Denon AVR 1513 / 1713
חברים, בהמשך להמלצה שקיבלתי - אני צריך את עזרתכם!
בעיקרון אני רוצה לדעת באופן כללי איזה נתונים חשוב לבדוק במגבר / רמקולים כדי לבצע התאמה (אם יש צורך כזה בכלל) בהקשר של הספק והתנגדות (אם תוכלו להסביר לי או פשוט להפנות אותי למקור טוב בעניין).
במקרה הספציפי שלי, כרגע זה מה שיש לי:
רסיבר : Sherwood RVD-6095R
רמקולים:
JBL-TLX300 (שניים קדמיים)
Wharfedale - VALDUS100 (שניים אחוריים)
ADC- S139C (סנטר קדמי)
אני רוצה לשדרג את הרסיבר ל: Denon AVR 1513 / 1713
תודה!
בעיקרון אני רוצה לדעת באופן כללי איזה נתונים חשוב לבדוק במגבר / רמקולים כדי לבצע התאמה (אם יש צורך כזה בכלל) בהקשר של הספק והתנגדות (אם תוכלו להסביר לי או פשוט להפנות אותי למקור טוב בעניין).
במקרה הספציפי שלי, כרגע זה מה שיש לי:
רסיבר : Sherwood RVD-6095R
רמקולים:
JBL-TLX300 (שניים קדמיים)
Wharfedale - VALDUS100 (שניים אחוריים)
ADC- S139C (סנטר קדמי)
אני רוצה לשדרג את הרסיבר ל: Denon AVR 1513 / 1713
תודה!
הייתי מתחיל בסנטר חדש , איכותי , ממותג מוביל
הADC זה מוצר מדבקה ,ורמקול סנטר הוא אחד החשובים בקולנוע בייתי.
Sherwood לא חזקים בקולנוע בייתי בלשון המעטה
והרמקולים הקדמיים שלך הם מדפיים .
הדנון 1513 יעשה עבודה טובה עם המדפיים , במקום השרווד
בהצלחה
הADC זה מוצר מדבקה ,ורמקול סנטר הוא אחד החשובים בקולנוע בייתי.
Sherwood לא חזקים בקולנוע בייתי בלשון המעטה
והרמקולים הקדמיים שלך הם מדפיים .
הדנון 1513 יעשה עבודה טובה עם המדפיים , במקום השרווד
בהצלחה
תודה על התגובה המהירה.
מה שכן, הרמקולים יוחלפו אז אין טעם להתייחס אליהם:) יותר חשוב לי להבין איזה דברים צריך לבדוק כשרוצים להתאים רמקולים לרסיבר (הספק, התנגדות וכו'...).
אם אני אדע מה לבדוק - אני אוכל לדעת לדוגמא עכשיו, מה יקרה כשאחליף את הרסיבר הנוכחי ל - Denon.
מה שכן, הרמקולים יוחלפו אז אין טעם להתייחס אליהם:) יותר חשוב לי להבין איזה דברים צריך לבדוק כשרוצים להתאים רמקולים לרסיבר (הספק, התנגדות וכו'...).
אם אני אדע מה לבדוק - אני אוכל לדעת לדוגמא עכשיו, מה יקרה כשאחליף את הרסיבר הנוכחי ל - Denon.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לרוב הרמקולים אין עכבה קבועה לאורך גרף התדרים ונתוני העכבה המפורסמים לרסיברים נעשים עם מדד אחד או מקסימום שניים, לפיכך אין משמעות להתאמת רסיבר לרמקולים מבחינת העכבה. העצה היחידה והבטוחה ביותר הינה לשמוע את השילוב של הרמקולים והרסיבר יחדיו טרם הרכישה.
זיו - תודה. מה שכן, אני כרגע רוכש רק רסיבר (ללא רמקולים) - כלומר אני נשאר עם הרמקולים הקיימים שלי ואני רוצה לוודא שעם הרסיבר החדש - אני לא הולך לפגוע באיכות של השמיעה / לשרוף את הרמקולים הקיימים בעקבות אי התאמה כלשהי בין הרסיבר לרמקולים.
עצה?
עצה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46373
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים