שאלה לגבי התחברות לטלפון הקווי של אורנג'

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
or654958 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, איבלתי דרך "חבר" מחיר סביר לקו טלפון בלי הגבלה + ספק 15 מגה..
אני רוצה להשתמש רק בטלפון הקווי, אבל השאלה שלי היא האם יש אפשרות להתחבר לשירות השיחות של אורנג' עם מתאם שיחות (לא מהחדשים שכוללים נתב) של 013 ?

תודה!

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #2 

תבדוק את אורנג' טוב טוב!!

אני הייתי איתם כמה פעמים בתהליך של מו"מ על קווים ובשנייה האחרונה נזכרו להגיד לי שעל הנתב שלהם אני "לא משלם" (כלומר מזדכה כל חודש) אבל אם אני אתנתק אני אצטרך לסיים לשלם עליו את התשלומים שנותרו (אם אני לא טועה 10 או 20 שקל בחודש למשך שלוש שנים פחות התקופה שהייתי מנוי).

אני עברתי ל 072 (סמייל) לפני כשלושה חודשים. אני מאוד לא מרוצה, אבל ברגע שתהיה לי הצעה מספיק טובה אני אעבור להוט או בזק ולא התחייבתי על שום דבר ושום מוצר.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

or654958 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

tvholic כתב:תבדוק את אורנג' טוב טוב!!

אני הייתי איתם כמה פעמים בתהליך של מו"מ על קווים ובשנייה האחרונה נזכרו להגיד לי שעל הנתב שלהם אני "לא משלם" (כלומר מזדכה כל חודש) אבל אם אני אתנתק אני אצטרך לסיים לשלם עליו את התשלומים שנותרו (אם אני לא טועה 10 או 20 שקל בחודש למשך שלוש שנים פחות התקופה שהייתי מנוי).

אני עברתי ל 072 (סמייל) לפני כשלושה חודשים. אני מאוד לא מרוצה, אבל ברגע שתהיה לי הצעה מספיק טובה אני אעבור להוט או בזק ולא התחייבתי על שום דבר ושום מוצר.
...
[/b]כן, ידועות לי ה"התחייבויות" האלה..זו הסיבה שאני לא רוצה לרכוש מכשיר מהם..

לגבי 072, לא שאני חושב בכלל להצטרף אליהם, אבל מה הסיבה שאתה לא מרוצה מהם?ולמה לא נשארת באורנג'?
[/b]

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #4 

זה לא שלא נשארתי באורנג, אלא בכלל לא התחברתי אליהם מלכתחילה.

אני לא מרוצה מ- 072 מכיוון שאיכות הקו לא מוצלחת, ופתאום אני לא יכול לפתוח את השער של הבית...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”