המלצה על מנעול חדש

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
mahaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה נכנסנו לדירה, ואנו מעוניינים במנעול חדש, ביומטרי ...
הבעיה היא שברוב המנעולים שעליהם קראתי מדובר במנעול stand alon שאינו מתחבר למערכת הקיימת של נעילת הבריחים, אלא בא רק עם הנעילה שלו עצמו (בדר"כ 2 בריחים או 3 לצד המנעול).
האם זה מספיק באופן תיאורטי ? האם יש פתרון אחר ?
קראתי את המאמר פה על המנעול הביומטרי, אני לא רוצה לעורר ויכוח נוסף בנושא יעילות המנעול או לא, השיקולים שלנו הם יותר מכיוון הנוחות .
מי שירצה לפרוץ לי לדירה, יעשה זאת עם או בלי המנעול... לא ?
אגב, הכל התחיל כשראיתי את המנעול הזה :
סקסי ! :)

mahaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

לא ייתכן שלאף אחד אין ניסיון עם מנעולים ביומטריים... :roll:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #3 

אני מתכוון לרכוש את Lockitron גם מודיע לך שמישהו דופק בדלת, ויש להם גם את DOORBOT, שניהם יצאו בקרוב, הרבה יותר טוב ממנעול ביומטרי, גם אני חשבתי לקנות מנעול ביומטרי עד שראיתי את זה, תעשה חיפוש בגוגל על שתיהם

mahaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

puma1 כתב:אני מתכוון לרכוש את Lockitron גם מודיע לך שמישהו דופק בדלת, ויש להם גם את DOORBOT, שניהם יצאו בקרוב, הרבה יותר טוב ממנעול ביומטרי, גם אני חשבתי לקנות מנעול ביומטרי עד שראיתי את זה, תעשה חיפוש בגוגל על שתיהם
...
אוקיי, ראיתי את הסרטון שלהם, נראה נחמד, עד שהגעתי לקטע של המנעול, שנראה סופר פשוט.
וגם הבטריות שנמצאות במכשיר בצד החיצוני וחשופות לכל חבלן פוטנציאלי...
קשה, קשה. לא ברור למה בארץ כמעט לא מתעסקים עם מנעולים ביומטריים...

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #5 

איפה ראית שהסוללות נמצאות בצד החיצוני מה אתה עושה צחוק? זה רק בצד הפנימי, וזה בכלל לא מנעול, זה מתלבש על מנעול אמריקאי (DEAD BOLT) זה מנוע שנשלט ע"י הפלאפון ומסובב את המנועול הקיים, בשביל להרכיב את זה על דלת בארץ צריך להוסיף לדלת מנעול DEAD BOLT, זה לא מנעול

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”