המלצה לכל מי שיש לו ניתוקים ב HOTBOX
פשוט להתחבר ל IP קבוע דרך הספק בלי תוספת , לא צריך הגדרות ולא תמיכה ,המכשיר ברגע שמחובר
לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי
אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין ,שהיה חייגן כן היו ניתוקים ,גם שהמודם מסונכרן ,כל הנורות דולקים
המודם לא מקבל כתובת ואז צריך להיכנס להגדרות ולעשות RESTART למודם שזה מעצבן .
חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי
,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את
המודם לחשמל ולגלוש .
לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי
אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין ,שהיה חייגן כן היו ניתוקים ,גם שהמודם מסונכרן ,כל הנורות דולקים
המודם לא מקבל כתובת ואז צריך להיכנס להגדרות ולעשות RESTART למודם שזה מעצבן .
חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי
,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את
המודם לחשמל ולגלוש .
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 24/03/2013 10:25, נערך 4 פעמים בסך הכל.
Bonanja כתב:אתה מתכוון לMPLS כן?
בכל מקרה, הפתרון הכי טוב זה להשתמש בהוטבוקס בתור מודם ולרכוש ראוטר פרטי....
אני מתכוון לכך שאין בכלל ,בכלל ניתוקים מאז שחוברתי ל IP קבוע דרך הספק ואין לי צורך בראוטר ,
הכל עובד טוב מאד ואני על 100M ,כל אפשרות של VPN עשתה צרות למרות שהמודם מסונכרן והתשתית מעולה
שים לב המודם לא מתנתק מהרשת של הוט !!! ,אלא מהחיבור הווירטואלי לספק (אין כתובת )
לכן חיבור קבוע דרך הרשת של הפנימית של הוט יוצר יציבות במכשיר = גלישה ללא ניתוקים בכלל .
כלומר במקום שאני אתחבר מהבית שלי ברשת וירטואלית לקבל IP
,אני מקבל דרך הוט את החיבור לספק באופן אוטומטי וקבוע, כך שאני מחבר את המודם לחשמל ,אני מחובר ויכול
לגלוש .
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם זה MPLS, איך אתה יודע שאין לך ניתוקים ?
הרי גם אם יש לך ניתוק, ה IP ישאר אותו דבר.
אתה גם לא 24 שעות ליד המחשב בבית, לכן אתה לא יכול לדעת שלא היה ניתוק.
תראה לנו Log נקי של המודם של כמה חודשים. אני עוד לא ראיתי כזה בהוט. גם לא של שבוע.
תראה לנו Log נקי של המודם של כמה חודשים. אני עוד לא ראיתי כזה בהוט. גם לא של שבוע.
אמרתי וכתבתי אין לי צורך בהגדרות ולא במעשיות,אחרי שעברתי עם בזק יסורים וניתוקיםjpost כתב:אם זה MPLS, איך אתה יודע שאין לך ניתוקים ?
תראה לנו Log נקי של המודם של כמה חודשים. אני עוד לא ראיתי כזה בהוט. גם לא של שבוע....
אני מבסוט ממה שיש בהוט ,עצם זה שזה גולש חלק 24 שעות מתי שאני רוצה ועצם זה שזה
מחובר ישירות מהוט לא דורש ממני שום נגיעה מיותרת ,מה אתה רוצה שאני אעשה משהו בכוח ,
זה גולש נקודה ,מחובר 24 שעות נקודה ותאמין לי יש גם שכן שעשינו מהלך דומה ואנחנו מרוצים .
אגב יש לך הוט או בזק .
- jpost
- חבר מביא חבר

בקיצור, זה לא שאין לך ניתוקים בהוט, לך זה פשוט לא מפריע בשימוש המינימלי שלך.
בתור אחד הבודדים, שגם לא מפריעים לו כמות הבאגים בממיר של הוט וגם לא מפריעה לו האיטיות הנוראה של הממיר, אי אפשר לקבל את הטענה שלך.
