התלבטות בין סמסונג es 8000 ל פליפס 8007 55 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 353
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
אני מתלבט בין שני מסכים האחד של סמסונג es 8000 והשני של פליפס ה 8007 שני המסכים בגודל 55 אינץ מהביקורות שקראתי הsmart של פליפס בדיחה ואילו בסמסונג יש עננות האם מישהו יכול לעזור בהתלבטות

shmuela1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

היי דודי,

ברשותי פיליפס 8007 ואתה צודק לגבי ה smrat שזה לא משהו בכלל. מניסיון אני יכול להגיד לך שאני לא משתמש בזה בכלל!!!!
אם יש לך סטרימר או HTPC אזי כל עניין ה smart כלל לא רלוונטי, לכן תעשה השוואה רק באיכות הצפייה.
אני בזמנו התלבטתי גם כן בין שני הדגמים הללו ולבסוף בחרתי בפיליפס כי יצא לי זול באופן משמעותי.
לדעתי איכות התמונה בפיליפס מעט טובה יותר מהסמסונג. (אבל זו רק דעתי) גם בפיליפס יש עננות אבל היא מועטה וכמעט לא מורגשת.
הכי טוב תלך לחנות ותראה את שתי הטלוויזיות תבחר את זו שאתה רואה בה הכי טוב.

חג שמח
שמוליק.

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה רבה שמוליק חג שמח לך ולמשפחתך

asafh5
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

לפי דעתי ה smart לא צריך להיות שיקול בכלל יש לי סמסונג smart חצי שנה נכנסתי לזה פעם אחת שהוציאו אותה מהקופסא ועוד פעם להראות לחברים סתם מיותר ולא שימושי
הכי חשוב האיכות תמונה
ואם צריך אפשר לקנות סטרימר ב500 ש"ח

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #5 

דודי11

אני אגיד לך מה הייתי עושה במקומך בכנות -

אם יש לך תקציב לES8000 הייתי מחכה להגעה של F8000 החדש לארץ. לפי כמה ביקורות באתרים מובילים יש שיפור משמעותי ברמת השחורים ובאיכות התמונה ביחס לES8000, שיפור שאגב הובטח כבר במעבר מD8000 ולא קוים עד הדגם החדש.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... erformance

"The Samsung UE55F8000 is a true upgrade over last year’s ES8000 series, and is the best LED LCD television that we’ve ever tested when it comes to picture quality. After a basic setup in the “Movie” mode, it produced excellent overall colour reproduction. Calibration, using the extensive controls provided by Samsung, took the measurable accuracy attributes up to basically perfect levels."

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

מי אמר שאותה עלות הדגם אף ?

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5347
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #7 

Philips אמורים להשיק את הדגמים של 2013 החודש.
סביר להניח שעדיין לא תהיה תמיכה בעברית.

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

nir444

זה דגם מחליף שעל הדף מציע בדיוק את אותם דברים. אין סיבה שהוא יעלה יותר ובכל מקרה המסכים היוקרתיים האלה לא יורדים במחיר משמעותית לקראת סוף תקופתם אז ES8000 לא יכול להיות זול בהרבה.

אני מאמין שאם בנאדם מתכוון להוציא מעל 10K על מסך רצוי שזאת תהיה השקעה טובה למספר השנים הבאות וF8000 כנראה יהיה השקעה טובה יותר.

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה לכל הממליצים אני אשמח לשמוע עוד דבר שמפריע לי זה החוסר תמיכה בעברית של פיליפס האם זה משמעותי משום יש לי משיכה לסמסונג לא יודע למה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #10 

Roi232 כתב:דודי11

אני אגיד לך מה הייתי עושה במקומך בכנות -

אם יש לך תקציב לES8000 הייתי מחכה להגעה של F8000 החדש לארץ. לפי כמה ביקורות באתרים מובילים יש שיפור משמעותי ברמת השחורים ובאיכות התמונה ביחס לES8000, שיפור שאגב הובטח כבר במעבר מD8000 ולא קוים עד הדגם החדש.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... erformance

"The Samsung UE55F8000 is a true upgrade over last year’s ES8000 series, and is the best LED LCD television that we’ve ever tested when it comes to picture quality. After a basic setup in the “Movie” mode, it produced excellent overall colour reproduction. Calibration, using the extensive controls provided by Samsung, took the measurable accuracy attributes up to basically perfect levels."
...
+1 (Y)

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

תודה רועי אני אמתין גם ככה יש לי אישור מאשתי לרכוש את ה 55 בעוד שלושה חודשים

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ירון , למה אתה מתכוון בתמיכה בעברית בפיליפס ?
לפי המפרט ישנה תמיכה כזו בדגם 8007

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5347
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #13 

אין לי את הדגם הזה אבל לפי השרשור הזה כנראה שאין תמיכה בכתוביות בעברית:
http://www.httv.co.il/vt176270

היכן קראת שיש תמיכה בעברית?
סביר להניח שהדפדפן יכול להציג עברית אבל לא מאמין שיש מקלדת בעברית.

