ברשותי פלאזמה של פיוניר ואני שוקל להחליפה צריך עזרה.
שלום לכם
ברשותי פלאזמה של פיוניר 42" דגם PDP-427XA
ואני רוצה להחליף ליותר גדול בסביבות ה 60"
השאלה שלי היא האם אני יראה את אותה איכות כמו בפיוניר שיש לי כרגע
תודה רבה
רם.
ברשותי פלאזמה של פיוניר 42" דגם PDP-427XA
ואני רוצה להחליף ליותר גדול בסביבות ה 60"
השאלה שלי היא האם אני יראה את אותה איכות כמו בפיוניר שיש לי כרגע
תודה רבה
רם.
אני בטוח שכן בגלל זה אני מתייעץ איתכם..dor8 כתב:אתה באמת חושב שהטכנולגיה נעצרה ולא התקדמה משנת 2004 ??השאלה שלי היא האם אני יראה את אותה איכות כמו בפיוניר שיש לי כרגע......
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
דור,dor8 כתב:אתה באמת חושב שהטכנולגיה נעצרה ולא התקדמה משנת 2004 ??השאלה שלי היא האם אני יראה את אותה איכות כמו בפיוניר שיש לי כרגע......
פותח השרשור לא ציין תקציב.
האם אתה טוען שכל מסך 60" עדכני (כולל מדבקות שונות) יראה טוב יותר מפיוניר משנת 2004?
הנחתי שהמשורר אינו מתכוון להחליף פיוניר במותג מדבקה. ולכן אם הכוונה לאחת החברות הרציניות אז התשובה היא שבהחלט כן.
אל תשכח שלא מדובר פה על קורו אלא על מסך עם ביצועי שחורים וקונטרסט חלשים לעומת מה שיש כיום. (מכיר את הדגם כי היה לי אותו).
אל תשכח שלא מדובר פה על קורו אלא על מסך עם ביצועי שחורים וקונטרסט חלשים לעומת מה שיש כיום. (מכיר את הדגם כי היה לי אותו).
אז על הפיוניר שילמתי 15,500 אלףopv כתב:דור,dor8 כתב:אתה באמת חושב שהטכנולגיה נעצרה ולא התקדמה משנת 2004 ??השאלה שלי היא האם אני יראה את אותה איכות כמו בפיוניר שיש לי כרגע......
פותח השרשור לא ציין תקציב.
האם אתה טוען שכל מסך 60" עדכני (כולל מדבקות שונות) יראה טוב יותר מפיוניר משנת 2004?...
כיום התקציב הוא עד 7000 ש"ח
המרחק צפייה זה 4 מטר
וכמובן שאני לא רוצה מותג מדבקה אלא ללכת על מותג רציני שתיהיה אחריות ארוכה ושירות טובת וגם מורה למחיר וברמה מעל הפיוניר שיש לי כרגע
תודה רבה