אהלן,
ברשותי טלוויזית טושיבה מדגם REGZA שקיבלתי לא מזמן (לא חדשה). אם המחשב כבר דלוק כשאני מעבירה לערוץ המתאים בטלוויזיה לא מתקבלת תמונה. רק אם אני מאתחלת את המחשב כשאני כבר בערוץ הנכון בטלוויזיה, או לחלופין מנתקת ומחברת מחדש את הכבל HD - מתקבלת תמונה בטלוויזיה, כאילו אין שידור.
יש לציין שאותו המחשב היה מחובר לטלוויזיה אחרת ולא הייתה את הבעייה הזאת. וגם הטלווייזיה הזו הייתה מחוברת למחשב אחר וגם אז לא הייתה את הבעייה הזו.
המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת כבל DVI TO HDMI
כרטיס מסך מדגם GeForce 9300 עם דרייברים מעודכנים.
ד"א, אם אני מתחברת דרך כבל מסך רגיל (הכבל הכחול הסטדנרטי שמחברים לצג מחשב) - אין את הבעייה הזו.
תודה,
חג שמח
בעייה בחיבור המחשב לטלוויזיה
-
EfratLichtenstein
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ברוכה הבאה לפורום!
תנסי ללכת להגדרות חסכון בחשמל (Power Options) בלוח הבקרה של מערכת ההפעלה. ושימי את האופציה של כיבוי המסך לאחר זמן מסויים על Never / לעולם לא.
לא בטוח שזה ימנע לחלוטין את הבעייה, אבל זה אמור להוריד את הפעמים שזה יקרה.
עוד דבר שכדאי לנסות זה להוריד להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס המסך מהאתר של יצרן הכרטיס - לא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט, אלא מהאתר של AMD, אנוידיה או אינטל, תלוי כמובן בדגם הכרטיס שיש אצלך.
תנסי ללכת להגדרות חסכון בחשמל (Power Options) בלוח הבקרה של מערכת ההפעלה. ושימי את האופציה של כיבוי המסך לאחר זמן מסויים על Never / לעולם לא.
לא בטוח שזה ימנע לחלוטין את הבעייה, אבל זה אמור להוריד את הפעמים שזה יקרה.
עוד דבר שכדאי לנסות זה להוריד להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס המסך מהאתר של יצרן הכרטיס - לא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט, אלא מהאתר של AMD, אנוידיה או אינטל, תלוי כמובן בדגם הכרטיס שיש אצלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
EfratLichtenstein
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
תודה קודם כל על התגובה המהירה..
דרייברים עדכנתי אתמול, לא עזר..
ולגבי האופציות חסכון בחשמל - לא זו הבעייה. הרי מספיק שאפעיל את המחשב, כאשר הטלוויזיה לא על הערוץ הנכון, ומייד אעבור לערוץ המתאים - ולא תתקבל תמונה..
אבל תודה על הנסיון!
עוד רעיונות, מישהו?..
תודה קודם כל על התגובה המהירה..
דרייברים עדכנתי אתמול, לא עזר..
ולגבי האופציות חסכון בחשמל - לא זו הבעייה. הרי מספיק שאפעיל את המחשב, כאשר הטלוויזיה לא על הערוץ הנכון, ומייד אעבור לערוץ המתאים - ולא תתקבל תמונה..
אבל תודה על הנסיון!
עוד רעיונות, מישהו?..