ami9 כתב:מדוע אתה קובע זמן של 3-4 שנים .- המוצר הזה לא קיים בשוק 4 שנים .
...
ה C200 יצא באמצע שנת 2009 , כך שזה כן כמעט 4 שנים. פותח השרשור אשר לו עניתי, כתב שהוא בין ראשוני הרוכשים, לכן המכשיר אצלו בין 3-4 שנים (הערכה גסה-זה לא העניין).
אם אתה רכשת את המכשיר בשנת 2011, זה לא בהכרח מעיד שלכולם לאחר שנתיים הספק הולך. אני אומר זאת מכוון שיש חברי פורום שיש להם את המכשיר 3.5 שנים+ והריצו באופן תדיר "תוכן כבד" והוא עדין עובד היטב (להוציא החלפת ספק אצל חלקם).
בקשר לחישוב ה-50 שקלים להפעלה שעשית, מצטער להגיד, אך זה נשמע קצת חישוב מגוחך... אתה מתמחר ככה את כל מכשירי האלקטרוניקה שלך? ברור שאם תרכוש מוצר שאמור להחזיק שנים והוא יתקלקל לאחר שנה וחצי תגיע ל'חישוב קר' דומה ואף יותר גרוע...
בסופו של עניין, אני שוב אומר שאני לא ממעריצי הפופקורן ואני אפילו מודה שלפני כמה חודשים רכשתי A300, לאחר שנים של שימוש בסטרימרים של TVIX, והתאכזבתי מהירידה ברמה, לכן מכרתי אותו לאחר חודשיים ב YAD2. בנוסף היה לי קשה להתרגל לממשק משתמש.
למרות הסיפור הזה, אני לא חושב שמכשירי פופקורן משתווים לרמה של TVIX (שלצערי ירדה מגדולתה בשנתיים האחרונות) או DUNE, במיוחד מבחנת חומרה. אך לסטרימרים בתמכור ביניים - מה שרוב האנשים מחפשים היום, מדובר במכשיר שעולה על מתחריו -אם זה אקסטרימר או בוקסי ודומיהם.
לכן, אני לא יקנה פופקורן, אך לאנשים שמחפשים משהו בתמכור הזה, עדיף פופקורן. לכן להם אני ממליץ עליו.