ברור שאתה לא רוצה להציג את ה Log של המודם שלך. הוא יהיה מלא בהודעות על ניתוקים כל כמה ימים, וזה במקרה הטוב.
ועוד רגע תגיד לנו שבגלל המחיר הנמוך זו חובתנו המוסרית לקבל מוצר נחות, שניתוקים זה בעצם מה שאנשים רוצים, ושאין לאף אחד זכות להתלונן...

בתור אחד הבודדים, שגם לא מפריעים לו כמות הבאגים בממיר של הוט וגם לא מפריעה לו האיטיות הנוראה של הממיר, אי אפשר לקבל את הטענה שלך.
ברור שאתה לא רוצה להציג את ה Log של המודם שלך. הוא יהיה מלא בהודעות על ניתוקים כל כמה ימים, וזה במקרה הטוב.
ועוד רגע תגיד לנו שבגלל המחיר הנמוך זו חובתנו המוסרית לקבל מוצר נחות, שניתוקים זה בעצם מה שאנשים רוצים, ושאין לאף אחד זכות להתלונן...
שימוש מינימלי ,הצחקת אותיjpost כתב:בקיצור, זה לא שאין לך ניתוקים בהוט, לך זה פשוט לא מפריע בשימוש המינימלי שלך.
...
גם את הסמארטפונים !!! על אותו HOTBOX
וכולם שואבים סרטים ו YOUTUBE במשך כל היום ,אנחנו רואים מאתר הסרטים בצפייה ישירה 4 סרטים במקביל
על כל מחשב באופן חלק ואין תלונה אחת ,אני לא יודע מה זה דף LOG ,אולי אותך זה מעניין ,אותי מעניין שזה עובד
,אגב אתה לקוח בזק או הוט לא ענית לי ..
זה מה שעובדי הוט עושים במשרד, במקום לתקן באגים?jonicom כתב:
שימוש מינימלי ,הצחקת אותי,יש לי 5 מחשבים 4 ניידים פעילים קבוע ,אחד נייח לא פעיל קבוע ואל תשכח
וכולם שואבים סרטים ו YOUTUBE במשך כל היום ,אנחנו רואים מאתר הסרטים בצפייה ישירה 4 סרטים במקביל
על כל מחשב באופן חלק ואין תלונה אחת ,אני לא יודע מה זה דף LOG ,אולי אותך זה מעניין ,אותי מעניין שזה עובד
...
giladl כתב:זה מה שעובדי הוט עושים במשרד, במקום לתקן באגים?jonicom כתב:
שימוש מינימלי ,הצחקת אותי,יש לי 5 מחשבים 4 ניידים פעילים קבוע ,אחד נייח לא פעיל קבוע ואל תשכח
......
אני לא עובד הוט ותאכל את הלב ,אם כל כך מפריע הבאגים במג'יק לך תעבור ל YES ,אבל אתה
מפחד לעבור ל YES כי אתה יודע המוצר של הוט טוב יותר ,אחרת היית עובר מזמן ל YES .
אח...עלית עליי !
אתה לא מפסיק לסנגר על הוט - מבחינתך הכל מושלם אצלם וגם אם מנסים להרעיש קצת כדי לדרבן אותם לתקן דברים זה לא מוצא חן בעיינך.
לדעתי הוט לא שלחו אותך לפורום אחרת מצבם באמת חמור, אבל כל הכבוד על היוזמה אולי תקבל עובד מצטיין ותוספת 50 שקלים למתנה של פסח
אתה לא מפסיק לסנגר על הוט - מבחינתך הכל מושלם אצלם וגם אם מנסים להרעיש קצת כדי לדרבן אותם לתקן דברים זה לא מוצא חן בעיינך.
לדעתי הוט לא שלחו אותך לפורום אחרת מצבם באמת חמור, אבל כל הכבוד על היוזמה אולי תקבל עובד מצטיין ותוספת 50 שקלים למתנה של פסח
זה נראה תמוהה שאתה כל היום אנטי הוט ונשאר לקוח שלהם ושאני שואל למה אתה לא עוזב אתה מפחד לענותgiladl כתב:אח...עלית עליי !
