ה- TV303D מבטיח להיות סטרימר זול, מלא בפיצ'רים, מהיר ותומך מלא בתלת מימד. האם הוא מצליח לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שהציבה חברת Dune HD?
שרשור תגובות: Dune TV-303D - סטרימר קטן לתלת מימד
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למאמר: Dune TV-303D - סטרימר קטן לתלת מימד

ה- TV303D מבטיח להיות סטרימר זול, מלא בפיצ'רים, מהיר ותומך מלא בתלת מימד. האם הוא מצליח לעמוד בסטנדרטים הגבוהים שהציבה חברת Dune HD?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אין כונן בלוריי - אין cinavia. זה בדיוק למה לא יישמו בנגן ניגון בלוריי מלא כלומר עם תפריטים - כי אז זה מכריח שימוש בcinavia
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עופר תודה רבה על הסקירה 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- YohananHemo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 151
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה רבה על הסיקור, מחכה כבר חודשיים שהמכשיר יגיע לחנויות בארץ.
דרך אגב ה zapitti עולה כסף?
דרך אגב ה zapitti עולה כסף?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
תודה על הסקירה המפורטת.
אפשר קצת לחדד את ענין ה "למעט הפוגה קצרה כשצופים בסרט בלוריי branched "
מה הכוונה הפוגה קלה? הנ"ל ינגן את התוכן ,ברצף כמו שצריך, או שתהיה הפוגה קלה בהתחלה? באמצע? תוך כדי ניגון?.
תלת /דו מיימד תובעני מוזרמים ברשת בצורה תקינה?
תודה
אפשר קצת לחדד את ענין ה "למעט הפוגה קצרה כשצופים בסרט בלוריי branched "
מה הכוונה הפוגה קלה? הנ"ל ינגן את התוכן ,ברצף כמו שצריך, או שתהיה הפוגה קלה בהתחלה? באמצע? תוך כדי ניגון?.
תלת /דו מיימד תובעני מוזרמים ברשת בצורה תקינה?
תודה
סקירה נהדרת.
רק חסר לי ביצועי רשת. בחיבור קווי, האם ניתו לנגן BR RIP משרת חיצוני? כנ"ל תלת מימד?
רק חסר לי ביצועי רשת. בחיבור קווי, האם ניתו לנגן BR RIP משרת חיצוני? כנ"ל תלת מימד?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
guyezra,
קומפוננט מעביר HD. כמדומני מסופק גם מתאם מתאים עם הסטרימר.
YohananHemo,
Zappiti הינו פתרון חינמי, אך לא חביב עלי בשל חוסר יציבות. בביקורת ל- Base 3D קיים קישור לפתרונות נוספים.
istarmini,
"הפוגה" זוהי מילה אחרת לגמגום. כפי שנכתב גם בביקורת ל- Base 3D, יתקיימו גמגומים בזמן ה- Playback בין קבצי m2ts.
ronenk7,
בשאיפה ברבעון הבא, אך כמובן שהתאריך עלול להתאחר עוד.
shayze,
הניגון תקין מהרשת, הדבר נכתב בכתבה.
m3csl,
תמיד אפשר לשפר, בכל דבר.
קומפוננט מעביר HD. כמדומני מסופק גם מתאם מתאים עם הסטרימר.
YohananHemo,
Zappiti הינו פתרון חינמי, אך לא חביב עלי בשל חוסר יציבות. בביקורת ל- Base 3D קיים קישור לפתרונות נוספים.
istarmini,
"הפוגה" זוהי מילה אחרת לגמגום. כפי שנכתב גם בביקורת ל- Base 3D, יתקיימו גמגומים בזמן ה- Playback בין קבצי m2ts.
ronenk7,
בשאיפה ברבעון הבא, אך כמובן שהתאריך עלול להתאחר עוד.
shayze,
הניגון תקין מהרשת, הדבר נכתב בכתבה.
m3csl,
תמיד אפשר לשפר, בכל דבר.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
guyezra
כן.
YohananHemo
היו לי המון בעיות עם Zappiti. הוא בגדול חוקי אם כי צריך לשלוח להם איזה אישור על כך שהקניה שלך חוקית. זה סיפור גם די מעצבן לקבל את האישור הזה. אני בכל מקרה די התייאשתי מהם.
istarmini
גמגום במעבר בין braches שזה לרוב באמצע הסרט. מרבית הסרטים אינם branched אבל זה מה שעלול לקרות.
לא היו לי בעיות עם דו ותלת מימד דורשניים. הייתי אומר ש-The hobbit הוא דורשני למדי (הוא מפורק לשני דיסקים מפעת חוסר מקום) ולא היו בו בעיות.
כן.
YohananHemo
היו לי המון בעיות עם Zappiti. הוא בגדול חוקי אם כי צריך לשלוח להם איזה אישור על כך שהקניה שלך חוקית. זה סיפור גם די מעצבן לקבל את האישור הזה. אני בכל מקרה די התייאשתי מהם.
istarmini
גמגום במעבר בין braches שזה לרוב באמצע הסרט. מרבית הסרטים אינם branched אבל זה מה שעלול לקרות.
לא היו לי בעיות עם דו ותלת מימד דורשניים. הייתי אומר ש-The hobbit הוא דורשני למדי (הוא מפורק לשני דיסקים מפעת חוסר מקום) ולא היו בו בעיות.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
ועוד שאלה קטנה בענין התרגום החיצוני.oferlaor כתב:guyezra
כן.
YohananHemo
istarmini
לא היו לי בעיות עם דו ותלת מימד דורשניים. הייתי אומר ש-The hobbit הוא דורשני למדי (הוא מפורק לשני דיסקים מפעת חוסר מקום) ולא היו בו בעיות....
הבעיה שהייתה נחלת מכשירי ה DUNE נפתרה ,נכון? הנ"ל עובד כמו הפופקורן, כלומר INDEX.SRT שממוקם בתקיית ה BDMV ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
עובד תקין, יש התייחסות בכתבה לביקורת על ה- Base 3D. היכולות זהות.