שלום,
חשבתי שאני יודע מצוין והתברר ששגיתי או לפחות כך אני חושב כעת.
בניתי חדש וכמובן יש חדר תקשורת לתפארת. החדר תוכנן כך שישנו בו מודם--<רואטר--<סוויץ' ומשם תקשורת בתעלות לכל החדרים - למחשבים\טלויזיות חכמות\מזרימי מדיה\NAS וכל מה שצריך.
כמובן החלטתי לשים את "הכי טוב" ולא את מה שהכי נכון ושמתי כבלים של CAT 7 בקירות:
1. כמובן קונקטורים של CAT 6 לא מתאימים (בדיעבד נודע לי)
2. קשה למצוא לוחצים\קונקטורים ל - CAT7.
3. אנילא יודע אם זה מתאים לפנלים של גוויס....
כמובן אין לי בעיה להוציא את כל הכבלים מהקיר ולשים מחדש CAT 6 (יום עבודה לא יותר מדי בלגן) אבל כואב לי על העבודה והכסף שבזבזתי...
משהו יודע אם מוכרים בארץ קונקטורים\לוחץ ל - CAT7?
תודה.
CAT 7 לתקשורת בבית חדש
-
Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
לא בזבזת את הכסף סתם, רק הוצאת יותר מדי...
מחברים לכבלי CAT7 קיימים בתצורת קיסטון נקבה שמתאים גם לCAT6A., ישנם גם מתאמים לאביזרי גוויס.
תעזר באיש מקצוע לביצוע חיווט נכון ובדיקה מקיפה של הרשת שלך...
מחברים לכבלי CAT7 קיימים בתצורת קיסטון נקבה שמתאים גם לCAT6A., ישנם גם מתאמים לאביזרי גוויס.
תעזר באיש מקצוע לביצוע חיווט נכון ובדיקה מקיפה של הרשת שלך...
-
Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
תן לי להבין מה אתה מציע...
בקצוות של הגוויס פחות בעייתי - על ידי קיסטון בעצם חוזרים לתצורת CAT6 (למרות שאני לא יודע אם יש מתאמים לגוויס CHORUS...כנראה יש אבל יייקקקקרררר)
הבעיה היא בקצוות של החדר תקשורת שם זה אמור לצאת מהקיר ישירות לסוויץ'. מה שאתה אומר זה בעצם לשים שם פנל קיסטון ושוב לצאת עם כבלים רגילים?
נשמע לי מסובך מדי.... יותר פשוט להחליך ל CAT 6.
בקצוות של הגוויס פחות בעייתי - על ידי קיסטון בעצם חוזרים לתצורת CAT6 (למרות שאני לא יודע אם יש מתאמים לגוויס CHORUS...כנראה יש אבל יייקקקקרררר)
הבעיה היא בקצוות של החדר תקשורת שם זה אמור לצאת מהקיר ישירות לסוויץ'. מה שאתה אומר זה בעצם לשים שם פנל קיסטון ושוב לצאת עם כבלים רגילים?
נשמע לי מסובך מדי.... יותר פשוט להחליך ל CAT 6.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
להחליף את הכבלים זו לא בעיה... זה יותר כלכלי (לא לך אלא לאיש מקצוע)...
גם בארון אתה יכול לחבר קיסטון נקבה וכבל גישור של 30 ס"מ... או פאנל גישור עם כבלים מגשרים...
גם בארון אתה יכול לחבר קיסטון נקבה וכבל גישור של 30 ס"מ... או פאנל גישור עם כבלים מגשרים...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור