autodl-irssi IRC בווינדוס , ומתאים לuTorrent וDeluge מישהו מעוניין במדריך?
-
Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אחרי כמה נסיונות בלחפש איך להשתמש בIRC RSS במקום הRSS הרגיל שהוא כל כמה דקות, מצאתי דרך להשתמש בIRC RSS בווינדוס ואפשר להשתמש כמעט בכל קליינט עם זה, השאלה האם מישהו כאן רוצה מדריך לזה?
לאלה שלא יודעים מה זה:
אם אתה מגדיר הורדה דרך RSS מה שבעצם קורה, הקליינט שלך לדוגמא יוטורנט כל 20 דקות מתחבר לשרת RSS של TL לדוגמא ובודק האם פילטר כלשהו שהגדרת חל על אחד הטורנטים שברשימה של הRSS שהוא קיבל
במידה וזה מתאים אז הוא יתחיל להוריד את הטורנט באופן אוטומטי.
לעומת זאת, IRSSI-AUTODL מאזין לשרת IRC לערוץ של TL לשיחרורים.
כשמישהו מעלה טורנט בTL מיד הטורנט מתווסף לאותו ערוץ שנקרא tlannounces.
מה שזה אומר שאיך שמישהו מעלה את הטורנט אתה כבר תתחיל להוריד אותו.
בערוץ IRC זה מתווסף עוד לפני שזה מגיע לאתר עצמו. הטורנט יתווסף לאתר רק ברגע שהמעלה סיים את הHASH CHECK של הקבצים ושהוא במצב seeding, רק אז הוא יהיה באתר (זה מין הגנה/הגדרה שאותם אתרים משתמשים)
סתם לדוגמא, מישהו מעלה משחק של 15GB , איך שהמעלה העלאה את הטורנט זה יתווסף בערוץ IRC
אבל זה יגיע לאתר אחרי רק איזה 5 דקות, כי לוקח דיי הרבה זמן לעשות HASH CHECK לטורנט כזה גדול.
לאלה שלא יודעים מה זה:
אם אתה מגדיר הורדה דרך RSS מה שבעצם קורה, הקליינט שלך לדוגמא יוטורנט כל 20 דקות מתחבר לשרת RSS של TL לדוגמא ובודק האם פילטר כלשהו שהגדרת חל על אחד הטורנטים שברשימה של הRSS שהוא קיבל
במידה וזה מתאים אז הוא יתחיל להוריד את הטורנט באופן אוטומטי.
לעומת זאת, IRSSI-AUTODL מאזין לשרת IRC לערוץ של TL לשיחרורים.
כשמישהו מעלה טורנט בTL מיד הטורנט מתווסף לאותו ערוץ שנקרא tlannounces.
מה שזה אומר שאיך שמישהו מעלה את הטורנט אתה כבר תתחיל להוריד אותו.
בערוץ IRC זה מתווסף עוד לפני שזה מגיע לאתר עצמו. הטורנט יתווסף לאתר רק ברגע שהמעלה סיים את הHASH CHECK של הקבצים ושהוא במצב seeding, רק אז הוא יהיה באתר (זה מין הגנה/הגדרה שאותם אתרים משתמשים)
סתם לדוגמא, מישהו מעלה משחק של 15GB , איך שהמעלה העלאה את הטורנט זה יתווסף בערוץ IRC
אבל זה יגיע לאתר אחרי רק איזה 5 דקות, כי לוקח דיי הרבה זמן לעשות HASH CHECK לטורנט כזה גדול.
אם כבר מדברים על RSS FEED ו TL
כבר כמה ימים אני מנסה לחשוב על פיתרון לבעיה הבאה..
במידה והמחשב סגור יום או כמה שעות ולא מתקבל אצלי עדכון RSS FEED ההורדות האוטומטיות כבר לא יפעלו כיוון שהן כבר לא יופיעו ב-RSS שאני יקבל ברגע שאפעיל מחדש את המחשב
אז צריך למצוא פיתרון ל BACKLOG כאשר המחשב היה סגור... שידע לעדכן אותי בכל מה שפספסתי... ולא אהיה צריך לרוץ ולהוריד ידנית כל מה שעבר כבר...
השאלה אם יש לזה פיתרון אם אתה מכיר אתר שמתחזק בעצם BACKLOG כזה ל TL או משהו
כבר כמה ימים אני מנסה לחשוב על פיתרון לבעיה הבאה..
במידה והמחשב סגור יום או כמה שעות ולא מתקבל אצלי עדכון RSS FEED ההורדות האוטומטיות כבר לא יפעלו כיוון שהן כבר לא יופיעו ב-RSS שאני יקבל ברגע שאפעיל מחדש את המחשב
אז צריך למצוא פיתרון ל BACKLOG כאשר המחשב היה סגור... שידע לעדכן אותי בכל מה שפספסתי... ולא אהיה צריך לרוץ ולהוריד ידנית כל מה שעבר כבר...
השאלה אם יש לזה פיתרון אם אתה מכיר אתר שמתחזק בעצם BACKLOG כזה ל TL או משהו