Game of Thrones - עונה 3
אם השלישית תהיה המשך של השנייה אז אנחנו בבעיה 
----------------------------------------------------------------------------
עדכון ,
היה פרק מהנה לצפייה , לא כמו "פרקי פתיחה עונה" בסדרות אחרות , אבל בהחלט החזיר את הריגוש והציפייה לשבוע הבא.
----------------------------------------------------------------------------
עדכון ,
היה פרק מהנה לצפייה , לא כמו "פרקי פתיחה עונה" בסדרות אחרות , אבל בהחלט החזיר את הריגוש והציפייה לשבוע הבא.
נערך לאחרונה על ידי madror ב 02/04/2013 14:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
הפרקים עוברים לי מהר מאוד למרות שאין קידום משמעותי בעלילה.
לדעתי כל היופי זה בניית הדמויות, והמעבר בין כל העלילות השונות.
אני אוהב שגם בונים את המתח בכל קווי העלילה.
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
אני שוקל אחרי העונה להתחיל לקרוא את הספרים.
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
אני שוקל אחרי העונה להתחיל לקרוא את הספרים.
מה 3 פרקים? עוד לא קרה שם כלום!BigDragoon כתב:אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
אני שוקל אחרי העונה להתחיל לקרוא את הספרים....
מסתכל על הסדרה מכח האינרציה ובגלל שהיא באמת מושקעת, אבל עלילה = יוק!
ולא שהספרים יותר טובים - רק שעמום ארוך הרבה יותר.
נערך לאחרונה על ידי arnold ב 15/05/2013 20:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני רק מקווה שהספר השלישי לא גרוע כמו העונה הזאת. שיעמום טוטאלי.BigDragoon כתב:אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
כל דמות מקבלת בין 2-5 דקות בפרק. העלילה לא מתקדמת לשום מקום
מאד נהנה גם מהעונה השלישית, ובמקביל גם מהספר השלישי (שומע אותם כאודיובוקס בדרך הלוך חזור מהעבודה, להעביר את הפקקים).
הספר השלישי מאד ארוך (פי 1.5 מהספר הראשון או השני). הם מצליחים לערוך יפה את הספר, ולמרות שהם מכניסים רק חלק מהקטעים, לשמור יפה על העלילה.
הספר הראשון / עונה 1 קלים יותר לעיכול מבחינת מורכבות העלילה ונועדו להכניס אותנו לסיפור ולעולם. בספרים הבאים הסופר מניח שהרבה דברים כבר ידועים, והוא מכניס הרבה פרטים ודמויות מעניינות בעונה 3 (מאנס ריידר, איגריד, דרקונים, ליידי אולינה, בריק דונדריון וכו').
ההפקה מדהימה, שחקנים, אתרי צילום, בגדים תפאורה וכו'. אולי ההפקה הטובה ביותר שראיתי לסדרה.
דווקא אני בדרך כלל מאד משתעמם בקלות מהפקות דרמטיות (בורג'יאס, דה וינצ'י), אבל GOT אדירה. עד שתגיע עונה 4 אני אסיים את 5 הספרים.
הספר השלישי מאד ארוך (פי 1.5 מהספר הראשון או השני). הם מצליחים לערוך יפה את הספר, ולמרות שהם מכניסים רק חלק מהקטעים, לשמור יפה על העלילה.
הספר הראשון / עונה 1 קלים יותר לעיכול מבחינת מורכבות העלילה ונועדו להכניס אותנו לסיפור ולעולם. בספרים הבאים הסופר מניח שהרבה דברים כבר ידועים, והוא מכניס הרבה פרטים ודמויות מעניינות בעונה 3 (מאנס ריידר, איגריד, דרקונים, ליידי אולינה, בריק דונדריון וכו').
ההפקה מדהימה, שחקנים, אתרי צילום, בגדים תפאורה וכו'. אולי ההפקה הטובה ביותר שראיתי לסדרה.
דווקא אני בדרך כלל מאד משתעמם בקלות מהפקות דרמטיות (בורג'יאס, דה וינצ'י), אבל GOT אדירה. עד שתגיע עונה 4 אני אסיים את 5 הספרים.
את האמת זה כבר מתחיל לעצבן אותי. הסדרה לא מתקדמת לשום מקום כבר שתי עונותhaimbl כתב:אני רק מקווה שהספר השלישי לא גרוע כמו העונה הזאת. שיעמום טוטאלי.BigDragoon כתב:אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
כל דמות מקבלת בין 2-5 דקות בפרק. העלילה לא מתקדמת לשום מקום...
כבר עברנו יותר מחצי עונה וזה פשוט לא זז. כמו שאמרת, שוב קופצים מדמות לדמות כל 2 דקות
ספר לא ספר, כל מה שיהיה בשתי עונות אחרונות היה אפשר לסכם ב4 פרקים ולא למשוך כמו מסטיק
ממש שיעמום, עונה על הפנים
איך אתם ממשיכים לראותא ת הסדרה אם אתם כלכך משתעממים? שתי עונות לא הספיקו להפטר ממנה?scsa כתב:את האמת זה כבר מתחיל לעצבן אותי. הסדרה לא מתקדמת לשום מקום כבר שתי עונותhaimbl כתב:אני רק מקווה שהספר השלישי לא גרוע כמו העונה הזאת. שיעמום טוטאלי.BigDragoon כתב:אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
כבר עברנו יותר מחצי עונה וזה פשוט לא זז. כמו שאמרת, שוב קופצים מדמות לדמות כל 2 דקות
ספר לא ספר, כל מה שיהיה בשתי עונות אחרונות היה אפשר לסכם ב4 פרקים ולא למשוך כמו מסטיק
ממש שיעמום, עונה על הפנים...
אני לא מבין אף על פי שהעדפה היא סובייקטיבית איך אפשר להתלונן על הסדרה ולהמשיך לצפות בה . סוףסוף סדרה עם קצת עומק ובניית עלילה כמו שצריך ובמסגרת האילוצים (בלי לקרוא את הספרים רק מרקע כללי מחברי שכן קראו והשוואה לסרטים\סדרות אחרות אני בטוח שיש להם הרבה יותר חומר בספרים עצמם) .
מסכים עם הדרקון המצוטט למעלה למעט "שאין קידום משמעותי בעלילה" בטח שיש רק בקצב איטי
dgent כתב:איך אתם ממשיכים לראותא ת הסדרה אם אתם כלכך משתעממים? שתי עונות לא הספיקו להפטר ממנה?scsa כתב:את האמת זה כבר מתחיל לעצבן אותי. הסדרה לא מתקדמת לשום מקום כבר שתי עונותhaimbl כתב:אני רק מקווה שהספר השלישי לא גרוע כמו העונה הזאת. שיעמום טוטאלי.BigDragoon כתב:אני דווקא מאוד אוהב את העונה השלישית!
לצערי יש רק עוד 3 פרקים
ממש שיעמום, עונה על הפנים...
אני לא מבין אף על פי שהעדפה היא סובייקטיבית איך אפשר להתלונן על הסדרה ולהמשיך לצפות בה . סוףסוף סדרה עם קצת עומק ובניית עלילה כמו שצריך ובמסגרת האילוצים (בלי לקרוא את הספרים רק מרקע כללי מחברי שכן קראו והשוואה לסרטים\סדרות אחרות אני בטוח שיש להם הרבה יותר חומר בספרים עצמם) .
מסכים עם הדרקון המצוטט למעלה למעט "שאין קידום משמעותי בעלילה" בטח שיש רק בקצב איטי
...
מאז העונה הראשונה אנחנו מחכים aמשהו יקרה