אני צריכה עזרה בבקשה
-
whiterabbitai
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
יש לי מחשב לניגון סרטי תדמית במכון יופי בלילה כשאני סוגרת את המקום אני מכבה את החשמל, הייתי רוצה כשאני באה בבוקר ומדליקה את החשמל, המחשב יעלה לבד ויתחיל לנגן את סרטי התדמית ללא התעסקות שפשוט המחשב ידליק את עצמו לבד ויתחיל לנגן את סרטוני התדמית.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שלום,
בהחלט ניתן לעשות זאת על ידי שימוש במסימות של המערכת הפעלה עצמה.
האם במסך שלך יש כניסת USB? אם כן, יכול להיות שהסרטון יוכל לעבוד דרך DOK של המסך וככה את לא צריכה כל פעם להתעסק עם המחשב.
בנושא שילוט דיגיטלי יש המון יתרונות וכמובן הרבה אפשרויות תצוגה.
מומלץ להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום.
בהחלט ניתן לעשות זאת על ידי שימוש במסימות של המערכת הפעלה עצמה.
האם במסך שלך יש כניסת USB? אם כן, יכול להיות שהסרטון יוכל לעבוד דרך DOK של המסך וככה את לא צריכה כל פעם להתעסק עם המחשב.
בנושא שילוט דיגיטלי יש המון יתרונות וכמובן הרבה אפשרויות תצוגה.
מומלץ להעזר באיש מקצוע העוסק בתחום.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי whiterabbitai,
יש כאן שתי משימות:
1) להדליק את המחשב לאחר 'הפסקת חשמל'(כלומר לא כיבוי מסודר) - את זה משיגים ע"י הגדרה בbios של המחשב(Auto Power ON after Power Failure).
2) הפעלת וידאו אוטומטית בעליית המחשב - פשוט שמים קיצור דרך לקובץ הוידאו בתיקיית Start-All Programs-Startup.
אם מה שכתבתי לא אומר לך הרבה, לא נורא, אפשר לחיות, ולא רע, גם ללא הידע הזה
מה שכן, כל ילד-נער 'חצי-טכנולוגי' אמור להיות מסוגל לבצע את מה שכתבתי בדקה וחצי.
בהצלחה,
דורון.
יש כאן שתי משימות:
1) להדליק את המחשב לאחר 'הפסקת חשמל'(כלומר לא כיבוי מסודר) - את זה משיגים ע"י הגדרה בbios של המחשב(Auto Power ON after Power Failure).
2) הפעלת וידאו אוטומטית בעליית המחשב - פשוט שמים קיצור דרך לקובץ הוידאו בתיקיית Start-All Programs-Startup.
אם מה שכתבתי לא אומר לך הרבה, לא נורא, אפשר לחיות, ולא רע, גם ללא הידע הזה
מה שכן, כל ילד-נער 'חצי-טכנולוגי' אמור להיות מסוגל לבצע את מה שכתבתי בדקה וחצי.
בהצלחה,
דורון.
לא יעזור אם מדובר בכיבוי של החשמל (תאורה) ולא בניתוק זרם החשמל (של גוף המחשב), הפתרון: שעון שבתfLy כתב:1) להדליק את המחשב לאחר 'הפסקת חשמל'(כלומר לא כיבוי מסודר) - את זה משיגים ע"י הגדרה בbios של המחשב(Auto Power ON after Power Failure)....
ד.א. ההגדרה הזאת לא קיימת במחשבים ניידים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש הרבה ביוסים עם AUTO ON FEATURE.
שווה לבדוק.
שווה לבדוק.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
whiterabbitai,
אני מאמין שהפתרון הכי קל יהיה להשאיר את המחשב דולק ורק לכבות את המסך, החסכון בחשמל בכיבוי המחשב לא יהיה משמעותי בהשוואה לאלטרנטיבות.
אני מאמין שהפתרון הכי קל יהיה להשאיר את המחשב דולק ורק לכבות את המסך, החסכון בחשמל בכיבוי המחשב לא יהיה משמעותי בהשוואה לאלטרנטיבות.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
joj,joj כתב:לא יעזור אם מדובר בכיבוי של החשמל (תאורה) ולא בניתוק זרם החשמל (של גוף המחשב), הפתרון: שעון שבתfLy כתב:1) להדליק את המחשב לאחר 'הפסקת חשמל'(כלומר לא כיבוי מסודר) - את זה משיגים ע"י הגדרה בbios של המחשב(Auto Power ON after Power Failure)....
ד.א. ההגדרה הזאת לא קיימת במחשבים ניידים...
כמובן שהתכוונתי לניתוק של גוף המחשב ולא לשום ניתוק אחר בעולם, הרי רק במחשב עסקינן פה...
דורון.