המלצה חמה - להתרחק מהסטרימרים של פופקורן

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

כל אתר התמיכה שלהם עמוס מכשירים תקולים עם בעיית ספק כוח .
גם המכשיר שלי c200 מת . וזאת לאחר המון בעיות של LCD שלא עובד ושל שלט שלא מתפקד
מתברר שחלק גדול מהבעיות מתנקזות לאותה בעיה של ספק כוח .
מי שאוהב לתקן בעצמו ולהלחים ולבזבז עוד קצת כסף ,
לנסוע לשדרות הר ציון בתל אביב לנסות להשיג את הטרנזיסטורים והקבלים הדי קשים להשגה .
ובסופו של דבר אולי גם לבזבז עוד כ 70 דולר בלקנות ספק חילופי - אולי המכשירים שלהם הם בשבילכם .

כמו כן אם המכשיר מתחיל לקרטע מומלץ לפתוח את הספק ולראות אם יש שם קבלים מנופחים . יחסוך לכם הרבה ייסורים . :)

זאת דעתי . להתרחק .

גולן

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

גולן שלום,
האם תיקנת את ה C200 שלך?
אשמח לתגובתך המהירה
עמי

abovebeyond
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 447
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

חברים , אני תאמת רק צופה בפורום , אבל אני רואה הרבה שמתלוננים על הסטרימרים שלהם
שחלקם עולים גם יותר מ1000 ש"ח

חברים היום אפשר לקנות מחשב ב800 ש"ח שיעשה עבודה מעולה (אולי לא עם המארז הכי יפה או הספק הכי טוב)
יקרא את כל סוגי הקבצים וכו

סתם מעניין אותי למה כולם מנסים לחסוך את ה500 שקל האלה אם כלכך חשוב להם מכשיר טוב

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #4 

כמו לרבים אחרים גם לי התקלקל הספק של ה C-200 לאחר תקופה מכובדת של שימוש - הייתי מראשוני הרוכשים של המכשיר מיד כששיווקו החל.
12 דולר מאוחר יותר + משלוח מהיר ו 5 דקות עבודה והפופקורן חזר לשרת אותי נאמנה.

אגב, אין צורך להלחים דבר. פותחים את מכסה הפופקורן מנתקים מספר כבלים - חשמל לדיסקים, וללוח האם, מבריגים 4 ברגים ונגמרה העבודה.

אין לפופקורן יבואן בארץ כרגע. השירות של פופקורן בחו"ל בהחלט סביר. לא ממש ברור לי מה הבעיה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #5 

אני לא ממעריצי הפופקורן, אבל כשמדובר בסטרימר של 2-3 דורות אחורה ועבד 3-4 שנים, לא מכובד שיצא לפנסיה?
למה על זה אתה פוסל את כל החברה והמוצרים?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #6 

שי-כ כתב:אני לא ממעריצי הפופקורן, אבל כשמדובר בסטרימר של 2-3 דורות אחורה ועבד 3-4 שנים, לא מכובד שיצא לפנסיה?
למה על זה אתה פוסל את כל החברה והמוצרים?
...
הי,
מדוע אתה קובע זמן של 3-4 שנים .- המוצר הזה לא קיים בשוק 4 שנים .

את ה - C200 שלנו אנו קנינו בארץ בינואר 2011 וכבר באמצע שנת 2012 הוא הפסיק לעבוד
= כלומר בקושי שנה וחצי.
במשך השנה וחצי האלו הוא יותר נח מאשר עבד- בני הפעיל אותו אולי -30-20 פעם !!
ועל ה"מוצר האיכותי "הזה, הוצאנו 1500 שקל (ובנוסף עוד כ- 400 שקלים על כונן בלוריי פנימי).

בחישוב קר - כל הפעלה עלתה לנו 50 שקל - רק עלות השימוש בסטרימר - לא כולל הוצאת השכרת הסרט.
אתה מכיר עוד הרבה מכשירי אלקטרוניקה בידורית שכול שימוש בהם עולה כ- 50 שקל לפעם אחת ???

golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

למה ???? כי ברור שיש תקלה גורפת עם הספקים שלהם .
הספקים שלהם תקולים ברמות חומרה שונות החל מבעיות שלט , מסך קדמי , איבוד אות מול הטלויזיה ועד לנפיחת נשמתו האחרונה .
אין בכלל שירות בארץ ! שזה הזוי .
הסטרימר הזה אחר היקרים שיצא לשוק ובמקום להנות ממנו אתה כל היום מתעסק עם התקלות שלו ...
אני לא אגזים אם אומר שפתחתי אותו עשרות רבות של פעמים ... כדי להזיז פה כבל . לשחק קצת עם המעבד + עשרות אתחולים .
רק את השלט המיסכן פתחתי מס' פעמים .
רחבי הרשת מלאים ולא אגזים באלפי מכשירי C-200 תקולים/מתים בגלל הספק .
והחברה העלובה הזאת במקום לעשות ריקול לתיקון או שירות עדיין מנסה להרויח על גב הלקוחות .
אגב , יש אנשים שגם בפעם השניה הספק התקלקל להם והם עברו סופית לספק פיקו .
כמו שידעו פה באתר להלל ולשבח ... הייתי שמח לו היו פונים לחברה לקבל תגובה עיניינית .

דרך אגב כדי להנות עדיין מהמכשיר הזמנתי שלט + מקלט IR + ספק פיקו + מתאם לספק פיקו ...
סתם עלות של סטרימר נחמד שהייתי נהנה ממנו יותר . הגיוני ? ( ואני מקוווה מאוד שבזה זה יגמר ואם לא אז כנראה אסב אותו למנגל )

gal171
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

אני כבר שבועיים עם ה A400 ואני מתבעס ממה שאני שומע פה על המכשירים שלהם,
בביקורות שיש בפורום לא הוזכרו כל התקלות הללו וזה קצת מעצבן בסך הכל רשמו הפופקרון מכשיר מעולה ושעדכוני קושחה יוצאים כל הזמן כדי לבצע בו שיפורים.
אם תהיה לי תקלה של ספק כוח או משהו חומרתי, אני לא אתעסק יותר מדי ארכוש סטרימר חדש כמובן של חברה אחרת.
חבל...נקווה שננצל את המכשיר כל עוד אפשר.

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9 

gal171 כתב:אני כבר שבועיים עם ה A400 ואני מתבעס ממה שאני שומע פה על המכשירים שלהם,
בביקורות שיש בפורום לא הוזכרו כל התקלות הללו וזה קצת מעצבן בסך הכל רשמו הפופקרון מכשיר מעולה ושעדכוני קושחה יוצאים כל הזמן כדי לבצע בו שיפורים.
אם תהיה לי תקלה של ספק כוח או משהו חומרתי, אני לא אתעסק יותר מדי ארכוש סטרימר חדש כמובן של חברה אחרת.
...

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #10 

gal171 כתב:אני כבר שבועיים עם ה A400 ואני מתבעס ממה שאני שומע פה על המכשירים שלהם,
...
יש לך בעיות עם ה- A400?
איזה חברה אחרת מוכרת ישירות בארץ עם מרכז שירות ובעלת יכולות כמו ה- POPCORNHOUR?

לי יש A110 כ- 5 שנים (מקורי מ- POPCORNHOUR) - עדיין עובד נותק לפני חודש לטובת ה- A210.
יש לי C200 מעל שנה (יד 2) - עובד מצוין.
יש לי A210 כחודש (מחודש מ- KSP) - עובד מצוין.

סטטיסטית תמיד יהיו בעיות לחלק מהאנשים - בשביל זה יש אחריות.
זה שאין להם שירות בארץ זה מאחר והם לא מוכרים ישירות בארץ.

מי שקנה ב- KSP את סדרות ה- 200, 300 אני מניח קיבל שירות מהם (אין לי קשר אליהם פרט לרכישת ה- A210 מחודש)

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #11 

ami9 כתב:מדוע אתה קובע זמן של 3-4 שנים .- המוצר הזה לא קיים בשוק 4 שנים .
...
ה C200 יצא באמצע שנת 2009 , כך שזה כן כמעט 4 שנים. פותח השרשור אשר לו עניתי, כתב שהוא בין ראשוני הרוכשים, לכן המכשיר אצלו בין 3-4 שנים (הערכה גסה-זה לא העניין).
אם אתה רכשת את המכשיר בשנת 2011, זה לא בהכרח מעיד שלכולם לאחר שנתיים הספק הולך. אני אומר זאת מכוון שיש חברי פורום שיש להם את המכשיר 3.5 שנים+ והריצו באופן תדיר "תוכן כבד" והוא עדין עובד היטב (להוציא החלפת ספק אצל חלקם).
בקשר לחישוב ה-50 שקלים להפעלה שעשית, מצטער להגיד, אך זה נשמע קצת חישוב מגוחך... אתה מתמחר ככה את כל מכשירי האלקטרוניקה שלך? ברור שאם תרכוש מוצר שאמור להחזיק שנים והוא יתקלקל לאחר שנה וחצי תגיע ל'חישוב קר' דומה ואף יותר גרוע...

