שידורי HD בישראל - מדוע אנחנו מדינת עולם שלישי ???
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2814
- שם מלא: אוריה גלזמן
היי,
לא ברור לי כל מה שקורה כאן עם שידורי HD ....
בעוד שבשאר מדינות העולם המערבי שידורי HD הם דבר ברור ולמעשה כל ערוצי השידור שם מועברים ב HD
אצלנו בארץ אנחנו כאילו תקועים שנות דור מאחור !!!
אני מנוי של HOT ולדעתי לא הוסיפו ערוצי HD למעלה משנה !!
כבר היתה תנופה חיובית של עוד ועוד ערוצים אבל זה פשוט נפסק.
בנוסף ערוץ 10 וערוץ 2 תקועים במדבר הטכנולוגי של המאה הקודמת בגלל כל מיני אישורים או בעיות למול הרשות השניה.
לא מצליח להבין מדוע ולמה.
מישהו יכול לתת לי הסבר מושכל למצב העלוב הזה ?
אוריה
לא ברור לי כל מה שקורה כאן עם שידורי HD ....
בעוד שבשאר מדינות העולם המערבי שידורי HD הם דבר ברור ולמעשה כל ערוצי השידור שם מועברים ב HD
אצלנו בארץ אנחנו כאילו תקועים שנות דור מאחור !!!
אני מנוי של HOT ולדעתי לא הוסיפו ערוצי HD למעלה משנה !!
כבר היתה תנופה חיובית של עוד ועוד ערוצים אבל זה פשוט נפסק.
בנוסף ערוץ 10 וערוץ 2 תקועים במדבר הטכנולוגי של המאה הקודמת בגלל כל מיני אישורים או בעיות למול הרשות השניה.
לא מצליח להבין מדוע ולמה.
מישהו יכול לתת לי הסבר מושכל למצב העלוב הזה ?
אוריה
- jonicom
-
- טרול

- תגובות: 135
אנחנו היהודים נורא אוהבים לחפש טעיות ולהכשיל ,כל צעד קטן מלווה
בעשרות הסתייגות ,מדינה עם פחות לחץ ויותר פרגון הייתה מוציאה מזמן ערוץ
מסחרי ב HD .
לגבי HOT שלחתי להם פקס בנושא ה HD ,אני מקווה שזה יעזור .
בעשרות הסתייגות ,מדינה עם פחות לחץ ויותר פרגון הייתה מוציאה מזמן ערוץ
מסחרי ב HD .
לגבי HOT שלחתי להם פקס בנושא ה HD ,אני מקווה שזה יעזור .
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
זה לא מתבטא רק בנושא שידורי HD.
מדינת ישראל מפגרת ונחשבת לעולם שלישי בעוד הרבה תחומים ופרמטרים.
כל מי שנדמה לו שהוא חי באיזו מדינה מתוקנת או מתקדמת כנראה חי לו באיזו מציאות מדומה.
לגבי HD כפי שעופר טען מדובר בכסף. מעבר לשידורי HD או הוספת ערוצים כרוכה בהשקעה כספית
לא מובטלת מספקי השידור. כל עוד אין עליהם איזשהו לחץ או מתחרה שיגזול להם פרנסה לא בוער להם כלום
ולכן אנחנו נתקע עם SD עוד שנים ארוכות ורבות........... בעוד שאר העולם יעבור בהדרגה לUHD.

מדינת ישראל מפגרת ונחשבת לעולם שלישי בעוד הרבה תחומים ופרמטרים.
כל מי שנדמה לו שהוא חי באיזו מדינה מתוקנת או מתקדמת כנראה חי לו באיזו מציאות מדומה.
לגבי HD כפי שעופר טען מדובר בכסף. מעבר לשידורי HD או הוספת ערוצים כרוכה בהשקעה כספית
לא מובטלת מספקי השידור. כל עוד אין עליהם איזשהו לחץ או מתחרה שיגזול להם פרנסה לא בוער להם כלום
ולכן אנחנו נתקע עם SD עוד שנים ארוכות ורבות........... בעוד שאר העולם יעבור בהדרגה לUHD.
-
אוריה
-
- חבר ותיק

רגע אני רוצה להבין משהו...oferlaor כתב:כי אין תחרות......
מה זה אין תחרות ? אתה מדבר על הרשות השניה ?
אם ככה אז = לשלם כל שקל באגרה ! אני מזמן עברתי לצפות בערוץ הראשון שמשדר המון ב HD (משדר הבחירות , ביקור אובמה...)
אבל מה בדבר התחרות בין HOT ל YES ?
טוב כנראה שזו היתה שאלה רטורית שכן אין שם באמת תחרות..
אם היו כאן עוד 2 חברות המעניקות שרותי טלוויזיה כאלו אז אולי היתה באמת תחרות.
סיפור עצוב מאוד !
אוריה
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
כי שידורי HD הם לא חלק מתקציב הביטחון.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
-
- מנהל

