אנחנו עוברים דירה וסוף סוף אשקיע במערכת קולנוע ביתי, אבל מחיפוש בפורום ובכלל באינטרנט אני רואה כל כך הרבה אופציות ומחירים שאין לי מושג מאיפה להתחיל.
אם מישהו יוכל להמליץ אשמח. הנתונים הדרושים הם:
תקציב דל: 1000-2000 ש"ח
5 רמקולים כמובן, חשוב לי מאוד הסאונד של הסרטים (יש לי מערכת למוסיקה בחדר נפרד, כך שזו תשמש לסרטים בעיקר. הטלוויזיה לא בסלון אלא בנישת המשפחה).
כניסות HDMI וכן RCA. בכלל, שיהיו מספיק כניסות לחיבורים שונים של נגנים.
סאונד חזק ואיכותי, אני לא מחפש את המערכות ב 200$ שנמכרו בזמנו בדיוטי פרי לכל עם ישראל. רוצה משהו טוב, אבל בתקציב הדרוש.
מעבר לזה יש לי שאלה שקשורה לנושא. אני מקבל מחבר 2 רמקולים גדולים (גובה 60-70 ס"מ), של JVC בתוך קופסת עץ. בתוך כל רמקול יש 3 רמקולים,נדמה לי שזה מרכזי, טוויטר ובאס. הרמקולים מלפני 10 שנים, והשאלה שלי היא כזו:
האם רמקולים מלפני 10 שנים בקופסת עץ נחשבים איכותיים יותר? אני יודע שקופסת העץ תורמת לסאונד. מעבר לזה, האם אפשר לחבר אותם למערכת קולנוע ביתי ואז להוסיף לה 3 רמקולים נוספים לסראונד? או שכדאי להשתמש בהם כרמקולים למוסיקה ולהשאיר את מערכת הקולנוע הביתית לסראונד?
אודה לכל מי שיכול לעזור/להמליץ
ערן
נ.ב: חשובה כמובן גם איכות התמונה. הרי אחבר את הסטרימט למערכת, ומשם יציאה לטלוויזיה נכון? כך שהתמונה עוברת דרך המערכת (אם הבנתי נכון).