איך מעבירים את התחנות שסרקתי ב- gbpvr לתוכנה עצמה ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dudico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברה ושנה טובה לכולם !

אשמח לדעת איך מעבירים את התחנות שסרקתי ב - tuning assistent אל התוכנה עצמה ל - gbpvr , לא מצליח לי .

תודה רבה
דודי

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

ניחוש בלבד - כי לי יש YES ולא כבלים. במקופ של טעינת EPG יש צורך לרשום מול כל תחנה את הערוץ בפועל שלה. אני מניח שבסריקה קיבלת מספר לכל תחנה שמצאת. זה נשמר גם לפעמים הבאות.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

dudico פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

שלום עדי
כן נכון קיבלתי מספר לכל תחנה
מה צריך להזין את זה ידנית ? עבודת פרך , לא ? , אין דרך אחרת ?
ומה לגבי ערוץ hop יש לך מושג למה אני לא קולט אותו ?
תודה
דודי

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

ממה שהבנתי אתה משתמש בחיבור אנטנה ישירות לכרטיס טלויזיה (לא דרך הממיר של הוט) ולכן צריך לסרוק את הערוצים...
קודם כל הייתי ממליץ לך לעבור להשתמש ב COMPOSITE או SVIDEO (לחבר יציאה מהממיר של הוט לכרטיס טלויזיה) בשילוב עם IRBLASTER. זה הרבה יותר פשוט. גם אז לא תהיה לך בעיית קליטה של ערוצים (חלק מהערוצים דורשים ממיר דיגיטלי על מנת לקלוט אותם).
לגבי השימוש ב tuning assitent:
כאשר אתה מריץ אותו רשום לך את מספר התדר של הערוץ שהוא מוצא. תרשום את זה בצד ביחד עם השם של הערוץ לדוגמא:
ערוץ 22->מס' תדר 1.
ערוץ 10-> מס' תדר 2.
(אל תתייחס לערכים של התדרים. זה רק לשם הדוגמא).

אח"כ כשאתה מגדיר CAPTURE SOURCE בהגדרות של GBPVR ולאחר הייבוא של ה EPG רשום לך ליד כל ערוץ SOURCE CHANNEL. פה אתה צריך להכניס את הערך של התדר מה tuning assitent (ראה תמונה).

אחרי שאתה מגדיר את הערוצים בצורה הזו בהגדרות של GBPVR יש לשונית שנקראת CHANNELS. שם אתה יכול לתת לערוצים את המספר האמיתי שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”