א.כאשר אתה במצב fit to screen
נכנס לאופציה של + zoom
לפעמים אתה מקבל זום ומתקרב לתמונה אך השדה של התמונה נשאר אותו דבר (לדעתי לא תקין- בכל הסטרימרים שבדקתי אמור להגדיל את שדה התצוגה)
לפעמים עובד בצורה תקינה כלומר: המסך נמתח לגודל הרצוי עד בעצמם למצב שמכסה את כל גודל המסך.
אין איזה חוקיות מסויימת שמצאתי לפעמים ככה ולפעמים ככה, לא ברור לי למה?
ב.כותרים כבדים כמו למשל
Les Miserables 2012 BluRay 1080p x264-10bit DTS-HD MA7 1-HDTime
נתקע לא מצליח להריץ
כמו למשל imax של 20 גיגה נתקע ומגמם בצורה מחרידה
ג. הייתי מאוד שמח אם הייתה את האפשרות בתפריט לקבוע מצב תצוגה אשר רואים את התמונה של הסרטים ולדפדף בין התמונות של הכותרים במקום לראותת שמות התיקיות לראות תמונות . (כמו ב DVICO ) בכל תקייה לשמור קובץ JPG
אפשר לעשות זאת אך ורק ב JUKEBOX , שכל הזמן נתקע . ולוקח לו שנים לסרוק את הנתונים . אפשר לראות את התמונות רק במצב של הJUKEBOX שהברירה בין הסרטים וגם הכניסה לממשק מאוד מאוד איטיים. (מרגיז מאוד)
[פוצל] הצעות לשיפור A-400
-
ihananel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- שם מלא: Idan Hananel
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
ihananel,
1. נא פרט קצת יותר על הנושא של הזום, זה לא מובן מההסבר שסיפקת.
2. תעלה Sample אשר משחזר את הבעיה.
3. יש די הרבה פתרונות MovieJukeBox חיצונים עם שלל סקינים, אחד מהם כנראה יענה לטעמך.
1. נא פרט קצת יותר על הנושא של הזום, זה לא מובן מההסבר שסיפקת.
2. תעלה Sample אשר משחזר את הבעיה.
3. יש די הרבה פתרונות MovieJukeBox חיצונים עם שלל סקינים, אחד מהם כנראה יענה לטעמך.
-
ihananel
-
- חבר פעיל מאוד

נראה כי עניין הזון נפתר בגירסא החדשה.
לגבי MOVIE JUKE BOX אשמח אם תוכל להמליץ על פיתרון הכי פשוט שאתה מכיר, אני בסה"כ מעוניין לראות קיר עם התמונות JPEG ששמתי בתור התיקיות, לא רוצה שאפליקציה שסורקת תוכן מהשרת וכו' כבר נמאסו עלי כל התוכנות האלו שכל הזמן נתקעות.
לגבי MOVIE JUKE BOX אשמח אם תוכל להמליץ על פיתרון הכי פשוט שאתה מכיר, אני בסה"כ מעוניין לראות קיר עם התמונות JPEG ששמתי בתור התיקיות, לא רוצה שאפליקציה שסורקת תוכן מהשרת וכו' כבר נמאסו עלי כל התוכנות האלו שכל הזמן נתקעות.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
כל פתרונות ה- MovieJukeBox בעלי אותה רמת קושי של התקנה. הפורום של networkedmediatank עשיר בהיצע פתרונות שכאלה, פשוט להתחיל לעיין בשרשורים השונים ועל ידי ה- Snapshots לבחור את מה שמתאים לטעמך.
-
ihananel
-
- חבר פעיל מאוד

היי זיו , תודה על התשובות המהירות כמה דברים:
א.מה שאתה אומר בעצם שמכשיר הפופקורן A400 המשוכלל
- לא יודע להציג תמונות JPEG בתצוגת קיר פשוטה?!?
** כלומר תמונת JPEG שהמשתמש הכניס באופן עצמאי לתוך התיקיה לא על ידי תוכנה וכו'
אגב את האופציה הזאת יש כבר ממזמן ב- DVICO
, מה שעלייך לעשות פשוט לשנות את התצוגה "מרשימה" ל- לפי "תמונה"
ואז אתה יכול לראות את קיר התמונות ולבחור לאיזה תיקיה להיכנס.
ב.לגבי השימוש movie Jukebox המקורי של המכשיר בכל זאת:
כאשר אני סורק תיקיה , המכשיר נותן לי ריבועים ריקים ללא תמונות ומוריד מהשרת אך ורק את התקציר של הסרט , לצערי הוא לא מצליח לעדכן תמונה ראשית ותמונת רקע .. ** גם אחרי שבהגדרת הסריקה סימנתי אנגלית + תמונת מעריצים.
** הפתרון היחיד שמצאתי לעניין הוא : להיכנס כותר כותר , יש כפתור בשורת אייקונים עם תמונה של סנכרון, רק לאחר לחיצה עליו והמתנה של כ 3/5 דקות מאוד ארוכות, המכשיר מוריד ומעדכן את שני התמונות .
האם נתקלת בבעיה הזאת? והאם יש כרגע פיתרון ?
א.מה שאתה אומר בעצם שמכשיר הפופקורן A400 המשוכלל
** כלומר תמונת JPEG שהמשתמש הכניס באופן עצמאי לתוך התיקיה לא על ידי תוכנה וכו'
אגב את האופציה הזאת יש כבר ממזמן ב- DVICO
ואז אתה יכול לראות את קיר התמונות ולבחור לאיזה תיקיה להיכנס.
ב.לגבי השימוש movie Jukebox המקורי של המכשיר בכל זאת:
כאשר אני סורק תיקיה , המכשיר נותן לי ריבועים ריקים ללא תמונות ומוריד מהשרת אך ורק את התקציר של הסרט , לצערי הוא לא מצליח לעדכן תמונה ראשית ותמונת רקע .. ** גם אחרי שבהגדרת הסריקה סימנתי אנגלית + תמונת מעריצים.
** הפתרון היחיד שמצאתי לעניין הוא : להיכנס כותר כותר , יש כפתור בשורת אייקונים עם תמונה של סנכרון, רק לאחר לחיצה עליו והמתנה של כ 3/5 דקות מאוד ארוכות, המכשיר מוריד ומעדכן את שני התמונות .
האם נתקלת בבעיה הזאת? והאם יש כרגע פיתרון ?
-
ihananel
-
- חבר פעיל מאוד

?