בעית סאונד קשה בארקטיק' + xbmc

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

שלום לכולם

אני משתמש כשבועיים בarctic htpc - עם התקנת openelec + xbmc. עד לאחרונה - הכל היה בסדר.

(XBMC 12.0 (19 Jan 2013

בימים האחרונים התחילה לי בעית סאונד קשה - האודיו נשמע מעוות - כמו רעידה חזקה של הסאונד, ברמה שלא ניתנת לשמיעה, בחלק גדול מהזמן, לעיתים מסתדר ואז חוזר שוב.

הבעיה מתרחשת בכל סוג של אודיו - בין אם מוזרם, בין אם על ההארד דיסק, מוזיקה או סרטים.

ניסיתי לבדוק גורמים חיצוניים- כבל, חיבור מערכת וכו'. לבסוף חיברתי אוזניות ישירות למכשיר - הבעיה היא מהמכשיר עצמו.

מישהו מכיר בעיה כזו? האם זה קשור ל- xbmc? או חומרה, כרטיס קול וכו'?

אשמח לעזרה, כרגע אני פשוט לא יכול להשתמש במחשב :עצוב:
נערך לאחרונה על ידי ehh ב 31/03/2013 9:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

תבדוק אם הדרייבר של הכרטיס קול הוא הכי עדכני.

ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

toxin כתב:תבדוק אם הדרייבר של הכרטיס קול הוא הכי עדכני.
...
איך אני בודק את זה במערכת הפעלה הזו?

אני אפילו לא מצליח למצוא את פרטי כרטיס הקול דרך הממשק של XBMC

ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אני נזכר כרגע מתי היתה הפעם הראשונה ששמעתי את העיוות בקול - נשמע קצת מוזר, אבל באמת זו הפעם הראשונה שהופיעה הבעיה, לא ברור לי אם זה מקרי או לא, אשמח לתגובה אם זה נשמע קשור איכשהו:

התקנתי על האייפד את הxbmc remote, ובשלב מסויים ניסיתי להנמיך את הווליום בעזרת המקשי ווליום שבתכנה על האייפד - זה היה על המקסימום, ופשוט הורדתי את הסמן- מרגע זה שמעתי עיוות בקול.
ברגע ששמעתי את זה, החזרתי את הסמן למאה אחוז והפסקתי את השימוש בתכנה. אבל אותו עיוות בקול החל להופיע.

מישהו שמע על בעיה כזו שקשורה בשליטת התכנת שלט רחוק?

ehh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

טוב - נראה שהבעיה נפתרה :D

מהרגע שנזכרתי בדבר הזה עם התכנת שליטה מרחוק, והקשר האפשרי לזה - הפעלתי אותה מחדש, התחברתי - וראיתי שהווליום עומד על 90 אחוז. החזרתי אותו ל100 אחוז - והבעיה נעלמה!!

מוזר - זה נראה כמו בעיה בXBMC שקשורה לעובדה שניסיתי לשנות את עוצמת הווליום דרך השלט.

ואני כמה ימים סובל בגלל השטות הזו!!

בכל מקרה תודה

חזור אל “תוכנה - KODI”