האם הplginים של מאקו vod וhot vod ונענע 10 חוקיים?
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
אני מדבר על האשכול הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt141078.xbmc-plugins-מחדש
האם זה חוקי ?
תדה רבה בכל מקרה למפרסם !!! מדהים !
http://www.hometheater.co.il/vt141078.xbmc-plugins-מחדש
האם זה חוקי ?
תדה רבה בכל מקרה למפרסם !!! מדהים !
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
מה המטרה של השאלה אלה קשורה הז?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

אני לא מרשות השידור, לא לדאוג 
אני רוצה לכתוב מדריך מפורט למתחילים איך להתקין .. כי זה נורא מסובך למי שכאן בפעם הראשונה .. בנוסף אני עם מק שאין הרבה מידע עליו כאן ..
אני רוצה לכתוב מדריך מפורט למתחילים איך להתקין .. כי זה נורא מסובך למי שכאן בפעם הראשונה .. בנוסף אני עם מק שאין הרבה מידע עליו כאן ..
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
אלו תוספים שנכתבו עצמאית לאתרים הקיימים ברשת ומשתפים בחינם את התכנים
האם זה חוקי? אני לא משפטן ולא יכול לספק תשובה מוחצת אך עם זאת בשל עקיפת הפרסומות מאותם אתרים ופגיעה ברווחים הישירים שלהם יש כאן בעיה באמת...
בדבר המדריך שלך הוא יהיה מבורך, ברוך הבא לאתר!
האם זה חוקי? אני לא משפטן ולא יכול לספק תשובה מוחצת אך עם זאת בשל עקיפת הפרסומות מאותם אתרים ופגיעה ברווחים הישירים שלהם יש כאן בעיה באמת...
בדבר המדריך שלך הוא יהיה מבורך, ברוך הבא לאתר!
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

כן אני יודע שהמקור חוקי אבל על זה אני שואל על העקיפה של הפרסומות ..benny123 כתב:אלו תוספים שנכתבו עצמאית לאתרים הקיימים ברשת ומשתפים בחינם את התכנים
בדבר המדריך שלך הוא יהיה מבורך, ברוך הבא לאתר!...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
קטונתי, ואני לא משפטן, אבל אני לא חושב שיש חוק אזרחי או פלילי כלשהו נגד נגינה של תוכן סטרימינג הזמין באופן חופשי, גם אם בנו מסביבו דף HTML עמוס בפרסומות פלאש קופצות.
אם מפתחי האתר עם אותם תכנים לא מעוניינים שפלאגין ספציפי של XBMC ינגן אותם, שיעשו הם את העבודה הקשה בלחסום את זה (נקווה כמובן שזה לא יקרה...).
אם מפתחי האתר עם אותם תכנים לא מעוניינים שפלאגין ספציפי של XBMC ינגן אותם, שיעשו הם את העבודה הקשה בלחסום את זה (נקווה כמובן שזה לא יקרה...).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- שחר25
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
אם יש לך חשש אתה מוזמן לראות דרך האתרים ולהנות מהפרסומות
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

כן אבל בוואלה יס יש פרקים שצריך לתת פרטי לקוח יס כדי לראות שאני רואה דרך התוסף בלי בעיה. אני שואל בעיקר על זה.pixies כתב:קטונתי, ואני לא משפטן, אבל אני לא חושב שיש חוק אזרחי או פלילי כלשהו נגד נגינה של תוכן סטרימינג הזמין באופן חופשי, גם אם בנו מסביבו דף HTML עמוס בפרסומות פלאש קופצות.
אם מפתחי האתר עם אותם תכנים לא מעוניינים שפלאגין ספציפי של XBMC ינגן אותם, שיעשו הם את העבודה הקשה בלחסום את זה (נקווה כמובן שזה לא יקרה...)....
אין לי בעיה, אני שואל לפני שאני עושה מדריך ..שחר25 כתב:אם יש לך חשש אתה מוזמן לראות דרך האתרים ולהנות מהפרסומות...
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

אגב יש לי 2 חברים שניסו להתקין את אותם plugינים באותה צורה וקיבלו הודעה שהסקריפט לא בנוי טוב. נתתי להם את התיקייה שבה התוספים כבר מותקנים והם נכנסו לקבצי מערכת והחליפו את שלהם בשלי ועבד. איזו סיבה יכולה להיות שייכתב להם שהסקריפט לא בסדר כשאצלי ואצל כולכם פה כן ?
אני ושניהם עם mac ..
אני ושניהם עם mac ..
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
יש להם שם משתמש בעברית ולא באנגלית.
בקיצור אתה עושה דיון מיותר, רוצה תעשה מדריך (שלטעמי גפ כככה מיותר)חושש ממשהו על תעשה.
בקיצור אתה עושה דיון מיותר, רוצה תעשה מדריך (שלטעמי גפ כככה מיותר)חושש ממשהו על תעשה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.