מה זה המון שידורי hd? פה ושם שידורים זה לא hd.
תראה לי ערוץ hd בעולם שפחות מ 10% מהשידורים שלו הם ב hd וכל השאר נראה כאילו הוקלט ב 1988...
תראה לי ערוץ hd בעולם שפחות מ 10% מהשידורים שלו הם ב hd וכל השאר נראה כאילו הוקלט ב 1988...
- jonicom
-
- טרול

היה ניסיון לשדר את גמר THE VOICE ב HD לראשונה בערוץ 2 , אתם יודעים איך זה נגמר
הם רשת ויתרו על זה ,מפה לשם עוד ביורוקרטיה ולמה ככה ולמה ככה ואין שידור וכמו
שאמרתי כל אחד במדינה הזאת מנסה להאשים את השני בגלל כיסוי תחת לעצמו
למקרה שיחקרו אותו , כי אנחנו מדינת חקירות ותחקירים .
אתן לכם דוגמא : רמטכ"ל שהיה בדיון על ביטחון המדינה ורצה להגיע לחתונת בתו בערבה ,כי שם הוא גר ולא
במרכז תל אביב וטוב שכך , נאלץ לקחת מסוק אימונים שבנכהו מסתובב כחלק מתרגיל
,במקום לאחל לו מזל טוב ,יצאו נגדו בהאשמות של נראות , נו באמת ... אז תבינו למה קשה לשדר HD בערוץ פתוח.
אתן לכם דוגמא : רמטכ"ל שהיה בדיון על ביטחון המדינה ורצה להגיע לחתונת בתו בערבה ,כי שם הוא גר ולא
,במקום לאחל לו מזל טוב ,יצאו נגדו בהאשמות של נראות , נו באמת ... אז תבינו למה קשה לשדר HD בערוץ פתוח.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
איזה דוגמא הפיכת רכוש ציבורי למימוש אישי לזה שאיין בארץ hd אמיתי?jonicom כתב:היה ניסיון לשדר את גמר THE VOICE ב HD לראשונה בערוץ 2 , אתם יודעים איך זה נגמר
,במקום לאחל לו מזל טוב ,יצאו נגדו בהאשמות של נראות , נו באמת ... אז תבינו למה קשה לשדר HD בערוץ פתוח....
- jonicom
-
- טרול

אם גישה כמו שלך למקרה שר הביטחון ויש כמותך הרבה ,בטח שלא יהיה HD ,כי אתה נתלה עלuh99 כתב:איזה דוגמא הפיכת רכוש ציבורי למימוש אישי לזה שאיין בארץ hd אמיתי?jonicom כתב:היה ניסיון לשדר את גמר THE VOICE ב HD לראשונה בערוץ 2 , אתם יודעים איך זה נגמר
,במקום לאחל לו מזל טוב ,יצאו נגדו בהאשמות של נראות , נו באמת ... אז תבינו למה קשה לשדר HD בערוץ פתוח.......
דברים לא חשובים ואפשר ככה לעשות לכל דבר בחיים ,השימוש של שר הביטחון במסוק זה ציבורי ,
זה נגזר מהתפקיד המיוחד ומקום המגורים שלו .
- jonicom
-
- טרול

אם גישה כמו שלך למקרה שר הביטחון ויש כמותך הרבה ,בטח שלא יהיה HD ,כי אתה נתלה עלuh99 כתב:איזה דוגמא הפיכת רכוש ציבורי למימוש אישי לזה שאיין בארץ hd אמיתי?jonicom כתב:היה ניסיון לשדר את גמר THE VOICE ב HD לראשונה בערוץ 2 , אתם יודעים איך זה נגמר
,במקום לאחל לו מזל טוב ,יצאו נגדו בהאשמות של נראות , נו באמת ... אז תבינו למה קשה לשדר HD בערוץ פתוח.......
דברים לא חשובים ואפשר ככה לעשות לכל דבר בחיים ,השימוש של שר הביטחון במסוק זה ציבורי ,
זה נגזר מהתפקיד המיוחד ומקום המגורים שלו .
-
אוריה
-
- חבר ותיק

