לכל משתמשי AVCONTROLLER של ימהה עם גאלקסי 3

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3728
שם מלא: חיים
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #1 

ברשותי רסיבר של ימהה RXA1010 ונייד של סמסונג גאלקסי S3 .
העניין הוא כשאני עובר דרך הנייד למצב של NET RADIO לא כול הערוצים מופיעים לי ברשימה של הגאלקסי.
יש שורות שמופיע "טוען" וכלום לא מופיע.
ברסיבר אין בעיה הכל מופיע על מסך הTV .

האם גם אצלכם?
האפליקציה עודכנה לאחרונה.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

יש לי גאלקסי3 וגם נקסוס7 ורסיבר של יאמהה.

לא יצא לי לבדק את הנושא. אעשה זאת בהקדם ואדווח כאן.

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #3 

בדקתי אצלי עכשיו עם סמסונג גלקסי 2 ורסיבר RX-V3067 כל התחנות מופיעות בסדר גמור. וגם אני עדכנתי את האפליקציה לגרסה האחרונה.
אגב פתרו את הבעיה שכל הזמן הוויגי'ט היה מאבד סיגנל מול הרסיבר עכשיו לא מאבד סינכרון והכל עובד נפלא (Y)

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #5 

Johnik כתב:האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?
...

לא צריך כלום על המכשיר השולט.
הרסיבר בעצם משמש כסטרימר אודיו ומשמיע בסטרימינג ברשת מהמחשב ובעצם מכל מה שישמש שרת ברשת הביתית.
יש כמובן גם רדיו ברשת ישירות מהרסיבר . מאות תחנות מכל העולם וחלקן באיכות מצויינת. הסיבר מציין את איכות השידור והקידוד און ליין.
כנס ל play באנדרואיד ותקרא עוד על יכולות האפליקציה המצויינת הזו.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #6 

בדקתי ברגע זה.
מופיע לפעמים כיתוב "טוען" ברגע שנכנסים לרשימת תחנות וחלקן נטענות אחרי כמה שניות.
ברוב המקרים זה רק כשמדובר על רשימות של עשרות תחנות בעמוד אחד וגם כך רובן נטענות תוך שנייה-שתיים.

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #7 

טלHD כתב:
Johnik כתב:האים אפליקציה הזאת מאפשרת לעשות סטרימינג של מוסיקה מ-youtube או שרק קבצים שנמצאים פיסית במכשיר?
...

הרסיבר בעצם משמש כסטרימר אודיו ומשמיע בסטרימינג ברשת מהמחשב ובעצם מכל מה שישמש שרת ברשת הביתית.
יש כמובן גם רדיו ברשת ישירות מהרסיבר . מאות תחנות מכל העולם וחלקן באיכות מצויינת. הסיבר מציין את איכות השידור והקידוד און ליין.
...
האמת שקראתי מה שכתוב שם השאלה הייתה על youtube כי במידע וזה עובד כמו Airplay איתו אני יכול לבחור להיות sorce איתו אני רוצה לנגן. מה שמאפשר לי בכל אפליקציה קיימת במכשיר ניגון באותו source (כמו רמקול של המכשיר או אוזניות בלוטות וכוי). כל המוסיקה שלי נמצאת ברשת google.music.com (מאפשר לשמור ללא עלות עד 20K שירים ללא שינוי באיכות שלהם) ואז דרך אפליקציה של google music אני שומע את המוסיקה.
מכאן שוב השאלה שלי במידע ואני יכול לעשות סטרימינג לאפליקציה כמו youtube אני יוכל לעשות סטרימינג גם לגוגל מיוזיק. אני יודע שדרך Airplay זה אפשרי כשה בוחרים בתוכנה את המקור לשמיע הוא מנגן ברסיבר ק"ב.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #8 

טלHD כתב:
...

...
הי טל
לא הבנתי את התשובה שלך לשואל
עד כמה שאני מבין לא ניתו לנגן שיר מיוטיוב, אלא רק שירים אשר יושבים במחשב,בנייד או בכלל ברשת הביתית.
זאת לפחות הדרך בה אני מנגן שירים מדי פעם.
אשמח לדעת איך אתה מנגן שירים מיוטיוב על הרסיבר בעזרת האפליקציה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #9 

אבי אתה צודק.
לא כתבתי שאפשר להזרים מאתר צד שלישי כמו יוטיוב.
אפשר מכל המכשירים המחוברים בusb, hdmi, אופטי וכד' וכמובן ברשת כמו מחשב.
כמו כן ניתן להזרים תוכן המצוי פיזית על המכשיר ישירות ממנו באוויר לרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”