דעתכם בנוגע למערכת לרכב

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
pupsyam פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכם, כבר הרבה זמן שלא הצקתי לכם בנוגע למערכת לרכב נכון?
הסירו דאגה מליבכם, חזרתי ובליבי תהיות. עוד פעם זה? מה הוא שוב רוצה מאיתנו אתם שואלים?
אז אני אספר לכם. לפני כחצי שנה פתחתי שרשור וביקשתי המלצה למערכת בסכום של כ5000 ש״ח (למרבה ההפתעה ככה גם קוראים לשרשור למי שרוצה לבדוק שאיני משקר), קיבלתי מספיק תגובות ולבסוף הרכבתי לי מערכת נחמדה.
הנא חלפה לה חצי שנה ופתאום המערכת שברשותי כבר לא מספקת אותי (לא יפה מצידכם, אתם ידעתם שזה ממכר ולא הזהרתם אותי). בשלב זה אתם ככל הנראה כבר אומרים לעצמכם: ״שוב את מספר לי את סיפור חייך? תגיע כבר לפואנטה״. אז הנא לכם הפואנטה, ברצוני להשתדרג, כן, זה הכל, על זה כל הסיפור. אז מה אתה רוצה מאיתנו אתם שואלים? לך והשתדרג, עזוב אותנו מהסיפורים המשעממים שלך. אז אני אגיד לכם מה אני רוצה מכם, חוות דעת וייעוץ, זה מה שאני רוצה מכם.
אני הולך לעבוד אקטיבי מלא ולכן מה שאני צריך זה יחידת ראש, קומפוננטים, מגבר למידבאסים, מגבר לטוויטרים, סאב ומונו לסאב. נכון שזה עניין סובייקטיבי וחייבים לשמוע לפני כן, אבל כל מה שאני שואל לגביו, שמעתי, אהבתי ורק לאחר מכן באתי להתייעץ לגביו.
על מנת מנת לעשות את זה יותר מעניין, בואו נשחק משחק, אני אתן לכם 3 אופציות לכל דבר ואתם תבחרו משהו אחד מכל קטגוריה ותרכיבו את המערכת שאתם הייתם בוחרים לעצמכם. שנתחיל? יאללה, התחלנו.
יחידת ראש:
clarion cz702/pioneer p80prs/eclipse 7200.
לא, לא שכחתי מאלפיין, מכיר את החברה, מוקיר את החברה, לא מתחבר למכשירים של החברה, אז אנא לבחור מבין שלושת אלו, תודה.
קומפוננטים:
morel elate 602/dls nordica/seas lotus performance.
מגבר למידבאסים:
genesis dual mono/dls ra20/xetec p2
מגבר לטוויטרים:
genesis st100/ppi 2120/audison srx2. (מכיר את הסטריאו 60 של ג׳נסיס למי שתהה, השאלה היא לגבי ה100)
סאב:
Jl audio w3/peerles xxls10/audison voce av10.
מונו:
jl audio 250/1/Rockford fosgate bd1001/dd audio cm1
זהו, סיימתי לחפור, עכשיו תורכם.
נערך לאחרונה על ידי pupsyam ב 31/03/2013 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #2 

pupsyam כתב:שלום לכם, כבר הרבה זמן שלא הצקתי לכם בנוגע למערכת לרכב נכון?
הסירו דאגה מליבכם, חזרתי ובליבי תהיות. עוד פעם זה? מה הוא שוב רוצה מאיתנו אתם שואלים?
אז אני אספר לכם. לפני כחצי שנה פתחתי שרשור וביקשתי המלצה למערכת בסכום של כ5000 ש״ח (למרבה ההפתעה ככה גם קוראים לשרשור למי שרוצה לבדוק שאיני משקר), קיבלתי מספיק תגובות ולבסוף הרכבתי לי מערכת נחמדה.
הנא חלפה לה חצי שנה ופתאום המערכת שברשותי כבר לא מספקת אותי (לא יפה מצידכם, אתם ידעתם שזה ממכר ולא הזהרתם אותי). בשלב זה אתם ככל הנראה כבר אומרים לעצמכם: ״שוב את מספר לי את סיפור חייך? תגיע כבר לפואנטה״. אז הנא לכם הפואנטה, ברצוני להשתדרג, כן, זה הכל, על זה כל הסיפור. אז מה אתה רוצה מאיתנו אתם שואלים? לך והשתדרג, עזוב אותנו מהסיפורים המשעממים שלך. אז אני אגיד לכם מה אני רוצה מכם, חוות דעת וייעוץ, זה מה שאני רוצה מכם.
אני הולך לעבוד אקטיבי מלא ולכן מה שאני צריך זה יחידת ראש, קומפוננטים, מגבר למידבאסים, מגבר לטוויטרים, סאב ומונו לסאב. נכון שזה עניין סובייקטיבי וחייבים לשמוע לפני כן, אבל כל מה שאני שואל לגביו, שמעתי, אהבתי ורק לאחר מכן באתי להתייעץ לגביו.
על מנת מנת לעשות את זה יותר מעניין, בואו נשחק משחק, אני אתן לכם 3 אופציות לכל דבר ואתם תבחרו משהו אחד מכל קטגוריה ותרכיבו את המערכת שאתם הייתם בוחרים לעצמכם. שנתחיל? יאללה, התחלנו.
יחידת ראש:
clarion cz702/pioneer p80prs/eclipse 7200.
לא, לא שכחתי מאלפיין, מכיר את החברה, מוקיר את החברה, לא מתחבר למכשירים של החברה, אז אנא לבחור מבין שלושת אלו, תודה.