בסופו של עניין, אני שוב אומר שאני לא ממעריצי הפופקורן ואני אפילו מודה שלפני כמה חודשים רכשתי A300, לאחר שנים של שימוש בסטרימרים של TVIX, והתאכזבתי מהירידה ברמה, לכן מכרתי אותו לאחר חודשיים ב YAD2. בנוסף היה לי קשה להתרגל לממשק משתמש.
למרות הסיפור הזה, אני לא חושב שמכשירי פופקורן משתווים לרמה של TVIX (שלצערי ירדה מגדולתה בשנתיים האחרונות) או DUNE, במיוחד מבחנת חומרה. אך לסטרימרים בתמכור ביניים - מה שרוב האנשים מחפשים היום, מדובר במכשיר שעולה על מתחריו -אם זה אקסטרימר או בוקסי ודומיהם.
לכן, אני לא יקנה פופקורן, אך לאנשים שמחפשים משהו בתמכור הזה, עדיף פופקורן. לכן להם אני ממליץ עליו.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4888
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #12 

מצחיק אתה....
על בסיס ה C200 אתה מןציא המלצה גורפת על חברה שבהגדרה לא נותנת שירות בארץ.

אני רכשתי בין הראשוני את הa100 ואת הa110 ישירות מהחברה וכן מהראשונים שרכשו את הa200 שהסבתי בעצמי לa210. ההתעסקות היחידה שהיתה לי עד היום עם שלושת המכשירים לקחה כשעה מחיי וזה השידרוג של דור 2. וזה כי צילמתי וכתבתי מדריך במקביל.
מיותר לציין ששלושת המכשירים חיים ובועטים אצלי בבית ואצל האחים שלי. והם עובדים קשה מאוד.
את החשבון של זמן חיים של כל אחד אני משאיר לקוראים, כי באמת שאין לי מושג...

golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

פרסמתי המלצה גורפת על כל מוצרי החברה כי ככה לא מתנהגת חברה שמכבדת את עצמה .
רוב המכשירים התקולים הן בעיקר מ c-200 וחלק קטן מהדורות החדשים .
חפש בגוגל או כנס לשרשורים על הבעיה באתר התמיכה שלהם ותבין במה מדובר .
אני חוזר אחורה ופושט מתבאס על הזמן שבזבזתי עליו .

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #14 

אני קצת לא מסכים איתך ידידי GOLAN .
לי יש A300 ורכשתי אותו לאחר שהתייעתצתי עם 3 חברים שגם להם יש פופקורן וכולם המליצו פה אחד על ה- C200 A210 ו-A300 .
הסיבה הייתה בדיוק בגלל שחב' פופקורן נהגת לעדכן את המוצרים שלך - בניגוד ל-אקסטרימר (חיכיתי 7 חודש בערך לפרודיג'י והסתבר לאחר מכן כי הוא אכזבה).
TVIX יש לחבר שלי (דגם 6500 או משהו) והוא דווקא לא מרוצה ממנו .

נשארו לי 2 אפשרויות ה-DUNE (שנחשב טוב אבל ה-ג'וק בוקס שלו קצת מסורבל) והפופקורן A300 שבו בחרתי.

נכון להיום שנתיים עם A300 - בלי תקלה אחת , בנוסף - גיסי רכש לפני כשנה שנה וגם הוא מרוצה מאוד בלי שום בעיות.
לפסול את כל המוצרים של חברה בגלל מוצר אחד שקיים 3-4 שנים - זה לא חכם במיוחד.

golanh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

זאת דעתי .

