Samsung 46D5000 ב - 3800 שקל עם אחריות סמליין (לא פרסומת)
-
eranavidan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
כשיצא הדגם הזה (לפני יותר משנתיים) חשקתי בו.
לאחרונה החלטתי לרכוש טלוויזיה 46" חדשה ובתקציב של 4000 שקלים.
אחרי קצת חיפושים ומחקר אינטרנטי איכותי עמדו בפני כמה אפשריות ולהפתעתי הדגם הספציפי הזה עדיין היה נראה אטרקטיבי (לשמחתי).
בכל מקרה, אני רושם את הפוסט הזה מכיוון שישנה חנות קטנה ונחמדה ברחובות שעדיין מוכרת אותו במחיר של 3800 ש"ח עם 3 שנות אחריות של סמליין.
לחנות קוראים "כל אלקטריק" והיא מופיעה כמשווק מורשה של סמסונג (באתר של סמליין).
הבעלים הינו בחור ממש מקסיםץ םרט למחיר האטרקטיבי הוא דאג לי להובלה והתקנה באותו היום של הקניה וזאת ללא שביקשתי אפילו.
ככה שאם אתם במקרה מעוניינים בדגם הזה אני ממליץ בחום.
כשיצא הדגם הזה (לפני יותר משנתיים) חשקתי בו.
לאחרונה החלטתי לרכוש טלוויזיה 46" חדשה ובתקציב של 4000 שקלים.
אחרי קצת חיפושים ומחקר אינטרנטי איכותי עמדו בפני כמה אפשריות ולהפתעתי הדגם הספציפי הזה עדיין היה נראה אטרקטיבי (לשמחתי).
בכל מקרה, אני רושם את הפוסט הזה מכיוון שישנה חנות קטנה ונחמדה ברחובות שעדיין מוכרת אותו במחיר של 3800 ש"ח עם 3 שנות אחריות של סמליין.
לחנות קוראים "כל אלקטריק" והיא מופיעה כמשווק מורשה של סמסונג (באתר של סמליין).
הבעלים הינו בחור ממש מקסיםץ םרט למחיר האטרקטיבי הוא דאג לי להובלה והתקנה באותו היום של הקניה וזאת ללא שביקשתי אפילו.
ככה שאם אתם במקרה מעוניינים בדגם הזה אני ממליץ בחום.
נערך לאחרונה על ידי eranavidan ב 02/04/2013 14:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
eranavidan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כפי ציינתי למעלה. רכשתי שם את ה - D5000.
החנות לא מפרסמת בזאפ או באינטרנט בכלל. כנס לאתר של סמליין והם מופיעים שם כחנות משווק מורשה ("כל אלקטריק" ).
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=198
לגבי הדגם החדש יותר EH5000. לעניות דעתי (ולצרכי) הוא פחות טוב / שימושי.
פחות חיבורים, ללא הכנה לרשת אלחוטית ו AllShare. עבה משמעותית (9 ס"מ לעומת 3) ובכלל מרגיש שבנוי פחות טוב.
בנוסף, חשוב לציין שההובלה וההתקנה (כולל מתקן) אינן כלולים במחיר ועולים 200 שקלים סה"כ.
גם כאן ניתן לשלם 4000 ש"ח ולקבל 400 ש"ח תווי קניה כמו בכל רכישה של סמליין לאחרונה
.
החנות לא מפרסמת בזאפ או באינטרנט בכלל. כנס לאתר של סמליין והם מופיעים שם כחנות משווק מורשה ("כל אלקטריק" ).
http://www.miniline.com/Samsung/?Catego ... icleID=198
לגבי הדגם החדש יותר EH5000. לעניות דעתי (ולצרכי) הוא פחות טוב / שימושי.
פחות חיבורים, ללא הכנה לרשת אלחוטית ו AllShare. עבה משמעותית (9 ס"מ לעומת 3) ובכלל מרגיש שבנוי פחות טוב.
בנוסף, חשוב לציין שההובלה וההתקנה (כולל מתקן) אינן כלולים במחיר ועולים 200 שקלים סה"כ.
גם כאן ניתן לשלם 4000 ש"ח ולקבל 400 ש"ח תווי קניה כמו בכל רכישה של סמליין לאחרונה