מגברי AUDIOLAB
כנראה שמדובר בסדרה הקודמת.
לפני כחצי שנה יצאה הסדרה החדשה.
חדש עולה כ 4400 ש"ח (נכון למה שביררתי לפני כחודשיים).
צליל די דינאמי ופאנצ'י לדעתי.
לגבי המגבר שפורסם בלוח, תבדוק טוב אני חושב שאמרו פה פעם שיש מכשיר לא 100% תקין שמסתובב.
בנוסף אם אני לא טועה לרוי (logankingu) היה מכשיר כזה.
שחר.
לפני כחצי שנה יצאה הסדרה החדשה.
חדש עולה כ 4400 ש"ח (נכון למה שביררתי לפני כחודשיים).
צליל די דינאמי ופאנצ'י לדעתי.
לגבי המגבר שפורסם בלוח, תבדוק טוב אני חושב שאמרו פה פעם שיש מכשיר לא 100% תקין שמסתובב.
בנוסף אם אני לא טועה לרוי (logankingu) היה מכשיר כזה.
שחר.
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני לא יודע אם זה הדגם המדובר אבל זה מה שמצאתי:
http://www.hifisuppliers.co.uk/website/ ... 08000s.htm
http://www.hifisuppliers.co.uk/website/ ... 08000s.htm
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לי היה את המגבר המקורי משנות ה- 90', לא כזה.
וכן, הוא מסתובב נכון להיום אצל איזה מאעכר מהקריות (אולי הוא מכר אותו) שצריך להיזהר ממנו, ואי אפשר לתקן את המכשיר בעלות או זמן סבירים. תאמינו לי, ניסיתי. הרבה יותר מידי דפוק. אבל כאמור, הוא לא מהדגם החדש.
וכן, הוא מסתובב נכון להיום אצל איזה מאעכר מהקריות (אולי הוא מכר אותו) שצריך להיזהר ממנו, ואי אפשר לתקן את המכשיר בעלות או זמן סבירים. תאמינו לי, ניסיתי. הרבה יותר מידי דפוק. אבל כאמור, הוא לא מהדגם החדש.
-
המלך
- חבר מכור קשה

אתה יודע את שמו של המאעכר הזה?logankungfu כתב:לי היה את המגבר המקורי משנות ה- 90', לא כזה.
וכן, הוא מסתובב נכון להיום אצל איזה מאעכר מהקריות (אולי הוא מכר אותו) שצריך להיזהר ממנו, ואי אפשר לתקן את המכשיר בעלות או זמן סבירים. תאמינו לי, ניסיתי. הרבה יותר מידי דפוק. אבל כאמור, הוא לא מהדגם החדש....
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ודאי שאני יודע, היה על זה שרשור לא קטן בזמנו. מדובר ביואב מהקריות, מככב בלוחות יד 2. פרסם בעבר כאן באתר ונחסם עוד באותו יום תודות לערנותו של ישראל.
יאיר- עזוב, חבל על העצבים. הוא אינו בר תיקון משום שהותקנו בו חלקים לא מקוריים ולא מתאימים, כולל ספק הכוח, וכן הפונו סטייג' שלו מטוגן. עבר 3 טכנאים שלפחות שניים מתוכם מקצועיים מאוד, ללא הועיל. ללא חלקים מקוריים (או תואמים ב 100%) וסכמה של המכשיר, הוא אינו בר תיקון. הבעיה העיקרית היתה השגת סכמה, שבלעדיה זה לא הלך.
יאיר- עזוב, חבל על העצבים. הוא אינו בר תיקון משום שהותקנו בו חלקים לא מקוריים ולא מתאימים, כולל ספק הכוח, וכן הפונו סטייג' שלו מטוגן. עבר 3 טכנאים שלפחות שניים מתוכם מקצועיים מאוד, ללא הועיל. ללא חלקים מקוריים (או תואמים ב 100%) וסכמה של המכשיר, הוא אינו בר תיקון. הבעיה העיקרית היתה השגת סכמה, שבלעדיה זה לא הלך.
-
המלך
- חבר מכור קשה

לא הבנתי אתה מכיר אותו?hornless כתב:נכו מאוד. שם המוכר הוא דודו והוא בחור אמין וממש סבבה.המלך כתב:אז אני חושב שלא מדובר באותו מגבר כי שם המוכר הוא דודו.
אז כמה עולה המגבר הזה בארץ אני לא הבנתי.......