איפה הכי משתלם לקנות אורגנית/קלידים של יאמהא למתחילים?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי המלצות על הקלידים של יאמהא.
אני מעוניין להוציא על זה כמה שפחות כסף.
שמעתי שיש אפשרות לקבל הנחות יפות בכלי זמר ע"י חברות בארגונים מסוימים או קשר לגופים מסוימים.
אשמח אם למישהו יש המלצה על דרך כלשהי להשיג הנחה כזאת.
תודה רבה!

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

לא מכיר הנחות מהסוג שאתה מזכיר.
אבל בתחום כלי נגינה את יכול לקבל דילים פנטסטיים בקניה של יד שניה, אנשים מוכרים מוצרים שכמעט לא נגעו בהם. מנסיון, בסכום כסף נתון אתה תקבל מוצר בעל ערך פי שתים או יותר ביד שניה לעומת חנות. תשווה ותראה.

ולענין הספציפי של קלידים: אם מדבר על כוונה רצינית להמשיך בתחום אז הייתי מציע לכוון קצת יותר גבוה ולא לרכוש את הקלידים שמוגדרים "למתחילים" דווקא (מה שכמובן מתאפשר יותר בקלות עם יד שניה). ישתלם בהמשך.

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

הבעיה בקניה מיד שניה היא האחריות.
זה באמת משתלם לטווח הרחוק כשאין מי שיסתכל עליך כשיש תקלה?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

אופיינית אתה מקבל אחריות לשנה על מוצר חדש, ותמיד כדאי לברר על מה בדיוק היא חלה.
האחריות הזו "מגולמת" בתוספת של 50% או 100% על מחיר של אותו מוצר יד שניה (או מקביל לו, נניח דגם משנה קודמת).
בכל אופן אם אתה שואל על "הטווח הארוך", נניח כמה שנים, אז האחריות ממילא כבר לא תקפה.

זה נכון שקנייה של יד 2 היא לא נטולת סיכונים אבל עם קצת שכל ישר אפשר להימנע מליפול לטעויות. לכשעצמי ביצעתי קנייה של אורגן ימהה יד שניה שכמעט לא השתמשו בו לפני כמה שנים, חסכתי קרוב לחצי מהמחיר לעומת חדש - כ-800 שקל אם אני זוכר, ועוד קיבלתי כמה בונוסים מהמוכר (סטנד, פדל...). מאז טפו טפו לא נזקקתי לשום שירות תיקונים.
זו החלטה שלך כמה אתה מוכן להוסיף תמורת השקט הנפשי (המוגבל לדעתי) בקנייה של מוצר חדש. בכל אופן שווה לבדוק.

dolev296
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אם עדיין אתה מחפש

שליחה #5 

בגדול הייתי גם באותה התלבטות,חיפשתי בכלי זמר ובחלילית ולא כזה רציתי להתפשר ,האומנם יש בכלי זמר מבחר גדול של ימאה אבל אין להם את המותגים המובילים של רולנד וקורג שאחרי שבדקתי אין מה להשוות בכלל ברמת הסאונד והביצועים (ועשיתי מחקר מעמיק).
אפשר לראות אצליהם באתר את הדגמים: http://www.halilit.com/23672-Keyboard-A ... ompaniment
אני קניתי את הדגם E-09 ROLAND בתור התחלה ואני ממש מרוצה, אני מקווה בעתיד להשתפר ולקנות משהו יותר מתקדם שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”