על הוט, הממיר שלה ומה שהוא עושה לטלוויזיות HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
OmriF פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב וחג שמח חברים.
ארצה לספר לך סיפור שיעניין לדעתי מספר רב של לקוחות שנכוו מהממירים של HOT. תחזיקו חזק, יקח כמה דקות, אבל זה כדאי.

לפני כחודשיים, במהלך תקופת החורף המוזרה שחווינו במדינותנו השחונה, טלוויזית הפלזמה LG 42' ששימשה אותנו נאמנה כמה שנים טובות בסלון, החליטה להפסיק להציג תמונה. לא הבנו למה ובאיזה מחלה היא חלתה, ואז בהעברה לחיבור שאינו HDMI התמונה נראתה. הממיר,MagicHD, כאמור, כבוי, שרוף, אינו מגיב לחשמל.
מזמינים נציג של HOT, מחליף ממיר, מחבר ל-HD, רואה שלא עובד, מחבר RCA והתכוון ללכת. הסברתי לו בניחותה שהממיר היה מחובר ל-HDMI, ו-RCA לא בא בחשבון. הבחור אומר שה-HDMI לא עובד. מוזר. עבד עד שהממיר שלכם החליט לשרוף את עצמו. "לא באחריותי, דברו עם עם התמיכה". הבחור הלך והטלפון כבר חייג לנציגה שבהתחלה התנערה ואז הלכה להתייעץ עם מנהל, שאמר לה שנזמין טכנאי מוסמך שאכן יזהה שהבעיה נבעה מהממיר.

יום חדש הפציע, כוס קפה ומצלצלים ל-ח"י, היבואן הרשמי של LG, והחברה מימנה נקנתה הטלוויזיה. מתייעצים עם מנהל השירות שאומר כי הוא מכיר את התקלות הנ"ל וזה לא פעם ראשונה שהם מתמודדים עם ממירים סוררים של HOT.
הטכנאי של ח"י, הציץ 2 דק' על הטלוויזיה, הכריז על כרטיס ראשי בעייתי, 1000 שקל תיקון. "רגע רגע, איך זה קרה?" אמרתי. "הא, כנראה הממיר של HOT, נתקל בזה כמה פעמים בשבוע". כמובן שביקשתי שירשום את זה שחור על גבי דף צהוב. לאחר התייעצות עם מנהל השירות שלהם, החליט לנסח לי לי את זה. אמרתי תודה, וסירבתי כרגע לתיקון הכרטיס.

ועכשיו בקיצור:
טלפון ל-HOT, שולחים את מסמך הטכנאי, נציגה מעבירה למנהל, מנהל מעביר לוועדה, וועדה מעכבת. אנחנו מתקשרים ל-"אמון הציבור", הוט מתקשרים אלינו ומבקשים להגיע לסיכום של פיצוי כספי "חד פעמי, כמחווה טובה". הגיע צ'ק על סך סכום התיקון וביקור טכנאי ועוגמת נפש.

ובנוגע לטלוויזיה:
בסופו של דבר אני ואבי ביררנו קצת על הטלוויזיה והבנו שהאחראי על ה-HD זה ג'וק קטנטן שעולה כמה דולרים באייבי. הזמנו, הגיע, ובעזרת מעבדה של אבי להלחמות מיוחדות החלפנו את הג'וק. עובד, אבל יש בעיה קטנה /גדולה (אתם תגידו), ונשמח שתייעצנו לנו בפורום המתאים.

סיכום שלי: ראיתי המון חבר'ה שנפגעו מהממירים וחוו סיפור דומה, ואיכשהו התייאשו באמצע. אל תתייאשו, מדובר בהרבה כסף ובממירים בעייתים. אולי אחרי כמה מאות או אלפים טלוויזיות שידפקו, הם סוף סוף יחליפו את הממירים הבעייתים.

נ"ב: אין כיף יותר גדול מאשר צ'ק רשמי החתום על ידי חברת HOT. (l) (Y)

OmriF פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

מקפיץ את השרשור הזה עקב התחממות הנושא לאחרונה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”