דיסקים שהוקלטו בהם תכנים חשובים ולא בוצע בהם Finishing (גימור בסיום ההקלטה)
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היה לי DVD של חברת LG עם אחריות של חברת רטפון (כן כן גם אני נפלתי במלכודת..) עד היום ה DVD שלי לא הוחזר מתיקון כבר 3 שנים + (אני מכין תביעה נגדם..)
הקלטתי במספר דיסקים כמה תוכניות ואירועים חשובים, ובלי לשים לב שכחתי לבצע בהם Finishing (גימור, ע"מ שאוכל להשתמש בהם בכל DVD אחר מלבד ה LG מהדגם הספציפי)
עכשיו הבעיה הגדולה בסיפור זה שה DVD אצל חברת רטפון הסוררת, ואין לי כל אפשרות לבצע גימור בדיסקים, ובשל כך איני יכול להשתמש בהם (נסתי אין ספור פעמים בכל מיני מכשירי DVD וגם דרך המחשב, אין שום דבר, הדיסקים נטענים אך לא מוצג התוכן.. אני יכול לומר בוודאות של 100% שיש ברשותי דיסקים שבוצע בהם גימור והם עובדים פיקס, מה שאני רוצה לדעת, זה האם יש אפשרות לתקן את המצב בלי שימוש ב DVD ? ז"א האם קיימת אפשרות להשתמש בדיסקים או לפחות להציל את התוכן ולהעבירו למקום בטוח, זה קריטי לי בכמה דיסקים יש לי אירועים חשובים מאוד ולצערי הגיבוי היחידי הוא בהם ובקלטות וידאו (שיהיה סיפור למצוא אותם עכשיו).
מי שמבין בתחום ויש לו פתרון, אני אשמח שיעזור ויציע לי מה לעשות בנדון, שוב זה מאוד חשוב לי..
תודה מראש לעוזרים.
הקלטתי במספר דיסקים כמה תוכניות ואירועים חשובים, ובלי לשים לב שכחתי לבצע בהם Finishing (גימור, ע"מ שאוכל להשתמש בהם בכל DVD אחר מלבד ה LG מהדגם הספציפי)
עכשיו הבעיה הגדולה בסיפור זה שה DVD אצל חברת רטפון הסוררת, ואין לי כל אפשרות לבצע גימור בדיסקים, ובשל כך איני יכול להשתמש בהם (נסתי אין ספור פעמים בכל מיני מכשירי DVD וגם דרך המחשב, אין שום דבר, הדיסקים נטענים אך לא מוצג התוכן.. אני יכול לומר בוודאות של 100% שיש ברשותי דיסקים שבוצע בהם גימור והם עובדים פיקס, מה שאני רוצה לדעת, זה האם יש אפשרות לתקן את המצב בלי שימוש ב DVD ? ז"א האם קיימת אפשרות להשתמש בדיסקים או לפחות להציל את התוכן ולהעבירו למקום בטוח, זה קריטי לי בכמה דיסקים יש לי אירועים חשובים מאוד ולצערי הגיבוי היחידי הוא בהם ובקלטות וידאו (שיהיה סיפור למצוא אותם עכשיו).
מי שמבין בתחום ויש לו פתרון, אני אשמח שיעזור ויציע לי מה לעשות בנדון, שוב זה מאוד חשוב לי..
תודה מראש לעוזרים.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בעזרת מחשב תוכל להעתיק את התוכן ולצרוב אותו כמוגמר מחדש.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

אפשר הסבר איך?agent__smith כתב:בעזרת מחשב תוכל להעתיק את התוכן ולצרוב אותו כמוגמר מחדש....
כי כשאני מכניס את הדיסק (הלא מוגמר) הוא פשוט נטען שעות וללא תוצאה, פשוט טעינה לזמן לא מוגבל, כבר נסתי הרבה דברים,
הסבר לי בבקשה איך אוכל להעתיק את התוכן, כשהתוכן כלל לא מוצג.
תודה
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

מה הסיכוי שאמצא מישהו עם DVD בדיוק מאותו דגם?asaf23 כתב:נסה למצוא מישהו שיש לו DVD מקליט של LG...
טוב אעבור שכן שכן, בניין בניין, שכונה שכונה, עיר עיר, מדינה מדינה, יבשת יבשת, יקום יקום.. וגם אז אהיה בספק אם יש למישהו את אותו הדגם
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

אני עושה עכשיו ניסיון מעניין.. מנסה ליצור את הקובץ בתיקיית RAR, אעדכן אתכם בהמשך, נקווה לטוב.
סתם עלה לי לראש הרעיון הזה.
סתם עלה לי לראש הרעיון הזה.
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

