בעיה בזיהוי סרטים (כותרים ותקצירים) בXBMC , ועוד שאלה קטנה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
sharonderzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם:

ברשותי מחשב נייד חדש של סמסונג שיושב בסלון ומחובר ישירות ל 58V10 של פנסוניק.
כמו כן ברשותי מחשב נייח שנמצא בחדר, שם אני מוריד את הסרטים ומאחסן אותם בכונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB.
הכונן הקשיח מחובר ב USB לקופסת ה-private box של בזק בינלאומי.

עכשיו לבעיה:

כאשר אני עושה הוספת מקור דרך UPNP הוא מזהה את הכונן וגם מראה את הסרטים אך לאחר שאני בוחר את תקיית הסרטים הוא לא נותן את האפשרות לבחור באיזה סקריפט להשתמש ( למשל אתר SRATIM) כדי לקבל את הכותר עצמו ואת התקציר.
( הוא כן מצליח לנגן את הסרטים וגם הכתוביות ופורמטי הסאונד עובדים מצויין) אני פשוט רוצה ליצור ספריה והוא לא מאפשר לי...

חשוב לציין שבכל הסרטים אשר יושבים במחשבהנייד: הפעולה כן מצליחה והוא מזהה את כולם נותן תקצירים בעברית וגם כותרים.

ועכשיו לשאלה הקטנה :

איך לעזאזל אני משדרג לגירסה 12.1 דרך ה XBMC עצמו חפרתי בכל ההגדרות ולא מצאתי אפשרות לשדרוג ידני. אני כרגע עם גרסה 12.0 ומעטפת ACE .

תודה מראש שרון.

pacooka
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

1. בשימוש UPNP אתה לא זוכה לבחור את ה scraper שלך ( sratim, TMDB),
אתה משתמש ב UPnp על מנת לבצע חיבור מהיר לתיקיית סרטים\מוזיקה מקומית. אולי תעשה מה שאני עשיתי, פשוט תעתיק את כל תיקיית (XBMC (appdata->roaming->XBMC אל המחשב החדש בסלון, זה עובד כמו קסם.
UPNP מתאים יותר להצגה מהירה של סרט ללא הגדרות , למשל מטלפון חכם, שבו לא תרצה להעמיס הרבה תיקיות וקבצים.

2. שדרוג ה XBMC הוא חיצוני, פשוט התקן את הגרסה 12.1 על הגרסה הקיימת, השדרוג הוא אוטומטי.

sharonderzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

תודה רבה

שליחה #3 

הבנתי הסבר מעולה!!!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”