שליחה #15 

מוצרי החשמל הכי איכותיים מתקלקלים לפעמים . אין מה לעשות .
לתומי חשבתי שזה שוב חוסר מזל שלי . אפילו לא צקצקצי במשך כשנה וחצי ( בהם אני חווה בעיות עם הסטרימר )
אבבבבבבבללללללל אז נכנסתי קצת לבדוק באינטרנט כיצד לפתור את הבעיה ואז הזדעדתי
( נכון - אפילו שכל הסיפור לא רציני ) לראות את כמויות השרשורים והתלונות של גולשים על אותה תקלה בדיוק !!!!
אני שלחתי מכתב לפופקורן והם ענו לי בלי בושה שהם יודעים שהיתה בעייה עם הספק והם שיפרו אותו ולדעתם עכשיו הוא בסדר .
חפש תמונות של הספק של ה C-200 בגוגל ( שהוא ייחודי לסטרימר הזה ) ותמצא לפחות 3 גירסאות של הלוח והרכיבים המנופחים שיש עליו . כלומר עכשיו ה C-400 קיבל ספק אחר לגמרי .

זאת פשוט בושה וחרפה !!! יכלו להודות שיש בעייה ( שאולי רוב מחזיקי המכשיר חשופים אליה ברמות שונות עד שהוא ינפח את נשמתו ) , לבצע ריקול , לשלוח ( כן בחינם ) ספקים תקינים .

אני כבר לא ילד קטן ואין לי זמן מיותר לשחק עם עם מלחם ובדיל . אבל אם הייתי יודע זאת מראש הייתי חוסך לעצמי הרבה עוגמת נפש וזמן יקר .

אז תהנה כל עוד המכשיר שלך בסדר ...

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4888
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #16 

אתה ממשיך להיות קצת מצחיק...
מה חשבת שתמצא ברשת?
הרי בכל מוצר שתחפש תקלה שנתקלת בה סביר מאוד להניח שאתה לא הראשון ותמצא המוווון חומר על התקלה הזו כולל תלונות ותמונות וניתוח הבעיה ואיך פותרים.

וסתם ככה ביננו - אין דבר כזה מוצר איכותי.
זה הכל עניין שיווקי.
ולרוב, המחיר הגבוהה מגלם בתוכו את מימדי ועלות הקמפיין.

מבטיח לך שתמצא מאות מוצרים "איכותיים" מאילו חברות שתבחר שהיו בהן פאדיחות.
לא מכיר חברת אלקטרוניקה שעשתה ריקול, כולל אפל וסאגת האין קליטה באחד מהאייפונים שלהם.
והמיתוג שלהם הרבה יותר חזק. ולהזכירך, התגובה שלהם היתה בסירטון הסברה איך להחזיק נכון את המכשיר ורק אח"כ חילקו אולי אף במחיר סימלי איזו חתיכת סיליקון.

rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #17 

המכשיר C200 היה ברשותי כשנה וחצי מיום הקניה (קניתי איך שיצא) ואז מכרתי לבן דוד שלי שנהנה ממנו לעוד שנה וחצי ואז התגלתה בעיית הספק המדוברת. קנינו בחנות אלקטרוניקה את הקבלים שעלו 5 שקלים ותיקנו. בינתיים עד התיקון חיברנו ספק של מחשב רגיל!!!!! כן, כן זה עבד מצוין, יש להם אותו חיבור.
חוץ מזה המכשיר מעולה.

shlomibe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #18 

פופקורן על גרסאותיו ודורותיו, הוא הסטרימר הטוב ביותר בהפרש עצום, למי שיודע איך להשתמש בו.

נכון שיש תקלות אופייניות, אבל למי שלא נכנס להיסטריה בקלות, זה לא עניין רציני.

יש לי עוד את המכשיר הראשון שלהם מלפני שנים רבות מאד, שעובד אצל אמא שלי ללא כל תקלות בינתיים.

היו להם שתי תקלות אופייניות עיקריות:

1. במכשירי A100 A110, הכנסת דיסק 3.5 לתוך המארז בלי התקנת מאוורר מאולתרת, הביאה לשריפת לוח האם תוך חודשים ספורים. רוב המשתמשים חיברו דיסק חיצוני ואז אין בעיה.

2. הדור הראשון של הספקים של C200 C300 היו דפוקים ונתקלו לעתים קרובות מדי. לפני כשנתיים החברה הוציאה דגם חדש לספק למכשירים אלה, אשר אינו נתקל יותר. כמו כן, בקלות רבה אפשר לחבר את המכשיר לספק מחשב שעולה 60 שקל, ולעבור איתו ככה עד קץ הימים. כאמור הדברים מכוונים למשתמשים אשר אינם מפחדים לסובב בורג ולחבר קונקטור. המכשיר מתאים לסבתא, רק כל עוד לנכד יש מברג וגישה לאינטרנט.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”