היי,
אני עובר דירה ורוצה להקים תשתית קולנוע -
יש לי כרגע טלויזיה 42", מחשב PC בינוני עם 1TB דיסק קשיח. בבית יהיה גם חיבור אינטרנט במהירות ~10Mbit.
הרעיון- להוריד סרטים וסדרות למחשב הבינוני שלי, ולהזרים את המדיה דרך ה NUC לטלויזיה.
אני מתמקד ב NUC כי יש לי דרך להשיג אותו ב1100 ש"ח (במקום 1500 בארץ) כולל המשלוח ו 17% מס בארץ:
Intel Next Unit Computing (NUC) delivers stunning visuals and edge-of-your-seat performance in an ultra-small package. Comes pre-assembled with an Intel i3 Core processor, a D33217GK board, a chassis and power adapter.
1) האם הNUC מומלץ לצרכים שלי?
2) האם יש חשיבות לטיב מחשב ה"סרבר" שלי, שמאחסן את המדיה?
3) האם חיבור WiFi בין הסרבר לבין הNUC יאפשר צפיה חלקה או שעליי לחברם קווית?
4)האם הNUC יוכל לשמש גם כמחשב לכל מטרה בסלון (למשל, צפייה ב youtube, משחקים וכו')?
5) מה לגבי האודיו? האם אפשר לחבר רסיבר לNUC?
תודה
Intel NUC - וחיבור לרשת קולנוע ביתית:
-
DanielWeinstain
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
בקצרה ,הNUC הוא מחשב לכל דבר ,רק שהוא מבוסס על חומרה של אולטרהבוק בשביל צריכת החשמל הנמוכה ,הביצועים של מעבד כזה דיי מספקים ,אל תצפה לזה להתקרב לביצועים של i3 שולחני עם צריכת חשמל של פי 3/4 יותר ,אבל סך הכל מבחינת ביצועים הוא יספק לגלישה ,ניגון בלוריי בתלת מימד וכו' ,למשחקים הליבה הגראפית המובנת (HD4000 אם אני זוכר נכון) לא באמת תספק חוויה עדכנית ,אולי משחקים מיושנים מלפני כמה שנים כמו 2008-7 וגם זה לא בהגדרות גבוהות זה יוכל להריץ .. בקשר לסאונד המעבד הגראפי המובנה תומך בהוצאת כל פורמטי האודיו העדכניים (DTS HD , Dolby true HD והפורמטים הישנים כמו DD וDTS הרגיל ) דרך חיבור הHDMI של המכשיר ככה שלא יהיה בעיה לחבר את המכשיר למסך דרך רסיבר שיפענח את הסאונד.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
1. מה שקודמי אמר...
2. לא. יכול להיות אפילו פנטיום ישן, הוא רק מעביר את תכולת הקובץ כמו שהיא אל המחשב בסלון, שהוא זה שעושה את הפענוח.
3. חד משמעית - לא. מומלץ מאוד להעביר רשת קווית בבית - אם אין לך תשתית מוכנה, אפשר ללא חציבה ע"י השחלה בצינורות של נקודות הטלפון, שם יש הרבה מקום בצינורות לעוד כבל.
4. כן.
5. כן.
1. מה שקודמי אמר...
2. לא. יכול להיות אפילו פנטיום ישן, הוא רק מעביר את תכולת הקובץ כמו שהיא אל המחשב בסלון, שהוא זה שעושה את הפענוח.
3. חד משמעית - לא. מומלץ מאוד להעביר רשת קווית בבית - אם אין לך תשתית מוכנה, אפשר ללא חציבה ע"י השחלה בצינורות של נקודות הטלפון, שם יש הרבה מקום בצינורות לעוד כבל.
4. כן.
5. כן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"