סמסונג 40 אינטש EH5000 מול EH5300
מבחינה פיזית מדובר בשני מסכים זהים עם הבדל במספר הכניסות. התאורה מבוססת על נוריות LED אבל במערך אחורי ולכן המסך עבה כמו LCD "רגיל".
לא יצא לי לראות את שני הדגמים זה לצד זה אבל אני די בטוח שאין הבדל באיכות התמונה.
אלא אם אתה מייעד את המסך לחדר שינה לא הייתי הולך על EH5000 בגלל המספר הדל של הכניסות.
לא יצא לי לראות את שני הדגמים זה לצד זה אבל אני די בטוח שאין הבדל באיכות התמונה.
אלא אם אתה מייעד את המסך לחדר שינה לא הייתי הולך על EH5000 בגלל המספר הדל של הכניסות.
שים לב שהמסכים של היום, למעט המסכים של סוני ופיליפס שמכילים כניסת סקארט בהתאם לסטנדרט האירופאי, מתאימים בעיקר לממיר HD אחרת נותרת רק כניסת הקומפוזיט הנחותה.
יציאה אופטית משמשת להעברת צליל מהטלוויזיה לרסיבר, בד"כ.
מבחינת איכות תמונה או אחידות התאורה האחורית ליתר דיוק מסכים עם תאורה אחורית LED עדיפים.
מסכי LED דקים עם תאורה היקפית בד"כ סובלים מעננות וזליגת אור ברמה מורגשת כזאת או אחרת. היתרון של מסכים כאלה הוא אסתטי בעיקר.
יציאה אופטית משמשת להעברת צליל מהטלוויזיה לרסיבר, בד"כ.
מבחינת איכות תמונה או אחידות התאורה האחורית ליתר דיוק מסכים עם תאורה אחורית LED עדיפים.
מסכי LED דקים עם תאורה היקפית בד"כ סובלים מעננות וזליגת אור ברמה מורגשת כזאת או אחרת. היתרון של מסכים כאלה הוא אסתטי בעיקר.