שמע ביחס למה שקורה בערוץ 2 וערוץ 10 אז אני יכול להגיד שערוץ 1 משדר המון ב HD.oferlaor כתב:מה זה המון שידורי hd? פה ושם שידורים זה לא hd.
תראה לי ערוץ hd בעולם שפחות מ 10% מהשידורים שלו הם ב hd וכל השאר נראה כאילו הוקלט ב 1988......
לא אכנס כאן ללוח השידורים שלהם אבל הוא הפך להיות הערוץ המוביל אצלי בכל הקשור לאירועים חדשותיים.
לגבי השאר - כמו שאמרתי עצוב מאוד
אוריה
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
הקטע שרוב האוכלוסיה חושבת שיש להם HD כשהם קונים LCD במחסני חשמל ורואים את התמונה מרוחה.
הייתי אצל קרובי משפחה לא מזמן ואמרו לי תראה איזה LCD LED קנינו (בגודל חצי סלון) ואיזה יופי רואים HD.
אמרתי - זה לא HD, אתם רואים PAL מרוח על מסך HD.
הם מאד התאכזבו... וקיוו שאני טועה...
כמו שעופר אמר, אין כאן תחרות, ואין תמריץ.
בארה"ב, ב 1997 נדמה לי, הממשלה הוציאה חוק שבתאריך זה וזה השידורים יהיו ב HD (כי זה טוב לכלכלה) ובזה זה נגמר.
בארץ החוקים מתמקדים בהגנה מפני טילים.
הייתי אצל קרובי משפחה לא מזמן ואמרו לי תראה איזה LCD LED קנינו (בגודל חצי סלון) ואיזה יופי רואים HD.
אמרתי - זה לא HD, אתם רואים PAL מרוח על מסך HD.
הם מאד התאכזבו... וקיוו שאני טועה...
כמו שעופר אמר, אין כאן תחרות, ואין תמריץ.
בארה"ב, ב 1997 נדמה לי, הממשלה הוציאה חוק שבתאריך זה וזה השידורים יהיו ב HD (כי זה טוב לכלכלה) ובזה זה נגמר.
בארץ החוקים מתמקדים בהגנה מפני טילים.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
אם הגישה כמו שלך שצריך לעלים עין רק בגלל תפקיד המיוחד ומקום מגורים שלו אז כך צריך להיות זה מקובלjonicom כתב:אם גישה כמו שלך למקרה שר הביטחון ויש כמותך הרבה ,בטח שלא יהיה HD ,כי אתה נתלה עלuh99 כתב:איזה דוגמא הפיכת רכוש ציבורי למימוש אישי לזה שאיין בארץ hd אמיתי?jonicom כתב:היה ניסיון לשדר את גמר THE VOICE ב HD לראשונה בערוץ 2 , אתם יודעים איך זה נגמר
זה נגזר מהתפקיד המיוחד ומקום המגורים שלו ....
הסיבה האמיתית שאיין בארץ hd מלא בגלל שיש הרבה גופים בעלי אינטרסים שונים כמו עידן פולס
www.knesset.gov.il/privatelaw/data/18/3/608_3_1.rtf
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
ערוץ 1 משדר רק בכבלים, זה לא נחשב.אוריה כתב:שמע ביחס למה שקורה בערוץ 2 וערוץ 10 אז אני יכול להגיד שערוץ 1 משדר המון ב HD.oferlaor כתב:מה זה המון שידורי hd? פה ושם שידורים זה לא hd.
תראה לי ערוץ hd בעולם שפחות מ 10% מהשידורים שלו הם ב hd וכל השאר נראה כאילו הוקלט ב 1988......
לא אכנס כאן ללוח השידורים שלהם אבל הוא הפך להיות הערוץ המוביל אצלי בכל הקשור לאירועים חדשותיים.
לגבי השאר - כמו שאמרתי עצוב מאוד![]()
אוריה...
- oferlaor
-
- מנהל

איתי
ההכרח היה רק למעבר לשידור דיגיטלי. העובדה שרובם עברו ל hd נובע מהעובדה שיש שם תחרות.
Jonicom
נראה לי שהתבלבלת בעובדות הוא בחר להשאר מאוחר בתדריך בטחוני ולכן ״נאלץ״ להשתמש בשירות מסוק. זה בהחלט לא היה ״הכרח״ של התפקיד ובוודאי שלא היה צריך להיות משולם על ידי משרד הבטחון. עם גישה כמו שלך ברור לחלוטין עכשיו מדוע תקציב המשרד הזה יכול לממן מדינה נוספת...
ההכרח היה רק למעבר לשידור דיגיטלי. העובדה שרובם עברו ל hd נובע מהעובדה שיש שם תחרות.
Jonicom
נראה לי שהתבלבלת בעובדות הוא בחר להשאר מאוחר בתדריך בטחוני ולכן ״נאלץ״ להשתמש בשירות מסוק. זה בהחלט לא היה ״הכרח״ של התפקיד ובוודאי שלא היה צריך להיות משולם על ידי משרד הבטחון. עם גישה כמו שלך ברור לחלוטין עכשיו מדוע תקציב המשרד הזה יכול לממן מדינה נוספת...
- tomeryh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
עופר אז אתה בעצם אומר שהוא התעכב בכוונה כדי להגיע במסוק הבייתה? יש לך סימוכין לזה?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
אתה לא מעודכן, רוב השידורים היום ב HD מרהיבoferlaor כתב:מה זה המון שידורי hd? פה ושם שידורים זה לא hd.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
אתה לא מעודכן, רוב השידורים היום ב HD מרהיבoferlaor כתב:מה זה המון שידורי hd? פה ושם שידורים זה לא hd.