Audio-Technica ATH-CK7 Vs. Shure e3/4c
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
שלום
בעוד כשבועיים ההורים שלי נוסעים לארה"ב. כנראה יביאו לי משם נגן MP3 של IAUDIO ואוזניות.
בעיקרון התקציב עמד על 140$ פלוס מינוס 40$ אבל לא יותר. אני רציתי לקנות SHURE אבל הפנו אותי לאוזניות אלו של AT . מהביקורות שקראתי באינטרנט לא מצאתי שום דבר רע עליה.
השאלה שלי מה יותר כדאי. ודרך אגב המחיר של AT כרגע הוא 70$, אז מבחינת תקציב היא עדיפה.
בעוד כשבועיים ההורים שלי נוסעים לארה"ב. כנראה יביאו לי משם נגן MP3 של IAUDIO ואוזניות.
בעיקרון התקציב עמד על 140$ פלוס מינוס 40$ אבל לא יותר. אני רציתי לקנות SHURE אבל הפנו אותי לאוזניות אלו של AT . מהביקורות שקראתי באינטרנט לא מצאתי שום דבר רע עליה.
השאלה שלי מה יותר כדאי. ודרך אגב המחיר של AT כרגע הוא 70$, אז מבחינת תקציב היא עדיפה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מרטין, תודה.
slavazh,
לדעתי מי שהפנה אותך ל AT במקרה הספציפי הזה טעה.
1. מההכרות שלי עם ה In Ear הללו, אני מוכן לחתום על זה שהן Relabled, בדיוק כמו ה CX300 שדומות ל MD33 של שארפ, שדומות ל Altec Lansing 716 וכו וכו.
2. הוא הפנה אותך לדגם שבפרוש נחות מה Shure, בין אם זה E3c או E4c.
פרט לזה Audio Technica חברה מצויינת אבל עם כל הכבוד לה, חברות כמו Shure ו Etymotic (ויש עוד כמה בתחום) כבר שנים מתמחות אך ורק באוזניות iem, ומה לעשות שהידע והנסיון עושים את שלהם בתחום.
אם אתה מחפש משהו קומפקטי ואיכותי עם אטימה, אז רק In Ear.
מה גם שאני לא מבין איך הפנו אותך לאוזניה שעולה חצי מהמחיר (ובמקרה הזה האיכות בהתאם) מהתקציב אותו נקבת
בכל מקרה ה E4c וגם ה E3c יתנו סאונד טוב יותר
אתה גם יכול לשקול אוזניות מקבילות של Etymotic, אם כי זה כבר נתון לשיקול דעתך ובהתאם להעדפת חתימת הסאונד האישית שלך, גם לסוג המוזיקה לו אתה מאזין משקל בלתי מבוטל, מנסיון.
שיהיה בהצלחה

slavazh,
לדעתי מי שהפנה אותך ל AT במקרה הספציפי הזה טעה.
1. מההכרות שלי עם ה In Ear הללו, אני מוכן לחתום על זה שהן Relabled, בדיוק כמו ה CX300 שדומות ל MD33 של שארפ, שדומות ל Altec Lansing 716 וכו וכו.
2. הוא הפנה אותך לדגם שבפרוש נחות מה Shure, בין אם זה E3c או E4c.
פרט לזה Audio Technica חברה מצויינת אבל עם כל הכבוד לה, חברות כמו Shure ו Etymotic (ויש עוד כמה בתחום) כבר שנים מתמחות אך ורק באוזניות iem, ומה לעשות שהידע והנסיון עושים את שלהם בתחום.
אם אתה מחפש משהו קומפקטי ואיכותי עם אטימה, אז רק In Ear.
מה גם שאני לא מבין איך הפנו אותך לאוזניה שעולה חצי מהמחיר (ובמקרה הזה האיכות בהתאם) מהתקציב אותו נקבת
בכל מקרה ה E4c וגם ה E3c יתנו סאונד טוב יותר
אתה גם יכול לשקול אוזניות מקבילות של Etymotic, אם כי זה כבר נתון לשיקול דעתך ובהתאם להעדפת חתימת הסאונד האישית שלך, גם לסוג המוזיקה לו אתה מאזין משקל בלתי מבוטל, מנסיון.
