לא מצליח לקבל מהירות 100 מגה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #141 

תראה בבקשה תמונה של הנתונים מהמודם שלך.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #142 

עדכון: התקשרו אליי מהנדסה של הוט, נאמר לי מהבדיקות שהם עשו הם לא מצאו תקלה או משהו שיגרום לכך וטוענים שהבעייה נובעת מאצלי.
צחקתי כשזה נאמר לי, אמרתי נכון.... בלילה הנתב שלי אוכל תרד והוא ניהיה ממש חזק נכון?

בכל אופן זה מגיע למצב שביום שישי אני קיבלתי 23 מגה והם גם מודעים לזה אבל לפי הדברים של הנדסה אמרו שהם לא יכולים לעשות כלום כי הם לא רואים שהמערכת מזהה עומס, אז אמרתי להם שהמערכת שלכם כנראה מקולקלת או שהיא לא יודעת כיצד לזהות עומס.

רק שתדעו:
בניתי סקריפט שבעצם מריץ בדיקה מהאתר של הוט, הורדה של הקובץ בדיקת מהירות של 1GB מהאתר שלהם, ואחרי שהוא מסיים , הורדה נוספת ממשיכה ובעצם ככה בלופ אין סופי.
במשך יומיים וחצי הרצתי את הבדיקה וראית תוצאות חופפות, שמבערך שעה 2 בלילה ועד 16:00 אני מקבל 100 קבוע, ולאחר מכן זה יורד בשעות העומס עד ל50 מגה ביום רגיל.
ואת כל זה אני בעצם יכול לראות מסוכם בתוך הנתב שלי שנותן סטטיסטיקה יומית של מהירות ממוצעת כל 5 דקות למשך יממה וחצי וראיתי שם את כל האטה הזאת מה שבשורה תחתונה מעיד על עומס, כמה עומס? עד כדי כך כאשר אני מקבל 50 מגה הורדה הפינגים שלי הולכים לבקר את אלוהים והגלישה שלי ? בדיוק כמו גלישה בכינרת...

אז הסיכום הוא שחברת הוט כמה שהיא טוענת שהיא השתפרה וכמה שאנשים מתים עלייה לא תקינה בעליל וגם הטיפול ?! איזה טיפול..... :roll:
אז בסופו של עניין אני אחזור לבזק וCHIEF ועוד כמה חברים התווכחו איתי ועם JPOST גם פה וגם בפורום אחר שמה שקרה אז ובעצם קורה גם ברגע זה "לא קיים יותר"
איך אומרים? IN YOUR FACE :lol: (אל תתבאסו אבל זאת האמת)

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #143 

Class889 כתב:עדכון: התקשרו אליי מהנדסה של הוט, נאמר לי מהבדיקות שהם עשו הם לא מצאו תקלה או משהו שיגרום לכך וטוענים שהבעייה נובעת מאצלי.
צחקתי כשזה נאמר לי, אמרתי נכון.... בלילה הנתב שלי אוכל תרד והוא ניהיה ממש חזק נכון?

בכל אופן זה מגיע למצב שביום שישי אני קיבלתי 23 מגה והם גם מודעים לזה אבל לפי הדברים של הנדסה אמרו שהם לא יכולים לעשות כלום כי הם לא רואים שהמערכת מזהה עומס, אז אמרתי להם שהמערכת שלכם כנראה מקולקלת או שהיא לא יודעת כיצד לזהות עומס.

