צריך עזרה בחיבור סאב אקטיבי למגבר 4 ערוצים ללא יציאה לסאב
http://www.siz.co.il/my/dmjdmyyq12yo.jpg
במגבר יש יציאה ל4 רמקולים ובעזרת המגבר אני יכול ביציאה של הסאב להוריד את הטריבל ולהגביר את הבאס..
אבל הבעיה שלי זה שהסאב לא עובד בכלל שאני מחבר חוט חשוף בינו לבין המגבר,
אשמח לשמוע עצות/רעיונות/הסבר איך להפעיל את הסאב.
צירפתי תמונה של הסאב.
במגבר יש יציאה ל4 רמקולים ובעזרת המגבר אני יכול ביציאה של הסאב להוריד את הטריבל ולהגביר את הבאס..
אבל הבעיה שלי זה שהסאב לא עובד בכלל שאני מחבר חוט חשוף בינו לבין המגבר,
אשמח לשמוע עצות/רעיונות/הסבר איך להפעיל את הסאב.
צירפתי תמונה של הסאב.
נערך לאחרונה על ידי itayasis ב 24/03/2013 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
התמונה לא ברורה, אבל נראה שהסאב שלך יכול לשמש גם כפסיבי - לקבל אות מוגבר לחיבורי הרמקולים שלו.
בהנחה שאתה רוצה להשתמש במגבר הפנימי של הסאב ושיהי אקטיבי, אתה חייב לחבר לו אות לא מוגבר מיציאת Pre out של המגבר: או מיציאת Sub יעודית, או מיציאת אודיו ל-Tape או VCR (במקרה כזה אתה צריך לכוון ידנית את ה-Crossover בסאב, כי המגבר יוציא לו את כל התדרים).
בהצלחה.
בהנחה שאתה רוצה להשתמש במגבר הפנימי של הסאב ושיהי אקטיבי, אתה חייב לחבר לו אות לא מוגבר מיציאת Pre out של המגבר: או מיציאת Sub יעודית, או מיציאת אודיו ל-Tape או VCR (במקרה כזה אתה צריך לכוון ידנית את ה-Crossover בסאב, כי המגבר יוציא לו את כל התדרים).
בהצלחה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
ממש תודה על העזרה, אבל לא עובד לי
אחרי שחיברתי תמגבר ואת הסאב, בקדימה של המגבר אפשר לבחור מצבים: aux, tape
שרק ה aux דלוק לבד השירים פועלים ( עדין הסאב לא..)
ושגם ה aux וגם ה tape דלוקים במגבר כלום לא עובד...
יתכן שמשהו תקול או שאני מפספס משהו ?
אחרי שחיברתי תמגבר ואת הסאב, בקדימה של המגבר אפשר לבחור מצבים: aux, tape
שרק ה aux דלוק לבד השירים פועלים ( עדין הסאב לא..)
ושגם ה aux וגם ה tape דלוקים במגבר כלום לא עובד...
יתכן שמשהו תקול או שאני מפספס משהו ?
נסה לחבר את המחשב ישירות לסאב (לא דרך המגבר) - כך תבדוק אם הסאב תקין.
אם שמעת משהו מהסאב, חזור לחיבורים הקודמים (מחשב לכניסת AUX, סאב ליציאת TAPE REC).
ייתכן שכדי להוציא אות ליציאת TAPE המגבר שלך צריך להיות במצב מתאים - אולי יש כפתור שמפעיל את היציאה הזו.
אם שמעת משהו מהסאב, חזור לחיבורים הקודמים (מחשב לכניסת AUX, סאב ליציאת TAPE REC).
ייתכן שכדי להוציא אות ליציאת TAPE המגבר שלך צריך להיות במצב מתאים - אולי יש כפתור שמפעיל את היציאה הזו.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde