איך ניתן לשפר את האנגלית בצורה הכי יעילה?
שלום חברים.
אני מעוניין אחת ולתמיד לשפר את האנגלית שלי. אף פעם לא הייתי גרוע באנגלית, אך אף פעם גם לא הצטיינתי בה.
אני חושב שזה בעקבות חוסר השימוש שלי בשפה - במשפחה שלי אין דוברי אנגלית ברמה טובה, ולכן המפגש שלי עם השפה היה מינימלי, אך ורק בבי"ס וברשת כשלא היה מידע זמין בעברית. עד היום זה מציק לי כשאני נדרש לקרוא מאמרים באנגלית ואני מתייאש באמצע.
אשמח אם למישהו יש המלצה על דרכים קונבנציונליות וכאלו שפחות, לשיפור האנגלית עד לרמה של שפת אם.
חשבתי על מכונים ללימוד אנגלית כמו ברליץ וול-סטריט, אך אני לא מכיר מישהו שהתנסה בהם.
תודה רבה לעוזרים!
אני מעוניין אחת ולתמיד לשפר את האנגלית שלי. אף פעם לא הייתי גרוע באנגלית, אך אף פעם גם לא הצטיינתי בה.
אני חושב שזה בעקבות חוסר השימוש שלי בשפה - במשפחה שלי אין דוברי אנגלית ברמה טובה, ולכן המפגש שלי עם השפה היה מינימלי, אך ורק בבי"ס וברשת כשלא היה מידע זמין בעברית. עד היום זה מציק לי כשאני נדרש לקרוא מאמרים באנגלית ואני מתייאש באמצע.
אשמח אם למישהו יש המלצה על דרכים קונבנציונליות וכאלו שפחות, לשיפור האנגלית עד לרמה של שפת אם.
חשבתי על מכונים ללימוד אנגלית כמו ברליץ וול-סטריט, אך אני לא מכיר מישהו שהתנסה בהם.
תודה רבה לעוזרים!
תודה רבה.
אני מנסה להיחשף ככל הניתן לשפה, אבל משום מה אני לא מרגיש שאני מתקדם...
אולי זו בעיה בדקדוק או משהו כזה? או מבנה של משפטים במשלב גבוה מהאנגלית המדוברת שלא ברור לי לגמרי....
קורס במכון אנגלית יכול לעזור?
אני מנסה להיחשף ככל הניתן לשפה, אבל משום מה אני לא מרגיש שאני מתקדם...
אולי זו בעיה בדקדוק או משהו כזה? או מבנה של משפטים במשלב גבוה מהאנגלית המדוברת שלא ברור לי לגמרי....
קורס במכון אנגלית יכול לעזור?
אין סיפורי קסמים. לוקח מאות ואפילו אלפי שעות ללמוד שפה והדרך היחידה לעשות את זה מהר היא להחשף לשפה. תקדיש לזה שעה ביום ותצטרך שנים. תקדיש לזה 10 שעות ביום ותדע אנגלית טוב אחרי כמה חודשים.
אם אתה רוצה לשפר את האנגלית תעבור למדינה דוברת אנגלית או שתפסיק לעשות לעצמך הנחות. בלי תרגום לעברית, לקרוא את מה שאתה צריך רק באנגלית ולא בעברית (אלא אם אין באנגלית) ולכתוב באנגלית. תנסה למצוא חבר עת אמריקאי שתוכל להתאמן עליו עם האנגלית שלך (אולי תמצא אחד שלומד עברית ותוכלו לעזור אחד לשני).
אני יכול להגיד לך מניסיון שמאוד קל לשפר את האנגלית בשניה שאתה מפתח תחביבים. מהר מאוד אתה מוצא את עצמך קורא מאמרים ומתכתב עם אנשים מרצון (ואז זה כיף ויש לך סבלנות) במקום לקרוא כי הכריחו אותך. תנסה למצוא איזה תחביב ולהתמקצע בו - לרוב הספרות באנגלית הרבה יותר גדולה ויש יותר אנשים שיתכתבו על זה באנגלית (גם אם הם לא דוברי אנגלית כשפת אם).
אם אתה רוצה לשפר את האנגלית תעבור למדינה דוברת אנגלית או שתפסיק לעשות לעצמך הנחות. בלי תרגום לעברית, לקרוא את מה שאתה צריך רק באנגלית ולא בעברית (אלא אם אין באנגלית) ולכתוב באנגלית. תנסה למצוא חבר עת אמריקאי שתוכל להתאמן עליו עם האנגלית שלך (אולי תמצא אחד שלומד עברית ותוכלו לעזור אחד לשני).