רק שתדעו:
בניתי סקריפט שבעצם מריץ בדיקה מהאתר של הוט, הורדה של הקובץ בדיקת מהירות של 1GB מהאתר שלהם, ואחרי שהוא מסיים , הורדה נוספת ממשיכה ובעצם ככה בלופ אין סופי.
במשך יומיים וחצי הרצתי את הבדיקה וראית תוצאות חופפות, שמבערך שעה 2 בלילה ועד 16:00 אני מקבל 100 קבוע, ולאחר מכן זה יורד בשעות העומס עד ל50 מגה ביום רגיל.
ואת כל זה אני בעצם יכול לראות מסוכם בתוך הנתב שלי שנותן סטטיסטיקה יומית של מהירות ממוצעת כל 5 דקות למשך יממה וחצי וראיתי שם את כל האטה הזאת מה שבשורה תחתונה מעיד על עומס, כמה עומס? עד כדי כך כאשר אני מקבל 50 מגה הורדה הפינגים שלי הולכים לבקר את אלוהים והגלישה שלי ? בדיוק כמו גלישה בכינרת...

אז הסיכום הוא שחברת הוט כמה שהיא טוענת שהיא השתפרה וכמה שאנשים מתים עלייה לא תקינה בעליל וגם הטיפול ?! איזה טיפול..... :roll:
אז בסופו של עניין אני אחזור לבזק וCHIEF ועוד כמה חברים התווכחו איתי ועם JPOST גם פה וגם בפורום אחר שמה שקרה אז ובעצם קורה גם ברגע זה "לא קיים יותר"
איך אומרים? IN YOUR FACE :lol: (אל תתבאסו אבל זאת האמת)
...
הכל תלוי באזור מגורים.
אבל נחמד לעשות את הבדיקה שעשית עם ההורדה של הקובץ 1GB.
אתה יכול להראות לי איך אתה עושה את זה ואני יעשה גם לראות את מצב התשתית אצלי.

tiger2013
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #144 

Class889 אז אני מבין שחזרת לתשתית בזק סופית?
לי גם יש את אותו הבעייה שתיארת עם הוט מ 2 בלילה עד 4 צוהורים גלישה רגילה ואחר כך מסורבלת עם פיינגים גבוהים
יש מה לעשות עם זה<? או שחבל על הזמן?

AdamPonte
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שם מלא: Adam Ponte
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #145 

לא יודע מה איתכם אני מחובר בהוט ואני בנתיים נהנה..

חשוב לציין ששפכתי בפני הוט טענות קשות על החיבור שלהם הייתי מחובר לספק אינטרנט שאינו יכול לתת לי חיבור ללא חייגן (לא נציין שמות)
וכנראה זו הסיבה שלא הצלחתי לקבל 100M היו לי טענות להוט נורא קשות שיחות עם צעקות והאשמות נוראיות כי הגעתי ל 40 מקסימום 50M
לאחר שעברתי לבזק בין לאומי חיבור ללא חייגן אני קבוע על 100M-101M ולפעמים גם 102M

אין לי בעיה להוריד בטורנטים בכלל
אני חושב שהוט פשוט עשו מהלך שלבזק עדיין אין תושבה לו.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #146 

tiger2013 כתב:Class889 אז אני מבין שחזרת לתשתית בזק סופית?
לי גם יש את אותו הבעייה שתיארת עם הוט מ 2 בלילה עד 4 צוהורים גלישה רגילה ואחר כך מסורבלת עם פיינגים גבוהים
יש מה לעשות עם זה<? או שחבל על הזמן?
...
אין כל כך מה לעשות.
כמו שאתה רואה שזה הגיע למצב שדיברתי עם ההנדסה של הוט והם לא הולכים לעשות שום דבר בידיעה שאני מקבל בשעות העומס גם 20 מגה.
פינגים? בכלל לא דיברנו על זה כי כמובן שזה בכלל זוועה.

tiger2013
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #147 

רגע שקיבלת 20 מגה בשעת עומס זה היה באתר של הוט? או באתר אחר?

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #148 

באתר של הוט כמובן, אני מתלונן על התשתית לא על הספק.

AdamPonte
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שם מלא: Adam Ponte
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #149 

Class889 כתב:באתר של הוט כמובן, אני מתלונן על התשתית לא על הספק.
...
הוט מתחייבים באתר שלהם לבין 70- 100 פחות מזה לא מקובל

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #150 

העובדות מצביעות אחרת.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”