עזרה בזיהוי אוזניות CX-300II מקוריות
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם.
רכשתי לאחרונה אוזניות SENNHEISER CX300II מחנות די ידועה ואני לא שקט במאה אחוז אם הן מקוריות.
כל המדריכים באינטרנט נותנים כמה סימנים אבל מסתבר שיש זיופים שכוללים גם את הסימנים האלה...
שאלות למי שיש אותן:
1. הלוגו על הנרתיק מבריק או שהוא מט?
2. מה היה כתוב לכם על האריזה בגדול בחזית - ENHANCED BASS בכסוף או PRECISE BASS באדום?
אם יש סימנים נוספים לדגם הספציפי (ולא ל-CX300 הקודם שקצת שונה) אני אשמח לדעת.
תודה!
רכשתי לאחרונה אוזניות SENNHEISER CX300II מחנות די ידועה ואני לא שקט במאה אחוז אם הן מקוריות.
כל המדריכים באינטרנט נותנים כמה סימנים אבל מסתבר שיש זיופים שכוללים גם את הסימנים האלה...
שאלות למי שיש אותן:
1. הלוגו על הנרתיק מבריק או שהוא מט?
2. מה היה כתוב לכם על האריזה בגדול בחזית - ENHANCED BASS בכסוף או PRECISE BASS באדום?
אם יש סימנים נוספים לדגם הספציפי (ולא ל-CX300 הקודם שקצת שונה) אני אשמח לדעת.
תודה!
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

רעיון נחמד אבל זרקתי את האריזה...
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

KSP.
לא סביר שהם יתעסקו בזיופים אבל מצד שני אין להם תעודה של יבוא רישמי ומי שמוכר להם (פרללי) יכול לעבוד גם עליהם... המחיר הוא מחיר רגיל ולא נמוך בצורה מחשידה.
אני רוצה להיות בטוח.
יכול להיות שיש 2 אריזות: אחת עם כיתוב ENHANCED BASS בכסוף ואחת עם PRECISE BASS באדום?
לא סביר שהם יתעסקו בזיופים אבל מצד שני אין להם תעודה של יבוא רישמי ומי שמוכר להם (פרללי) יכול לעבוד גם עליהם... המחיר הוא מחיר רגיל ולא נמוך בצורה מחשידה.
אני רוצה להיות בטוח.
יכול להיות שיש 2 אריזות: אחת עם כיתוב ENHANCED BASS בכסוף ואחת עם PRECISE BASS באדום?
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

מישהו?
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

kleinimrod כתב:רעיון נחמד אבל זרקתי את האריזה......
קפוץ לKSP, תקח קופסה של CX300, תרשום את המספר הסידורי ותראה אם זה במאגר של סנהייזר. במידה וכן, אתה יכול להיות רגוע- שלך גם כן מקוריות. רוב הסיכויים שמה שרכשת הגיע באותו הסטוק עם מה שקיים בחנות ולכן זה בדיקה מספיק אמינה.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

מישהו יודע מה ההבדל בין האריזות? אחת עם כיתוב ENHANCED BASS בכסוף ואחת עם PRECISE BASS באדום:
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

אתמול פניתי בנוגע לשני סוגי האריזות גם לסנהייזר ארה"ב וגם לקילים היבואן כאן בארץ.
סנהייזר ענו לי תוך כמה דקות ואמרו שבארה"ב על האריזה רשום PRECISE BASS אך האריזה השנייה גם נראית מקורית ויכול להיות שינוי בטקסט בין מדינה למדינה (על מה שאני קניתי מופיע ENHANCED BASS). התכתבנו ב-5 מיילים והם ענו לכל מייל תוך כמה דקות.
קילים עדיין לא ענו לי (כנראה שבארץ תפיסת הזמן שונה משאר העולם...)
סנהייזר ענו לי תוך כמה דקות ואמרו שבארה"ב על האריזה רשום PRECISE BASS אך האריזה השנייה גם נראית מקורית ויכול להיות שינוי בטקסט בין מדינה למדינה (על מה שאני קניתי מופיע ENHANCED BASS). התכתבנו ב-5 מיילים והם ענו לכל מייל תוך כמה דקות.
קילים עדיין לא ענו לי (כנראה שבארץ תפיסת הזמן שונה משאר העולם...)