מחפש מידע קצה לקצה על שליטה בתאורה
היי,
אני כבר המון זמן מנסה למצא פתרון לשליטה בתאורה ביתית ע"י סמארטפון או שלט אוניברסלי.
הבעיה - ברוב השרשורים שקראתי פה (ונראה לי שעברתי על כולם כמעט) אין פתרון קצה לקצה לבית קיים.
אני מחפש הסבר, או מוצרים לרכש והתקנה ביתית שישלטו לי על פאנל מתגים אחד של 6 נקודות תאורה (של גוויס).
איזה רכיבים צריך לקנות? איך מתקינים ומקנפגים? וכו...
איפה יש מידע כזה?
אני סומך עליכם יותר מאשר ללכת לאיזה חנות ושאיזה סוכן יציף אותי בדברים לא רלוונטים ומנופחים.
הבעיה - יכולת שליטה על 6 נקודות תאורה שכל המתגים שלהן בפאנל Gewiss אחד.
יש פתרון מתממשק למערכת קיימת?
תודה.
אני כבר המון זמן מנסה למצא פתרון לשליטה בתאורה ביתית ע"י סמארטפון או שלט אוניברסלי.
הבעיה - ברוב השרשורים שקראתי פה (ונראה לי שעברתי על כולם כמעט) אין פתרון קצה לקצה לבית קיים.
אני מחפש הסבר, או מוצרים לרכש והתקנה ביתית שישלטו לי על פאנל מתגים אחד של 6 נקודות תאורה (של גוויס).
איזה רכיבים צריך לקנות? איך מתקינים ומקנפגים? וכו...
איפה יש מידע כזה?
אני סומך עליכם יותר מאשר ללכת לאיזה חנות ושאיזה סוכן יציף אותי בדברים לא רלוונטים ומנופחים.
הבעיה - יכולת שליטה על 6 נקודות תאורה שכל המתגים שלהן בפאנל Gewiss אחד.
יש פתרון מתממשק למערכת קיימת?
תודה.
http://www.meethue.com/en-US
ממה שבדקתי אנשים שהזמינו מארה"ב וגרים באירופה דיווחו על הצלחה ותאימות ל 220V
מצריך להחליף את הנורות...
ממה שבדקתי אנשים שהזמינו מארה"ב וגרים באירופה דיווחו על הצלחה ותאימות ל 220V
מצריך להחליף את הנורות...
תווכל לתת פרטים על המפסקים שמתאימים לIRULE ?maor2711 כתב:תבדוק את איירול אבל הכל תלוי באיך הבית בנוי אם המנורות מגיעות ללוח איפה הצמתים של הקופסאות ומה עובר בהם...
בכל מקרה עוד מעט יוצאים מפסקים אלחוטיים שיתאימו גם לאיירול אתה רק מחליף את המפסק ושולט עליו דרך האפליקציה....