![]()
לדעתי הוט לא שלחו אותך לפורום אחרת מצבם באמת חמור, אבל כל הכבוד על היוזמה אולי תקבל עובד מצטיין ותוספת 50 שקלים למתנה של פסח...
אני קורא פה בפורום לא טוב בהוט או בבזק או ב YES אני עוזב ,זה אדם נורמלי לא טוב עוזב ,כמה פשוט !!!
,רק אתה נשאר בהוט וממשיך להתלונן ,למה אתה נשאר לא ענית לי ,אני באמת בישר ובתמים ממליץ לך
לעבור ל YES ובזק ,אבל אתה מתעקש להישאר בהוט ולהתלונן ,מוזר !!!.
- jpost
- חבר מביא חבר

jonicom פרופיל השימוש שלך לא מייצג משתמשים נורמליים. אתה מסונוור בהערצה ולא מסוגל לראות את המציאות.
אני בטוח שגם כשהאינטרנט מתנתק לך, אתה מאשים את מערכת ההפעלה, החומרה במחשב או ספקים בחו"ל. הרי ברור שלא יכול להיות שזה נובע מהוט. בהוט אין ניתוקים, נקודה.
גם כשהממיר של הוט נתקע, זה רק בגלל שימוש לא נכון, בטוח לא בגלל באגים.
והממיר של הוט לא איטי, זה המפעיל שמהיר מידי. להוט הרי הממיר המתקדם ביותר בעולם, עם התוכנה הטובה והיציבה בשוק.
ואם בכל זאת מוכחים שיש בעיות, אז המחיר הוא הדבר החשוב כאן. הוא נמוך, ולכן גם איכות המוצר. למי שזה לא טוב, אין כל זכות להתלוננן, או חס וחלילה לכתוב על זה כאן באתר. פשוט שיעזוב את הוט. הוט לא צריכים לקוח דפוק כזה.
זה מה שאתה חוזר וטוען כאן באופן בלתי פוסק באתר...
אני בטוח שגם כשהאינטרנט מתנתק לך, אתה מאשים את מערכת ההפעלה, החומרה במחשב או ספקים בחו"ל. הרי ברור שלא יכול להיות שזה נובע מהוט. בהוט אין ניתוקים, נקודה.
והממיר של הוט לא איטי, זה המפעיל שמהיר מידי. להוט הרי הממיר המתקדם ביותר בעולם, עם התוכנה הטובה והיציבה בשוק.
ואם בכל זאת מוכחים שיש בעיות, אז המחיר הוא הדבר החשוב כאן. הוא נמוך, ולכן גם איכות המוצר. למי שזה לא טוב, אין כל זכות להתלוננן, או חס וחלילה לכתוב על זה כאן באתר. פשוט שיעזוב את הוט. הוט לא צריכים לקוח דפוק כזה.
זה מה שאתה חוזר וטוען כאן באופן בלתי פוסק באתר...
רגע אתה בבזק או בהוט ,למה אתה מתחמק מהשאלה ,זה נראה לך נורמלי שאני שואל פעמיים ואתה מתחמקjpost כתב:jonicom פרופיל השימוש שלך לא מייצג משתמשים נורמליים. אתה מסונוור בהערצה ולא מסוגל לראות את המציאות.
זה מה שאתה חוזר וטוען כאן באופן בלתי פוסק באתר......
,אתה כנראה בבזק לכן אתה מתחמק ,
אני אומר דבר פשוט אתה תצדיק אותי שבזק ו YES טובים כלקוח שלהם ואני מאמין לך ש הם טובים
ותעזור לאיש נחמד להתחבר ל YES ובזק בלי פחד ,כך שיהיה מרוצה , אני פשוט הגיוני פה .
אני קורא פה כל היום על אנשים שעוברים מצד לצד ויש כאלה שמתעקשים להישאר במקום שהם לא אוהבים.
.
