לכל משתמשי AVCONTROLLER של ימהה עם גאלקסי 3
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3728
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ברשותי רסיבר של ימהה RXA1010 ונייד של סמסונג גאלקסי S3 .
העניין הוא כשאני עובר דרך הנייד למצב של NET RADIO לא כול הערוצים מופיעים לי ברשימה של הגאלקסי.
יש שורות שמופיע "טוען" וכלום לא מופיע.
ברסיבר אין בעיה הכל מופיע על מסך הTV .
האם גם אצלכם?
האפליקציה עודכנה לאחרונה.
העניין הוא כשאני עובר דרך הנייד למצב של NET RADIO לא כול הערוצים מופיעים לי ברשימה של הגאלקסי.
יש שורות שמופיע "טוען" וכלום לא מופיע.
ברסיבר אין בעיה הכל מופיע על מסך הTV .
האם גם אצלכם?
האפליקציה עודכנה לאחרונה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש לי גאלקסי3 וגם נקסוס7 ורסיבר של יאמהה.
לא יצא לי לבדק את הנושא. אעשה זאת בהקדם ואדווח כאן.
לא יצא לי לבדק את הנושא. אעשה זאת בהקדם ואדווח כאן.
בדקתי אצלי עכשיו עם סמסונג גלקסי 2 ורסיבר RX-V3067 כל התחנות מופיעות בסדר גמור. וגם אני עדכנתי את האפליקציה לגרסה האחרונה.
אגב פתרו את הבעיה שכל הזמן הוויגי'ט היה מאבד סיגנל מול הרסיבר עכשיו לא מאבד סינכרון והכל עובד נפלא
אגב פתרו את הבעיה שכל הזמן הוויגי'ט היה מאבד סיגנל מול הרסיבר עכשיו לא מאבד סינכרון והכל עובד נפלא
- טלHD
- גורו

Johnik כתב:האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?...
לא צריך כלום על המכשיר השולט.
הרסיבר בעצם משמש כסטרימר אודיו ומשמיע בסטרימינג ברשת מהמחשב ובעצם מכל מה שישמש שרת ברשת הביתית.
יש כמובן גם רדיו ברשת ישירות מהרסיבר . מאות תחנות מכל העולם וחלקן באיכות מצויינת. הסיבר מציין את איכות השידור והקידוד און ליין.
כנס ל play באנדרואיד ותקרא עוד על יכולות האפליקציה המצויינת הזו.
- טלHD
- גורו

בדקתי ברגע זה.
מופיע לפעמים כיתוב "טוען" ברגע שנכנסים לרשימת תחנות וחלקן נטענות אחרי כמה שניות.
ברוב המקרים זה רק כשמדובר על רשימות של עשרות תחנות בעמוד אחד וגם כך רובן נטענות תוך שנייה-שתיים.
מופיע לפעמים כיתוב "טוען" ברגע שנכנסים לרשימת תחנות וחלקן נטענות אחרי כמה שניות.
ברוב המקרים זה רק כשמדובר על רשימות של עשרות תחנות בעמוד אחד וגם כך רובן נטענות תוך שנייה-שתיים.
האמת שקראתי מה שכתוב שם השאלה הייתה על youtube כי במידע וזה עובד כמו Airplay איתו אני יכול לבחור להיות sorce איתו אני רוצה לנגן. מה שמאפשר לי בכל אפליקציה קיימת במכשיר ניגון באותו source (כמו רמקול של המכשיר או אוזניות בלוטות וכוי). כל המוסיקה שלי נמצאת ברשת google.music.com (מאפשר לשמור ללא עלות עד 20K שירים ללא שינוי באיכות שלהם) ואז דרך אפליקציה של google music אני שומע את המוסיקה.טלHD כתב:Johnik כתב:האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?...
הרסיבר בעצם משמש כסטרימר אודיו ומשמיע בסטרימינג ברשת מהמחשב ובעצם מכל מה שישמש שרת ברשת הביתית.
יש כמובן גם רדיו ברשת ישירות מהרסיבר . מאות תחנות מכל העולם וחלקן באיכות מצויינת. הסיבר מציין את איכות השידור והקידוד און ליין.
כנס ל play באנדרואיד ותקרא עוד על יכולות האפליקציה המצויינת הזו....
מכאן שוב השאלה שלי במידע ואני יכול לעשות סטרימינג לאפליקציה כמו youtube אני יוכל לעשות סטרימינג גם לגוגל מיוזיק. אני יודע שדרך Airplay זה אפשרי כשה בוחרים בתוכנה את המקור לשמיע הוא מנגן ברסיבר ק"ב.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הי טלטלHD כתב:Johnik כתב:האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?...
כנס ל play באנדרואיד ותקרא עוד על יכולות האפליקציה המצויינת הזו....
לא הבנתי את התשובה שלך לשואל
עד כמה שאני מבין לא ניתו לנגן שיר מיוטיוב, אלא רק שירים אשר יושבים במחשב,בנייד או בכלל ברשת הביתית.
זאת לפחות הדרך בה אני מנגן שירים מדי פעם.
אשמח לדעת איך אתה מנגן שירים מיוטיוב על הרסיבר בעזרת האפליקציה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- טלHD
- גורו

אבי אתה צודק.
לא כתבתי שאפשר להזרים מאתר צד שלישי כמו יוטיוב.
אפשר מכל המכשירים המחוברים בusb, hdmi, אופטי וכד' וכמובן ברשת כמו מחשב.
כמו כן ניתן להזרים תוכן המצוי פיזית על המכשיר ישירות ממנו באוויר לרסיבר.
לא כתבתי שאפשר להזרים מאתר צד שלישי כמו יוטיוב.
אפשר מכל המכשירים המחוברים בusb, hdmi, אופטי וכד' וכמובן ברשת כמו מחשב.
כמו כן ניתן להזרים תוכן המצוי פיזית על המכשיר ישירות ממנו באוויר לרסיבר.