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

חשבתי שהתכוונת לדפדפן.באשר למקלדת אני שתהיה דרך להתמודד עם אולי בעזרת מקלדת וירטואלית ?

דודי11 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

שלום חברים

היום חבר אמר לי שמסכי הפלזמה עדיפים על מסכי led ושהחברה המובילה היא פנסוניק אשמח לשמוע דעה והמלצה

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #16 

אם אתה רוצה עברית כמו שצריך - רק הסמסונג תתן לך את זה (או LG) .

במקומך הייתי מחכה ל- F8000 .

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

דודי11

מההודעה הראשונה שלך קיבלתי את הרושם שהגעת לשני הדגמים אחרי סינון יסודי. אני מבין שלא בדיוק.

מה שאמר לך החבר נכון או לא-נכון בהתאם לטעם שלך. פה בפורום תשמע הרבה משתמשים שיסכימו עם החבר שלך אבל במציאות הרבה אנשים לא יאהבו את התמונה בפלזמה. למעשה אני מאמין שרוב הישראלים רגילים לתמונה של הLCD ולכן יעדיפו LED על פלזמה.
בחדר מוחשך מסכי פלזמה(באיכות סבירה ומעלה) נותנים תמונה הרבה יותר מדויקת מבחינת צבעים ועם ניגודיות טובה בהרבה מרוב מסכי הLED וכמובן בלי הגבלה של זווית צפיה ואפילו מכאלה שעולים כמה וכמה יותר. הבעיה מתחילה כשאתה לא חיי בחדר תצוגה ורוצה לצפות בטלוויזיה בתנאים רגילים. במקרה הזה דגמי ביניים סובלים מהשתקפויות(בגלל מחסור בפילטר) ומדהייה של הגוונים הכהים בתמונה(בדומה למה שהיה במסכי CRT) בגלל עוצמת ההארה הנמוכה יחסית. במקרה הזה רק מסכי פלזמה המובילים של כל חברה עם פילטר טוב מתאימים לכל תנאי הצפייה ולדעתי נותנים את הכי טוב מכל העולמות, אם כי הם עדיין לא מסוגלים להגיע לבהירות של LED.

אם פלזמה נכנסת כאופציה אז ההמלצה לחכות נשארת בעינה. יש 2 דגמים מצופים משתי יצרניות הפלזמה המובילות שאמורים, לטענתן, להגיע לשיאים חדשים מבחינת בהירות מקסימלית ושחורים - F8500 של סמסונג וZT60 של פנסוניק.
במציאות F8500 כנראה ינצח בבהירות וZT60 בשחורים. גם VT60 יהיה אופציה.

אם אתה רוצה דגמים מומלצים של פנסוניק שנמכרים כרגע - ST50, GT50 וVT50.

RamiAd1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

רועי, על אילו מסכי לד היית ממליץ בתקציב עד 15 אלף ?
אילו מסכי לד חדשים אמורים להגיע לארץ שהם ברמה או מעל הנוכחיים כיום ?
מה תהיה בערך עלותם ?

תודה.

saarpen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
שם מלא: saarpen
נתן תודות: 94 פעמים

שליחה #19 

הייתי ממליץ לך ללכת על הפיליפס בתור אחד שהיו לו כמה מסכי פיליפס ובכל מסך הם הצליחו לשפר את התמונה ולהשאיר את
האורחים שלי המומים.
פיליפס לד. אבל יהיו כאן כאלה שיגידו לך ללכת על הפלאזמה בגודל הזה ובגלל המסך היפה של הסאמסונג.
אם איכות תמונה חשובה לך ואתה מתכוון לצפות גם באור יום... לך על הפיליפס - לא תצטער.
וודא תמיד שמאחורי ענף הזית הדק שלך אתה מחזיק חרב חדה וגדולה. (הפרשנות שלי לרעיון שמאחורי סיכת המ"מ)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”