שיהיה בהצלחה
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תודה את AT ניפיתי.
אכשיו שאלה נוספת לאיזה כיוון ללכת SHURE או ETY???
רוב המוזיקה שאני שומע היום היא פרוג רוק ,רוק קלאסי, ובלוז אבל סיגנונות אחרים כמו מטאל פופ או אלקטרוני עוברים לפעמים אצלי במערכת.
בעיקרון אם לאחת מהן סאונד דומה למה שיש לי בבית אני אהיה מבסוט
יש לי כרגע אוזניות ביתיות של BEYER ה880
אם מגבר VINCENT KHV111 (שקניתי מאביאד byrdparis)

אכשיו שאלה נוספת לאיזה כיוון ללכת SHURE או ETY???
רוב המוזיקה שאני שומע היום היא פרוג רוק ,רוק קלאסי, ובלוז אבל סיגנונות אחרים כמו מטאל פופ או אלקטרוני עוברים לפעמים אצלי במערכת.
בעיקרון אם לאחת מהן סאונד דומה למה שיש לי בבית אני אהיה מבסוט
יש לי כרגע אוזניות ביתיות של BEYER ה880
אם מגבר VINCENT KHV111 (שקניתי מאביאד byrdparis)
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
הבנתי,
אם אתה רוצה משהו שדומה ל 880 אז אתה יכול לשכוח מה ETY, הן רזות יחסית בבאס בהשוואה ל Shure, אני בטוח שאתה תמצא את ה Shure רזות בבאס גם ככה.
הShure הן Allarounder טובות מאד, אם כי יש להן יכולת מצויינת להציג ווקאל.
ממה שראיתי הן אוהבות הקלטות איכותיות, אבל נשמעות לא רע גם עם הקלטות פחות מוצלחות.
הן מסתדרות מצוין עם רוק, רוק קלאסי, פרוג רוק ודומיו.
יש גם את ה UE SuperFi 5Pro שבמחיר דומה ל E4c.
אם כי ממה שהבנתי הן נחותות באיכות סאונד הכללית מה Shure אך בעלות יותר באס.
יש גם את Westone UM1 שנחשבות טובות מאד, הן במחיר של ה E3c +-, כ 110$.
ממה שהבנתי הן יותר מאוזנות, יש להן פחות מיקרופוניות והן גם די נוחות.
שווה לנסות
בהצלחה ידידי
נ.ב. אל תצפה לסאונד דומה ל 880, IEM זה עולם אחר
אם אתה רוצה משהו שדומה ל 880 אז אתה יכול לשכוח מה ETY, הן רזות יחסית בבאס בהשוואה ל Shure, אני בטוח שאתה תמצא את ה Shure רזות בבאס גם ככה.
הShure הן Allarounder טובות מאד, אם כי יש להן יכולת מצויינת להציג ווקאל.
ממה שראיתי הן אוהבות הקלטות איכותיות, אבל נשמעות לא רע גם עם הקלטות פחות מוצלחות.
הן מסתדרות מצוין עם רוק, רוק קלאסי, פרוג רוק ודומיו.
יש גם את ה UE SuperFi 5Pro שבמחיר דומה ל E4c.
אם כי ממה שהבנתי הן נחותות באיכות סאונד הכללית מה Shure אך בעלות יותר באס.
יש גם את Westone UM1 שנחשבות טובות מאד, הן במחיר של ה E3c +-, כ 110$.
ממה שהבנתי הן יותר מאוזנות, יש להן פחות מיקרופוניות והן גם די נוחות.
שווה לנסות
בהצלחה ידידי
נ.ב. אל תצפה לסאונד דומה ל 880, IEM זה עולם אחר