חיבור מחשב לרסיבר בכבל קוקסיאלי.
שלום יש לי בעיה שאני שומע מוזיקה ובאס מהסנטר ואני רוצה לשמוע ממנו רק דיבור
אז קניתי כבל קוקסיאלי חיברתי במחשב וברסיבר (רסיבר מסוג Kenwood krf-v590d)
אבל אחרי שחיברתי המחשב לא מזהה את הקול ברגע שאני שם ברסיבר על סראונד
ורק ברגע שאני על מצב AUTO DETECT DIGITAL אני מצליח לשמוע.
המסך מחובר בHDMI אבל ברסיבר אין לי HDMI.
בכרטיס קול ההגדרות כמו בתמונה למטה ומסומן יציאה דיגיטלית ולא אנלוגית.
הדרייבר של הכרטיס מסך עודכן לגרסא האחרונה גם כן
בכרטיס מסך יש לי חיבור SPDIF והוא מחובר כדי שאני יוכל לקבל מהכרטיס גם אודיו וגם וידאו אבל אני מקבל את זה מהטלויזיה ככה שאין בזה צורך.
אמשח לעזרה.
*יש אפשרות כזאת שכבל אופטי יסדר לי את כל העניין ? או לעשות איזשהי קומבינציה לחבר את המחשב לLCD בHDMI ומLCD להוציא כבל אופטי לרסיבר ?
אז קניתי כבל קוקסיאלי חיברתי במחשב וברסיבר (רסיבר מסוג Kenwood krf-v590d)
אבל אחרי שחיברתי המחשב לא מזהה את הקול ברגע שאני שם ברסיבר על סראונד
ורק ברגע שאני על מצב AUTO DETECT DIGITAL אני מצליח לשמוע.
המסך מחובר בHDMI אבל ברסיבר אין לי HDMI.
בכרטיס קול ההגדרות כמו בתמונה למטה ומסומן יציאה דיגיטלית ולא אנלוגית.
הדרייבר של הכרטיס מסך עודכן לגרסא האחרונה גם כן
בכרטיס מסך יש לי חיבור SPDIF והוא מחובר כדי שאני יוכל לקבל מהכרטיס גם אודיו וגם וידאו אבל אני מקבל את זה מהטלויזיה ככה שאין בזה צורך.
אמשח לעזרה.
*יש אפשרות כזאת שכבל אופטי יסדר לי את כל העניין ? או לעשות איזשהי קומבינציה לחבר את המחשב לLCD בHDMI ומLCD להוציא כבל אופטי לרסיבר ?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא בטוח שאני יכול לעזור אבל לפחות אנסה.
למה במחשב יש לך אופציה רק ל 2 ערוצים? אתה מנגן סרטים או מוזיקה? אם סרטים, באילו מקודדים הנגן שלך משתמש? תנסה לראות אם אפשר להגדיר בו שיוציא PCM (את הסאונד כמו שהוא ויתן לרסיבר לעשות את עבודת הקידוד).
יכול להיות שהבעיה היא ברסיבר? ניסית לחבר את הקואקסלי לממיר או כל מקור אחר?
למה במחשב יש לך אופציה רק ל 2 ערוצים? אתה מנגן סרטים או מוזיקה? אם סרטים, באילו מקודדים הנגן שלך משתמש? תנסה לראות אם אפשר להגדיר בו שיוציא PCM (את הסאונד כמו שהוא ויתן לרסיבר לעשות את עבודת הקידוד).
יכול להיות שהבעיה היא ברסיבר? ניסית לחבר את הקואקסלי לממיר או כל מקור אחר?
מדובר בסרטים. בקשר ללמה יש לי אופציה רק ל2 ערוצים אני לא יודע גם את זה אני בודק כרגע.kingikra כתב:לא בטוח שאני יכול לעזור אבל לפחות אנסה.
יכול להיות שהבעיה היא ברסיבר? ניסית לחבר את הקואקסלי לממיר או כל מקור אחר?...
אני לא יודע אני משתמש בCole2k Media - Codec Pack מקודדים ובBSPLAYER וההגדרות שלו מצורפות למטה
לגבי הPCM אם תוכל להסביר לי אני אשמח.
לגבי חיבור למקור אחר גם בממיר וגם בLCD אין חיבור קוקסיאלי יש רק אופטי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
המדריך הוא של staticx, אני רק הוספתי נספחים. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
http://www.hometheater.co.il/article01838
כדאי לך גם לבדוק את שרשור המדריכים של פורום HTPC באתר זה. יש שם הרבה מדריכים שימושיים.
כדאי לך גם לבדוק את שרשור המדריכים של פורום HTPC באתר זה. יש שם הרבה מדריכים שימושיים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שלא הבנתי אותך בכלל. מה זאת אומרת שיצא רק דיבור מהסנטר? סנטר זה הרמקון הכי מרכזי במערכת קולנוע בייתי. כל הצלילים שמקדימה יוצאים דרכו. דיבור מקדימה יוצא רק דרכו וצלילים אחרים כגון מוזיקה, יריות פיצוצים יוצאים דרכו ודרך שני הקדמיים.