קומפוננטים:
morel elate 602/dls nordica/seas lotus performance.

מגבר למידבאסים:
genesis dual mono/dls ra20/xetec p2
מגבר לטוויטרים:
genesis st100/ppi 2120/audison srx2. (מכיר את הסטריאו 60 של ג׳נסיס למי שתהה, השאלה היא לגבי ה100)
סאב:
Jl audio w3/peerles xxls10/audison av10.
מונו:
jl audio 250/1/Rockford fosgate bd1001/dd audio cm1
זהו, סיימתי לחפור, עכשיו תורכם.
...
טוב , אני כבר מזמן לא יודע מה יש באודיו לרכב, כך שתקח את דברי עם המון מלח , ועדיף שתשאל את זה בפורום המתאים לזה בקרספורום. אבל פטור בלי כלום אי אפשר :lol: אז הנה שני הסנטים שלי :
יחידת ראש

לא מכיר אף אחד , אבל אני מעדיף כול דבר מאשר פיוניר , רק שתבדוק למי מהן יש יותר אפשרויות חיתוך של תדרים

קומפוננט
אישית , על עיוור הייתי בוחר סיז , אבל הייתי רוצה לראות עקומת הענות של שלושתם
מגברים , כנראה הייתי לוקח זטק או ג'נסיס, לא מכיר את האודיסון בכלל
סאב פירלס , ואחריו את הJL (הפירלס יותר זול , ומאפשר שני סאבים , הjl אאל"ט הרבא יותר יקר
מקווה שזה עזר לך

pupsyam פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה לך על תגובתך, כמובן שזה עוזר, כל תגובה עוזרת ולמען האמת אני כן מתייעץ בעוד פורומים (בחו״ל בעיקר).
גם אני איני חסיד של פיונר בכל הנוגע ליחידות ראש לרכב, אך זהו אחד מהדגמים בהם הם התעלו על עצמם, נדמה לי שהוא שני רק לp99 האגדי אשר אילו רק היה לי כסף הייתי רוכש ללא היסוס.
באשר לקומפוננט, מאחר ואיני הולך על עיוור אלא שמעתי את שלושתם, אישית יותר התחברתי לdls, אך מצד שני הוא גם הרבה יותר יקר כך שיכול להיות שלסיז יש סדרה גבוהה יותר מהפרפורמנס שכדאי לי לשמוע? (השאלה מופנית לכולם, לא ספציפית אלייך).
באשר לשאר, תודה לך, הכל ילקח בחשבון.
עוד תגובות אנשים? תנו לי משהו, אל תתביישו, כל תגובה תתקבל בברכה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

אם התחברת לdls , לך עליהם , אני הייתי הולך על סיז בעניים עצומות , כי כמעט כול הדרייברים שלהם הם מעולים מאוד , והכי חשוב עקומת ההענות שלהם די סלחנית (יחסית לאיכות הכוללת), לנקודות חיתוך . ויפה (שחלק מהקומפוננטים מבוססים עליה), פחות סולחנית , שזה אומר שאם אתה חייב נקודת חיתוך אחרת (בגלל המכונית), מאוד יתכן שבנקודת החיתוך הדרייבר ישמע די גרוע , מה שעלול לדפוק לך את כול הקומפוננט
לגבי יחידת הראש, אם אתה מתכווין ליחידה במחירים של הP99 , תבדוק את יחידת הדגל של קלאריון

pupsyam פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הלוואי שהייתי מתכוון ליחידה במחירים של הp99.
המחיר של הp80 הוא כמעט חצי מזה של הp99.
לגבי הקלריון, אין ספק שclarion hxd3 הוא אגדה בפני עצמה, אך שוב, המחיר לא מאפשר.
מצד שני, מכיוון ששום דבר לא בוער ואני מתכוון לבנות את המערכת בשלבים, מאוד יכול להיות שבזמן הזה אמצא אחד מהם יד שניה.
שוב, תודה רבה לך.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”