אני יכול להגיד לך מניסיון שמאוד קל לשפר את האנגלית בשניה שאתה מפתח תחביבים. מהר מאוד אתה מוצא את עצמך קורא מאמרים ומתכתב עם אנשים מרצון (ואז זה כיף ויש לך סבלנות) במקום לקרוא כי הכריחו אותך. תנסה למצוא איזה תחביב ולהתמקצע בו - לרוב הספרות באנגלית הרבה יותר גדולה ויש יותר אנשים שיתכתבו על זה באנגלית (גם אם הם לא דוברי אנגלית כשפת אם).
תתחתן עם דוגמנית אמריקאית
יש עיתון ג'רוסלם פוסט באנגלית קלה, תעשה מנוי, קריאת חדשות כל יום עושה טוב את העבודה.
יש עיתון ג'רוסלם פוסט באנגלית קלה, תעשה מנוי, קריאת חדשות כל יום עושה טוב את העבודה.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
Jonny123 - יש לי רעיון נחמד בשבילך.
מאוד הזדהתי עם מה שרשמת ואני יכול לומר שבעבר הייתי במצב שלך.
הפתרון שהכי קידם את האנגלית שלי היה תרגום סרטים וסדרות. כאחד שמאוד אוהב לצפות בסרטים ועם רצון לשפר את האנגלית החלטתי להכנס לתחום ועל הדרך לתרום לקהילה.
קיבלתי פידבקים לגבי התרגום ומסרט לסרט הרגשתי שרמת האנגלית הולכת ומשתפרת.
במידה והתחום מושך אותך אשמח לתת לך טיפים על עולם הכתוביות.
טיפ נוסף, תוכנה מדהימה שמצאתי ללימוד עצמאי באנגלית - Rosetta Stone
בהצלחה.
מאוד הזדהתי עם מה שרשמת ואני יכול לומר שבעבר הייתי במצב שלך.
הפתרון שהכי קידם את האנגלית שלי היה תרגום סרטים וסדרות. כאחד שמאוד אוהב לצפות בסרטים ועם רצון לשפר את האנגלית החלטתי להכנס לתחום ועל הדרך לתרום לקהילה.
קיבלתי פידבקים לגבי התרגום ומסרט לסרט הרגשתי שרמת האנגלית הולכת ומשתפרת.
במידה והתחום מושך אותך אשמח לתת לך טיפים על עולם הכתוביות.
טיפ נוסף, תוכנה מדהימה שמצאתי ללימוד עצמאי באנגלית - Rosetta Stone
בהצלחה.
תודה רבה לכולם!
flsh,
חבר עט זה דבר שעדיין קיים היום? רעיון מעניין.
עניין התחביבים מאוד קולע למטרה, תודה רבה!
shtud,
אני אבדוק את נושא העיתון ועד כמה האנגלית שלו "קלה". נראה לי שיש להם אפילו חודש ניסיון חינם.
vivi,
רעיון מאוד מעניין. כמה זמן לוקח לך לתרגם פרק? זה נראה לי גוזל זמן רב מדי ביחס לתועלת...
אני מחפש שיטה שתקצר את הלמידה למינימום זמן.
flsh,
חבר עט זה דבר שעדיין קיים היום? רעיון מעניין.
עניין התחביבים מאוד קולע למטרה, תודה רבה!
דווקא שמעתי על קורסים שכל המטרה שלהם זה ליצור סביבה לשיח באנגלית. לעבור למדינה דוברת אנגלית זה לא רלוונטי כרגע. למרות שלא הייתי מתנגד לנסות את החוויה.FIRE_WIRE כתב:תעבור למדינה דוברת אנגלית...
מנסיון שלי אישי זה הכי עזר ...
קורס באנגלית יעזור אוליי לדקדוק שהכרחי פחות לשפת היום יום ,
אני שנאתי אותו...
shtud,
אני אבדוק את נושא העיתון ועד כמה האנגלית שלו "קלה". נראה לי שיש להם אפילו חודש ניסיון חינם.
vivi,
רעיון מאוד מעניין. כמה זמן לוקח לך לתרגם פרק? זה נראה לי גוזל זמן רב מדי ביחס לתועלת...
אני מחפש שיטה שתקצר את הלמידה למינימום זמן.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לתרגם זה לא כזה פשוט
יכול לקחת כמה שעות,עד לילה שלם או אפילו יממה (לפרק בודד כן?)
יש כאלה שלוקחים תרגום באנגלית והופכים מילה אחרי מילה לעברית.
יש כאלה שבונים שלד חדש מהתחלה,ובודקים פריים אחרי פריים בסרט\סדרה.
תלוי כמה מהר אתה קולט מה שהדמויות מדברות,באיזה מבטא,אל תשכח שיש לא מעט סוגים של סלנג ומילים נרדפות כמו בשפה שלנו.