נסתי את זה בהתחלה,roypeles כתב:אני חושב שכל נגן מקליט יעשה את העבודה של סגירת הדיסק...
עדכון לגבי ה RAR, לא עזר..
אני על סף יאוש
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לי יש מכשיר LG, אשמח לסייע לך בנושא
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

היי,Mistoffelees כתב:לי יש מכשיר LG, אשמח לסייע לך בנושא...
איך תוכל לעזור לי?
מדובר בדגם משנת 2007-2008
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

אני מאזור המרכז/דרום,spacedude כתב:מאיזו עיר אתה?...
בכל מקרה אני הולך לתבוע אותם על עגמת נפש ואי עמידה בתנאי תעודת האחריות,
הם מנצלים את העובדה שאין לי זמן להתעסק איתם, אבל זה יעלה להם הרבה.. הרבה מאוד..
אתחיל בתביעות קטנות כהתחלה, מקווה שזה יעזור כי אין לי זמן וכוח בשביל DVD של 700 ש"ח לרוץ לבתי משפט כי זה יהיה מגוחך..
אבל זה מקומם!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
במחשב אתה לא רואה כלום ? שום תוכן על הכונן ? גם עם ISOBUSTER ?הפרש_הבודד כתב:אפשר הסבר איך?agent__smith כתב:בעזרת מחשב תוכל להעתיק את התוכן ולצרוב אותו כמוגמר מחדש....
כי כשאני מכניס את הדיסק (הלא מוגמר) הוא פשוט נטען שעות וללא תוצאה, פשוט טעינה לזמן לא מוגבל, כבר נסתי הרבה דברים,
הסבר לי בבקשה איך אוכל להעתיק את התוכן, כשהתוכן כלל לא מוצג.
תודה...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אם מדובר בכמות סבירה של דיסקים, אתה מוזמן אלי לביצוע finalization.הפרש_הבודד כתב:היי,Mistoffelees כתב:לי יש מכשיר LG, אשמח לסייע לך בנושא...
איך תוכל לעזור לי?
מדובר בדגם משנת 2007-2008...
לפי דעתי המכשירים של LG תואמים ביניהם.
לי יש מכשיר VCR ו-DVD מקליט, אם אני זוכר נכון הדגם שלו הוא RC-185.
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

סליחה על התגובה המאוחרת, רק עכשיו ראיתי את תגובתךMistoffelees כתב:אם מדובר בכמות סבירה של דיסקים, אתה מוזמן אלי לביצוע finalization.הפרש_הבודד כתב:היי,Mistoffelees כתב:לי יש מכשיר LG, אשמח לסייע לך בנושא...
איך תוכל לעזור לי?
מדובר בדגם משנת 2007-2008...
לפי דעתי המכשירים של LG תואמים ביניהם.
לי יש מכשיר VCR ו-DVD מקליט, אם אני זוכר נכון הדגם שלו הוא RC-185....
תודה על הרצון הטוב
אבל לצערי זה נראה לא פרקטי.
אבל אם זה בסדר מבחינתך, אם לא אצליח להשיג מכשיר שיוכל לבצע את ה"גימור" בתקופה הקרובה, ולא יישארו לי אפשרויות וזו תהיה האופציה האחרונה, אני אשמח אם תאפשר לי לשלוח לך בדואר רשום מספר דיסקים שתבצע עבורי "גימור"
מה דעתך?
שוב זה רק אם לא יישארו לי ברירות,
ושוב תודה על הרצון הטוב
-
הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

אני מדבר על תקופה אחרת, הדיסקים כבר הוקלטו, כיום אני מקליט בשיטה אחרת,asaf23 כתב:טיפ חשוב. תמיד עדיף מקליט עם הארד דיסק. תכניות שרוצים לשמור אפשר להעביר לדיסק תוך דקות.
מעבר לזה שלא צריך להתעסק עם דיסקים, עין הלייזר לא נשחקת והמכשיר מאריך ימים....
אבל בסביבות 2007 הקלטתי בדיסקים מטעמי נוחות, ועשיתי טעות,
מקווה שאצליח לבצע "גימור" על הדיסקים בדרך זו או אחרת,
בכל אופן, כפי הנראה אין דרך לפתור את העניין אלא רק בעזרת DVD של LG מהסדרה הישנה..
בכל מקרה למדתי לקח חשוב! לא להקליט בדיסקים, ואם כבר מקליטים אז לבצע "גימור" הכי מהר שאפשר..