בעיה במסך led panasonic
קניתי מסך led panasonic thl39em5 שהוא 39 אינץ'...זה full hd 1920x1080p אבל האיכות תמונה על הפנים...היא כאילו נורא מטושטשת ופשוט רואים על הפנים!!...יש לי ממיר hot hd ושיניתי בהגדרות של הממיר מתצוגה של טלויזייה רגילה לתצוגה של hd ועדיין על הפנים...ניסיתי לשנות בהגדרות תמונה של המסך ולשחק עם כל מיני דברים שם אבל זה לא משנה כי זה עדיין לא טוב איכות התמונה!!...מישהו יודע אולי לעזור לי? תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
tvholic כתב:תנסה לראות תוכן איכותי באמצעות חיבור HDMI
אל תסמוך על הממיר, תריץ 1080P איכותי ותראה אם התמונה טובה יותר.
אגב, אני לא מבין? לא ראית את המסך לפני?...
חח נו כן...אני מחובר מהממיר hd למסך באמצעות כבל hdmi מן הסתם...בערוצים הרגילים רואים על הפנים ובערוצי hdmi רואים אומנם יותר חד אבל עדיין לא כמו שצריך להראות!!...ולא הבנתי מה אמרת על זה שאני לא אסמוך על הממיר...איך בדיוק אני מריץ 1080p?...הריי כשאני נכנס בהגדרות של הממיר של הוט אז בהגדרות יש או 1080i או 720p או auto שהמומלץ בהוט זה auto...אבל איך אני מריץ 1080p??
קודם כל עזוב auto. שים על 1080i. רק לידיעתך בממיר של הוט הhd magic יש גם 1080p.
תתמקד בתחילה בערוץ 3 וערוץ 555 לדוגמה שם איכות הhd גבוהה יחסית לערוצים האחרים.
אתה צריך לדעת שבחלק מערוצי הhd גם בהוט וגם ביס בערך חצי מהזמן משדרים upscale שזה SD משודרג
ולכן אתה לא תקבל את האפקט שאני מניח שאתה מצפה לקבל.
במידה ועדיין לא תהיה מרוצה נסה להעלות לפה את הגדרות המסך שלך ומי שמכיר את המסך יוכל לכוון ולעזור.
אתה צריך לדעת שבחלק מערוצי הhd גם בהוט וגם ביס בערך חצי מהזמן משדרים upscale שזה SD משודרג
במידה ועדיין לא תהיה מרוצה נסה להעלות לפה את הגדרות המסך שלך ומי שמכיר את המסך יוכל לכוון ולעזור.
dor8 כתב:קודם כל עזוב auto. שים על 1080i. רק לידיעתך בממיר של הוט הhd magic יש גם 1080p.
במידה ועדיין לא תהיה מרוצה נסה להעלות לפה את הגדרות המסך שלך ומי שמכיר את המסך יוכל לכוון ולעזור....
ניסיתי לשנות ל 1080i אבל זה לא קשור פה לשום דבר אחר נראה לי...זה המסך עצמו...מה עושים? חח...בהודעה הראשונה רשמתי את כל הפרטים של המסך...תעלו למעלה תראו
dor8 כתב:התכוונתי להגדרות המסך. הכיול/כיוון שעשית. לא את דגם המסך....
איך בכלל אני משנה בהגדרות מסך ל 1080i או 1080p??...אני מחבר את הכבל hdmi בין הממיר לטלויזייה ויש את האפשרויות input שאפשר לבחור שם ב pc, hdmi,av1,av2,tv אז מן הסתם בחרתי hdmi אבל איך בדיוק אני בוחר 1080i או 1080p???
דו שיח של חרשים..........................avivonas כתב:dor8 כתב:התכוונתי להגדרות המסך. הכיול/כיוון שעשית. לא את דגם המסך....
איך בכלל אני משנה בהגדרות מסך ל 1080i או 1080p??...אני מחבר את הכבל hdmi בין הממיר לטלויזייה ויש את האפשרויות input שאפשר לבחור שם ב pc, hdmi,av1,av2,tv אז מן הסתם בחרתי hdmi אבל איך בדיוק אני בוחר 1080i או 1080p???...
אתה יודע מה זה כיול? יודע איך לכוון קונטרסט ,בהירות, צבע , חדות וכו וכו וכו ??
אני מתכוון להגדרות האלה ולא אם שמת על 1080 או לא !
אם ההגדרות שלך ממש לא בטווח אז לא משנה מה תשים אתה תראה זוועה...
dor8 כתב:דו שיח של חרשים..........................avivonas כתב:dor8 כתב:התכוונתי להגדרות המסך. הכיול/כיוון שעשית. לא את דגם המסך....
איך בכלל אני משנה בהגדרות מסך ל 1080i או 1080p??...אני מחבר את הכבל hdmi בין הממיר לטלויזייה ויש את האפשרויות input שאפשר לבחור שם ב pc, hdmi,av1,av2,tv אז מן הסתם בחרתי hdmi אבל איך בדיוק אני בוחר 1080i או 1080p???...
אתה יודע מה זה כיול? יודע איך לכוון קונטרסט ,בהירות, צבע , חדות וכו וכו וכו ??
אני מתכוון להגדרות האלה ולא אם שמת על 1080 או לא !
אם ההגדרות שלך ממש לא בטווח אז לא משנה מה תשים אתה תראה זוועה......
לא יודע מה זה כיול...אבל יש לי באפשרויות תמונה ב menu אפשרות לשחק עם הקונטרסט וצבע וחדות וכל זה...אל כמה לשים כל אחד?...הקונטרסט אצלי במצב נורמל על 100 והצבע על 50 וחדות גם 50...ניסיתי לשחק עם כולם אבל עדיים רואים מטושטש...על כמה מומלץ לשים?