כמובן שאם תשקיע ותכנס לעניין בכל הכח בהתחלה ייקח לך המון זמן ויהיה די קשה,אבל אחרי ש"תתפוס" את זה כמו שצריך,כמות הזמן הדרושה תרד דרסטית
יש כאלה שלוקחים תרגום באנגלית והופכים מילה אחרי מילה לעברית.
יש כאלה שבונים שלד חדש מהתחלה,ובודקים פריים אחרי פריים בסרט\סדרה.
תלוי כמה מהר אתה קולט מה שהדמויות מדברות,באיזה מבטא,אל תשכח שיש לא מעט סוגים של סלנג ומילים נרדפות כמו בשפה שלנו.
כמובן שאם תשקיע ותכנס לעניין בכל הכח בהתחלה ייקח לך המון זמן ויהיה די קשה,אבל אחרי ש"תתפוס" את זה כמו שצריך,כמות הזמן הדרושה תרד דרסטית
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
Jonny123
אני גם נמצא במצב שלך, פתרון טוב שלי מאוד עזר זה משחקי מחשב מרובי דיאלוגים כגון elderscrolls:skyrim
אני גם נמצא במצב שלך, פתרון טוב שלי מאוד עזר זה משחקי מחשב מרובי דיאלוגים כגון elderscrolls:skyrim
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אצלי מה שמאוד שיפר את האנגלית המדוברת זה משחקי רשת, MMOFPS ליתר דיוק - Planetside...
אחרי כמה מאות (או אלפי) שעות משחק (אחרי השחרור מהסדיר... היה זמן
), כשהייתי חלק מקבוצה של שחקנים שרובם בריטים - האנגלית המדוברת (גם שמיעה וגם הבנה) השתפרה מאוד (אם כי קיבלתי קצת סלנג בריטי ש"נדבק"...)
אחרי כמה מאות (או אלפי) שעות משחק (אחרי השחרור מהסדיר... היה זמן
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
חזק את מה שנאמר - חשיפה לאנגלית, בכל צורה שהיא.
קרא ספרים (לא חייבים להתחיל משר הטבעות עם האנגלית הגבוהה/ספרותית, אפשר גם ספרי מתח פשוטים), עשה מנוי לאתרי חדשות באנגלית כך שתקבל כל יום כתבות שמעניינות אותך, מצא לך פורומים באנגלית בתחומים שמעניינים אותך וכו'.
אם אתה ממש לחוץ על ללמוד את השפה מהר - אני לא חושב שיש פתרון אחר חוץ מקורס אינטנסיבי (אונליין או ב-live).
קרא ספרים (לא חייבים להתחיל משר הטבעות עם האנגלית הגבוהה/ספרותית, אפשר גם ספרי מתח פשוטים), עשה מנוי לאתרי חדשות באנגלית כך שתקבל כל יום כתבות שמעניינות אותך, מצא לך פורומים באנגלית בתחומים שמעניינים אותך וכו'.
אם אתה ממש לחוץ על ללמוד את השפה מהר - אני לא חושב שיש פתרון אחר חוץ מקורס אינטנסיבי (אונליין או ב-live).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לראות סרטים ללא תרגום. אצלי עזר מאוד בהבנה.
לכתוב בפורומים באנגלית עזר בכתיבה.
לעבור לדולר בחשבון עזר לבנק.... אהה זה לא קשור
אבל באמת מה שכתבתי עזר לי משמעותית.
לכתוב בפורומים באנגלית עזר בכתיבה.
לעבור לדולר בחשבון עזר לבנק.... אהה זה לא קשור
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Cooler-Master
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הכי טוב באמת זה להפוך את הסביבה שלך לאנגלית..
לא יודע מה המצב אצלך אבל אצלי הכל באנגלית המחשב,הפלאפונים,הנגנים הכל.. כמובן שכל הסרטים,סדרות וכל התכנים אני צופה באנגלית בלי תרגום..
זה התחלה טובה. ראיתי שהעלו את זה פה כבר. אבל הכי טוב תעשה כמוני תמצא לך איזה חברה אמריקאית לאיזה שנתיים ואתה מסודר:-)
לא יודע מה המצב אצלך אבל אצלי הכל באנגלית המחשב,הפלאפונים,הנגנים הכל.. כמובן שכל הסרטים,סדרות וכל התכנים אני צופה באנגלית בלי תרגום..
זה התחלה טובה. ראיתי שהעלו את זה פה כבר. אבל הכי טוב תעשה כמוני תמצא לך איזה חברה אמריקאית לאיזה שנתיים ואתה מסודר:-)
- Cooler-Master
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
חחח גם אצלי אותו סיפור בגלל זה שאלתי
אני במצב שאני לא מוצא את עצמי במכשירים בעברית
אני במצב שאני לא מוצא את עצמי במכשירים בעברית