טעות רווחת היא לחשוב שרק הדיבור יוצא דרכו ואז משקיעים מעט כסף בסנטר (ככה לי קרה בהתחלה). שהמוכר אמר לי שהסנטר הוא לא רק לדיבור, חשבתי שהוא איש מכירות שמנסה למשוך אותי להוציא עוד כסף על הסנטר. רק אחרי שצברתי ניסיון הבנתי שיצאתי טמבל שקניתי סנטר זול ופשוט. היום עם הקליפש RC-62 ( שאני גם לא מחשיב אותו כסנטר רציני) אני נמצא בליגה אחרת של סאונד.
טעות רווחת היא לחשוב שרק הדיבור יוצא דרכו ואז משקיעים מעט כסף בסנטר (ככה לי קרה בהתחלה). שהמוכר אמר לי שהסנטר הוא לא רק לדיבור, חשבתי שהוא איש מכירות שמנסה למשוך אותי להוציא עוד כסף על הסנטר. רק אחרי שצברתי ניסיון הבנתי שיצאתי טמבל שקניתי סנטר זול ופשוט. היום עם הקליפש RC-62 ( שאני גם לא מחשיב אותו כסנטר רציני) אני נמצא בליגה אחרת של סאונד.
אני יודע שסנטר אמור להוציא רק דיבור ולא סאונד. עכשיו הסנטר מוציא לי דיבור וסאונד ביחד ולא רק דיבור ויוצאים ממנו גם אפקטים.
עכשיו בחיבור הדיגיטלי הוא יודע להוציא רק 2 ערוצים ובאנלוגי הוא יודע להוציא יותר הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אנלוגי רב ערוצי מהמחשב לרסיבר.
עכשיו בחיבור הדיגיטלי הוא יודע להוציא רק 2 ערוצים ובאנלוגי הוא יודע להוציא יותר הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אנלוגי רב ערוצי מהמחשב לרסיבר.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אנחנו יכולים לדבר על זה שבוע ולא נגיע להסכמה. אם אתה מחפש לגרום לסנטר להוציא רק דיבור, אני לא הכתובת. מקווה שמישהו אחר בפורום יוכל לעזור לך.
לגבי חיבור אנאלוגי, אם אין לך במחשב יציאות אנאלוגיות, לא תוכל לחבר לרסיבר אנאלוגית. אתה צריך לקנות כרטיס קול בעל יציאות אנאלוגיות. משהו כזה:
לגבי חיבור אנאלוגי, אם אין לך במחשב יציאות אנאלוגיות, לא תוכל לחבר לרסיבר אנאלוגית. אתה צריך לקנות כרטיס קול בעל יציאות אנאלוגיות. משהו כזה:
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ChenSwed
אתה בטוח שהרסיבר שלך מזהה נכון את המידע שנכנס אליו? בכדי שאתה תשמע מהסנטר לא את הכל, המידע המתאים אמור להגיע אליו. בד"כ זה קיים קבצים עם פס קול הדחוס ב-dts או ב-dolby digital, והרסיבר אמור לפענח את זה. כאשר הכל עובד תקין ברסיבר יש גם נוריות או סימן המראה איזה סוג קידוד זוהה. ברסיבר שלך זה נמצא בצד ימין של התצוגה:
http://images.kenwood.eu/files/prod/104 ... 0D_ENG.pdf
עמוד 7
תראה גם עמוד 27 בחוברת של הרסיבר, אולי העניין בכלל בהגדרות רסיבר עצמו
אתה בטוח שהרסיבר שלך מזהה נכון את המידע שנכנס אליו? בכדי שאתה תשמע מהסנטר לא את הכל, המידע המתאים אמור להגיע אליו. בד"כ זה קיים קבצים עם פס קול הדחוס ב-dts או ב-dolby digital, והרסיבר אמור לפענח את זה. כאשר הכל עובד תקין ברסיבר יש גם נוריות או סימן המראה איזה סוג קידוד זוהה. ברסיבר שלך זה נמצא בצד ימין של התצוגה:
http://images.kenwood.eu/files/prod/104 ... 0D_ENG.pdf
עמוד 7
תראה גם עמוד 27 בחוברת של הרסיבר, אולי העניין בכלל בהגדרות רסיבר עצמו
לגבי הדגם זה לא הרסיבר שיש לי . יש לי בלוח אם יציאות אנלוגיות אני פשוט לא יודע איך לחבר את זה כדי שזה יהיה סראונד באנלוגי ..
יש אפשרות שזה בעיה בהגדרות לא נכונות. אבל ברגע שאני מחבר דיגיטלי הוא נותן לי אופציה ל2 ערוצים רק
יש אפשרות שזה בעיה בהגדרות לא נכונות. אבל ברגע שאני מחבר דיגיטלי הוא נותן לי אופציה ל2 ערוצים רק