה60 אינץ' חינם !...
אבל הייתה איזו שהיא תקלה במסך שהם "מתנדבים" להחליף לך מסך ועוד לדגם מתקדם יותר בחינם?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא הבנתי את הסודיות...nisani כתב:חחח נכנסתם לקטנות אבל ברור שאף אחד לא יצא גבר וייתן לי משהו בחינם בלי להכניס משהו לכיס. הטלויזיה 847 מתצוגה. ראיתי את המצב שלה היא כמו חדשה. יותר מוזר לי ש847 60 אינץ' עולה רק 8 אלף (חדשה בקרטון) זה הרבה יותר מוזר לי....
מצד אחד אתה מפרסם כל מיני פרטים וחלקי פרטים ומצד שני אתה לא אומר איפה ומי.
לגופו של עניין, איזה חנות מוכרת את ה 847 גודל 60" חדשה ב 8K ?
מיצד אחד אתה מצויין שהמסך מתצוגה ומיצד שני שהוא חדש מהקרטוןnisani כתב:חחח נכנסתם לקטנות אבל ברור שאף אחד לא יצא גבר וייתן לי משהו בחינם בלי להכניס משהו לכיס. הטלויזיה 847 מתצוגה. ראיתי את המצב שלה היא כמו חדשה. יותר מוזר לי ש847 60 אינץ' עולה רק 8 אלף (חדשה בקרטון) זה הרבה יותר מוזר לי....
להחליף את ה847 ב835 זה להחליף אותה ב847 מתצוגה! לקנות אותה חדשה זה ב8K. לא יכול למסור פרטים הוא ביקש ממני לא ליידע על זה ונראה לי שמנהל הפורום ביקש לא לפרסם פה דברים. זה לא יבואן רשמי. עוד לא החלפתי איתו את ה835 אם מישהו מעוניין לקנות אותה ממני באותו מחיר.