נערך לאחרונה על ידי jonicom ב 24/03/2013 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
המוצר של הוט בסדר גמור ,זה שאתם מנסים להדביק לו באגים בכוח זה מקנאה נטו .
ועכשיו לפי פורום ערוצי לווין וכבלים עולים עוד 3 ערוצי דיסקברי ב HOT אחד ב HD מה שמוכיח שבנוסף ל 4 ערוצים
של נישיונל ג'אוגרפיק 2 מהם ב HD יהיו 7 ערוצי מדע וטבע מחו"ל מהם 3 ערוצים ב HD
ואם בא לכם לקנא תקנו ובצדק .
ועכשיו לפי פורום ערוצי לווין וכבלים עולים עוד 3 ערוצי דיסקברי ב HOT אחד ב HD מה שמוכיח שבנוסף ל 4 ערוצים
של נישיונל ג'אוגרפיק 2 מהם ב HD יהיו 7 ערוצי מדע וטבע מחו"ל מהם 3 ערוצים ב HD
ואם בא לכם לקנא תקנו ובצדק .
אני לא עובד בהוט ב 100% ,אני מתעסק במחשבים בחברה קטנהgiladl כתב:jonicom, עכשיו ברצינות.
אפשר לשאול בן כמה אתה ואיפה אתה עובד?...
, אני חושב שאנשים צריכים להיות יותר בוגרים בהחלטות
שלהם ופחות להתעסק ב לחזור על עצמם ,המוצר של הוט בסדר גמור האינטרנט פועל טוב מאד על 100 מגה,
אני רואה יתרונות , מותר לאנשים להגיד לא טוב לי בזק\ HOT\ YES אבל לחזור על עצמם כמו JSPOT
באגים באגים ניתוקים כמו תוכי זה לא לעניין, כי הוא לקוח בזק בכלל מה הוא יודע על הוט .
אני קורא פה כל יום על אנשים שעשו החלטה לעבור וטוב להם
לשנות כלום , קשה לי להבין אותך ,איך אדם שלא אוהב את אשתו ,לא מתגרש ממנה בגלל בושה מהמשפחה
בגלל מה ??? ואל תגיד לי בגלל מחיר כי זה כמעט אותו מחיר למעט החבילה הכוללת של כל הערוצים שבה יש הבדל .
אני כבר לא יודע אם אתה מדבר רציני או שהחלטת להסתלבט פה... תתקשר להוט ותגיד להם הממיר נתקע לי ובלה בלה בלה, הנציגה תגיד לך: כן אנחנו מודעים לתקלות שיש עם הממיר ואנו מנסים לתקן אותן, בקרוב תצא גרסה חדשה.jonicom כתב:אני לא עובד בהוט ב 100% ,אני מתעסק במחשבים בחברה קטנהgiladl כתב:jonicom, עכשיו ברצינות.
אפשר לשאול בן כמה אתה ואיפה אתה עובד?...
, אני חושב שאנשים צריכים להיות יותר בוגרים בהחלטות
שלהם ופחות להתעסק ב לחזור על עצמם ,המוצר של הוט בסדר גמור האינטרנט פועל טוב מאד על 100 מגה,
אני רואה יתרונות , מותר לאנשים להגיד לא טוב לי בזק\ HOT\ YES אבל לחזור על עצמם כמו JSPOT
באגים באגים ניתוקים כמו תוכי זה לא לעניין, כי הוא לקוח בזק בכלל מה הוא יודע על הוט .
אני קורא פה כל יום על אנשים שעשו החלטה לעבור וטוב להםולכן במידה והביקורת שלך לא תעזור
לשנות כלום , קשה לי להבין אותך ,איך אדם שלא אוהב את אשתו ,לא מתגרש ממנה בגלל בושה מהמשפחה
בגלל מה ??? ואל תגיד לי בגלל מחיר כי זה כמעט אותו מחיר למעט החבילה הכוללת של כל הערוצים שבה יש הבדל ....
ההבדל בין טריפל בהוט לבין כל חבילה של יס+בזק היא גדולה מאוד בהסתכלות לטווח ארוך.