טלויזיה של פיליפס,אחריות אלקטרה - פשוט לא...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
yosir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

רכשתי טלויזיה 40PFL8065H עם אחריות של אלקטרה מתוך מחשבה שזה מותג אמין ואיכותי... טעות...
מעבר לשטויות שאין טעם לפרט פה , לפני יותר משבוע טלויזיה הפסיקה להציג תמונה... ללא שום סיבה מיוחדת.
פניתי לאלקטרה וזוהי השתלשלות העניינים:
טכנאי הגיע ביום השלישי לאחר שהתקשרתי,כמובן קיבלתי טלפון שהוא עומד לאחר מעבר לטווח השעתיים וכאשר אמרתי שזה לא מקובל עליי - נאמר לי כי מותר להם לאחר לאחר מעבר לזמן שהוגדר בשעתיים לפי החוק - אחלה גישה
טכנאי לקח את הטלויזיה ועד היום לא שמעתי מהם.
היום התקשרו אלי ואמרו לי שטלוויזיה שלי בתיקון עד ל 21.4 כי צריך להחליף מסך.הציעו לי טלויזיה חלופית לא באותו גודל ואיכות (של MAG בגודל 32") ,לאחר ששאלתי למה כזה עם היה לי 40" של פיליפס,קיבלתי תשובה מדהימה שלא כתוב באחריות איזו טלויזיה חלופית אני אמור לקבל אז... אמרתי כבר אחלה גישה?
לאחר מכן אמרו לי שבעוד שבוע יוכלו לתת לי 42" ורק אז (כמובן בכלל לא דובר על דגם וכו) לאחר מכן נאמר לי שיעבירו את הפנייה שלי הלה ו... זהו , לא שמעתי מאז...
אני לא מבין איך טלויזיה שאמורה להיות איכותית מתקלקלת אחרי פחות משנתיים,אני לא מבין איך תיקון לוקח חודש,אני לא מבין את כל הגישה של אלקטרה ובאופן כללי לא מבין איך הסתבכתי עם הטלויזיה הזאת ולמה לא קראתי ביקורות
חברים,מה אתם ממליצים לעשות?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

"טלויזיה שאמורה להיות איכותית מתקלקלת אחרי פחות משנתיים" מוצר חשמלי יכול להתקלקל אחרי חצי שנה ואחרי 10 שנים.
אף אחד לא יכול לדעת מתי יתקלקל.

בטח תיכף יגיב מישהו מאלקטרה ויעזרו לך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

yosir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מפריע לי פה בעיקר ההתנהלות של אלקטרה - זה ניראה כאילו הם עושים את המינימום הנדרש ואפילו קצת פחות עד כמה שניתן למתוח,אני מבין שזה ישראל וכו אבל עדיין... פגשתי חברות הוגנות גם כאדם פרטי וגם מתוקף תפקידי שאין לי מילה רעה להגיד אליהם.
וחוץ מזה ,סתם מעצבן,הייתה לי טלויזיה הרבה יותר זולה שהחזיקה אצלי 8 שנים

yosir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

עידכון

שליחה #4 

דיברתי עם טל מאלקטרה שהתקשר אליי ,חבל שזו לא הייתה החוויה הראשונה שלי - סגנון אחר,גישה אחרת,כך זה צריך להיות - אעדכן בהתפתחות

yosir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

קיבלתי אתמול טלויזיה חלופית באותה רמה כמו שלי ,אמנם שליח הגיע ללא שום קשר לשעה שקבענו - אך ברוח החג - דיינו

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”