שאלה לגבי חיבור שני ראוטרים בבית...
שלום לכולם
יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים של TP LINK WR841N
כרגע רק אחד מהם מחובר עם כבל רשת לסוויץ' שנמצא בסלון
מה שאני מנסה לעשות ולא מצליח זה לחבר את הראוטר השני במקום הסוויץ אבל שהוא ישמש כראוטר אלחוטי בסלון
ואת הראוטר שנמצא בחדר לבטל לו את האלחוטי כי הוא ממש יושב לידי ואני מעדיף שהוא יהיה קווי בגלל קרינה
את האופצייה של הביטול מצאתי......
הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בסלון אבל אין גישה לאינטרנט
אשמח לעזרה תודה מראש!!!
יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים של TP LINK WR841N
כרגע רק אחד מהם מחובר עם כבל רשת לסוויץ' שנמצא בסלון
מה שאני מנסה לעשות ולא מצליח זה לחבר את הראוטר השני במקום הסוויץ אבל שהוא ישמש כראוטר אלחוטי בסלון
ואת הראוטר שנמצא בחדר לבטל לו את האלחוטי כי הוא ממש יושב לידי ואני מעדיף שהוא יהיה קווי בגלל קרינה
את האופצייה של הביטול מצאתי......
הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בסלון אבל אין גישה לאינטרנט
אשמח לעזרה תודה מראש!!!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי מה מחובר למה.
אחד מהנתבים האלה משמש כנתב? או ששניהם משמשים רק כמתג ו\או נקודת גישה?
למה בכלל יש מתג בסלון אם יש שם נתב עם 4 פורטים? (או שלא הבנתי נכון)
אם אני מבין נכון, יש כבל שעובר מהחדר לסלון? אם כן, אתה צריך לחבר אותו לפורט הLAN בשני הנתבים.
ולדעתי כל עניין הקרינה זה שטויות, העוצמה חלשה מאוד ועד היום אין שום הוכחה מדעית שקרינה כזו מזיקה. מה גם שאתה בטח מסתובב עם מכשיר סלולרי בכיס כל היום, ובין אנשים אחרים שמסתובבים עם מכשירים כאלה בכיס ובין אנטנות סלולריות ורשתות אלחוטיות של השכנים, טלפונים אלחוטיים (שפועלים באותו תדר, אגב) ועוד ועוד.. אבל אם זה עושה לך שקט בלב אז מי אני שאגיד אחרת.
אחד מהנתבים האלה משמש כנתב? או ששניהם משמשים רק כמתג ו\או נקודת גישה?
למה בכלל יש מתג בסלון אם יש שם נתב עם 4 פורטים? (או שלא הבנתי נכון)
אם אני מבין נכון, יש כבל שעובר מהחדר לסלון? אם כן, אתה צריך לחבר אותו לפורט הLAN בשני הנתבים.
ולדעתי כל עניין הקרינה זה שטויות, העוצמה חלשה מאוד ועד היום אין שום הוכחה מדעית שקרינה כזו מזיקה. מה גם שאתה בטח מסתובב עם מכשיר סלולרי בכיס כל היום, ובין אנשים אחרים שמסתובבים עם מכשירים כאלה בכיס ובין אנטנות סלולריות ורשתות אלחוטיות של השכנים, טלפונים אלחוטיים (שפועלים באותו תדר, אגב) ועוד ועוד.. אבל אם זה עושה לך שקט בלב אז מי אני שאגיד אחרת.
אוקי אני יסביר את עצמי שוב כרגע יש לי ראוטר בחדר ממנו יוצא כבל רשת לסלון שמתחבר למתג המתג מתחבר לXBOX,לטלווזיה ולמערכת
אני יכול גם לחבר אותם בחיבור אלחוטי אבל עדיף עם כבל בגלל האיכות שאני מריץ סרטים כבדים לטלווזיה
מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר עוד ראוטר אלחוטי בסלון במקום המתג....
ולבטל את האופצייה של האלחוטי בחדר......
חיברתי LAN TO LAN אבל לא עובד....
הקרינה
זה בשביל השקט שלי כי הראוטר ממש מתחת לרגליים שלי ואני שעות על המחשב רוב היום
אני יכול גם לחבר אותם בחיבור אלחוטי אבל עדיף עם כבל בגלל האיכות שאני מריץ סרטים כבדים לטלווזיה
מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לחבר עוד ראוטר אלחוטי בסלון במקום המתג....
ולבטל את האופצייה של האלחוטי בחדר......
חיברתי LAN TO LAN אבל לא עובד....
הקרינה
זה בשביל השקט שלי כי הראוטר ממש מתחת לרגליים שלי ואני שעות על המחשב רוב היום