שלום, איבלתי דרך "חבר" מחיר סביר לקו טלפון בלי הגבלה + ספק 15 מגה..
אני רוצה להשתמש רק בטלפון הקווי, אבל השאלה שלי היא האם יש אפשרות להתחבר לשירות השיחות של אורנג' עם מתאם שיחות (לא מהחדשים שכוללים נתב) של 013 ?
תודה!
שאלה לגבי התחברות לטלפון הקווי של אורנג'
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
תבדוק את אורנג' טוב טוב!!
אני הייתי איתם כמה פעמים בתהליך של מו"מ על קווים ובשנייה האחרונה נזכרו להגיד לי שעל הנתב שלהם אני "לא משלם" (כלומר מזדכה כל חודש) אבל אם אני אתנתק אני אצטרך לסיים לשלם עליו את התשלומים שנותרו (אם אני לא טועה 10 או 20 שקל בחודש למשך שלוש שנים פחות התקופה שהייתי מנוי).
אני עברתי ל 072 (סמייל) לפני כשלושה חודשים. אני מאוד לא מרוצה, אבל ברגע שתהיה לי הצעה מספיק טובה אני אעבור להוט או בזק ולא התחייבתי על שום דבר ושום מוצר.
אני הייתי איתם כמה פעמים בתהליך של מו"מ על קווים ובשנייה האחרונה נזכרו להגיד לי שעל הנתב שלהם אני "לא משלם" (כלומר מזדכה כל חודש) אבל אם אני אתנתק אני אצטרך לסיים לשלם עליו את התשלומים שנותרו (אם אני לא טועה 10 או 20 שקל בחודש למשך שלוש שנים פחות התקופה שהייתי מנוי).
אני עברתי ל 072 (סמייל) לפני כשלושה חודשים. אני מאוד לא מרוצה, אבל ברגע שתהיה לי הצעה מספיק טובה אני אעבור להוט או בזק ולא התחייבתי על שום דבר ושום מוצר.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
[/b]כן, ידועות לי ה"התחייבויות" האלה..זו הסיבה שאני לא רוצה לרכוש מכשיר מהם..tvholic כתב:תבדוק את אורנג' טוב טוב!!
אני עברתי ל 072 (סמייל) לפני כשלושה חודשים. אני מאוד לא מרוצה, אבל ברגע שתהיה לי הצעה מספיק טובה אני אעבור להוט או בזק ולא התחייבתי על שום דבר ושום מוצר....
לגבי 072, לא שאני חושב בכלל להצטרף אליהם, אבל מה הסיבה שאתה לא מרוצה מהם?ולמה לא נשארת באורנג'?
[/b]