EPG חדש
שבת שלום לכולם!
איך אפשר להצטרף לניסוי של ה-EPG החדש? התקשרתי ליס והם כל הזמן אומרים שזה עדיין במסגרת עובדים בלבד!
אך ראיתי לכמה חברים בבית את ה-EPG החדש והם בכלל לא עובדים ביס אלא הם התקשרו ליס בדיוק כמוני וביקשו.
הזוי לגמרי!
איך אפשר להצטרף לניסוי של ה-EPG החדש? התקשרתי ליס והם כל הזמן אומרים שזה עדיין במסגרת עובדים בלבד!
אך ראיתי לכמה חברים בבית את ה-EPG החדש והם בכלל לא עובדים ביס אלא הם התקשרו ליס בדיוק כמוני וביקשו.
הזוי לגמרי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
elor-bj כתב:יש כמה לקוחות ביס שפשוט ירדה להם גרסה בטעות.... גם לחבר שלי יש והוא לא ביס. הם יודעים את זה....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מניח שהוא התכוון שהוא לא עובד ב-yes ולא שהוא לא מנוי ב-yes
- uh99
- חבר מביא חבר

Mistoffelees כתב:אני מניח שהוא התכוון שהוא לא עובד ב-yes ולא שהוא לא מנוי ב-yes...
דרך איזה ממיר
- uh99
- חבר מביא חבר

elor-bj כתב:מסתומרת דרך איזה ממיר? יש לו טוטאל ואכן התכוונתי לזה שהוא לא עובד יס. לא חשבתי שאני צריך תרגום בצד.......
Mistoffelees כתב:אני מניח שהוא התכוון שהוא לא עובד ב-yes ולא שהוא לא מנוי ב-yes...
elor-bj כתב:יש כמה לקוחות ביס שפשוט ירדה להם גרסה בטעות.... גם לחבר שלי יש והוא לא ביס. הם יודעים את זה....
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אמרתי שזה הכל?or4558 כתב:אז בשביל מה הייתה הרשמה לניסוי? למטרת יופי ואיסוף מידע על לקוחות שרוצים להיות בניסוי?Eksh כתב:ממה שהבנתי מנציגים - הניסוי התחיל באופן מצומצם (אני מניח שהכוונה אצל עובדים ולא אצל לקוחות עוד)......
רק אמרתי שהתחיל - זה בטח במנות, וסביר להניח שעובדים ינסו קודם (ואולי גם הגרסא שתצא ללקוחות כבר תהיה מתקדמת יותר מהראשונית...)